Προς το περιεχόμενο

Half-life fan-fic movie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενταξει υπαρχει μενος κατα της valve απο nvidia φανς δεν ειναι λογικο??

Yπαρχει μια ιδιαιτερη σχεση αναμεσα στην valve και ati...Αν το βιντεακι ειχε γινει για το doom3 δεν νομιζω να υπηρχαν τοσες αντιδρασεις!

Y.Γ:Tσακο τωρα και την θεωρια συνωμοσιας για την αντιδραση σου:-)

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν δινω δεκαρα που μια εταιρεια απο τις 100 υποστηριζει ΑΤΙ, ειλικρινα δεν μπορει να εχει κανεις την απαιτηση ολες να υποστηριζουν το TWIMTBP της Nvidia.

Εγω το λεω απλα γιατι δεν ειναι καθολου δυσκολο για να βοηθησει μια εταιρεια καποια ατομα που θα προμοταρουν προιον τους, ποσο μαλλον οταν το HL θα βγαζει απογονους για πολυ καιρο ακομα. Και δεν υποθετω γιατι βρισκομαι σε αυτο τον χωρο και γνωριζω καποια πραγματα.

Δημοσ.
Δεν δινω δεκαρα που μια εταιρεια απο τις 100 υποστηριζει ΑΤΙ, ειλικρινα δεν μπορει να εχει κανεις την απαιτηση ολες να υποστηριζουν το TWIMTBP της Nvidia.

Εγω το λεω απλα γιατι δεν ειναι καθολου δυσκολο για να βοηθησει μια εταιρεια καποια ατομα που θα προμοταρουν προιον τους, ποσο μαλλον οταν το HL θα βγαζει απογονους για πολυ καιρο ακομα. Και δεν υποθετω γιατι βρισκομαι σε αυτο τον χωρο και γνωριζω καποια πραγματα.

Δεν εισαι ο μονος αν μου κανει εντυπωση οτι εισαι καιρο και εισαι φαν σε κατι που στα αρπαζει καθε λιγο και λιγακι περιεργη η σχεση που εχεις δημιουργησει με μια εταιρια δηλαδη θεωρω ακυρο να εισαι φαν καποιου που θελει τα φραγκα σου βγαλει δεν βγαλει καλο προιον και δεν το λεω προσωπικα σε σενα αλλα σε οποιονδηποτε ειναι φαν με εταιριες κλπ εντελως κουλο εκτος και αν σε πληρωνουν κ εδω παω πασο.

Απο εκει και περα σου εξηγουμε τοση ωρα οτι δεν εχει λογο η valve να κρυψει μια τετοια σχεση με τους παραγωγους και πιστεψε με το επιχειρημα που μου ειπες πριν λιγες μερες και δεν μπηκα στην διαδικασια να απαντησω(οτι και καλα δεν θα μετραγε τοσο αν δεν ηταν ερασιτεχνικη δουλεια)κανεις μεγαλο λαθος το αποτελεσμα ειναι που μετραει σε τετοιες περιπτωσεις και τπτ αλλο.

Δηλαδη πιστευεις οτι υπαρχει κανεις που θα τον ξενερωνε που δεν ειναι ερασιτεχνικη δουλεια αυτο?Ελεος

Και οπως καταλαβες τα παλικαρια εχουν πολυ εμπειρια στην πλατη τους και δεν ηταν δυσκολο να υλοποιηθει αυτη η ταινια χωρις καμια βοηθεια.

Υ.Γ:Να μην ειμαστε ευκολοπιστοι αλλα να μην ειμαστε και κολημενοι δεν κανει καλο.Φιλικα οσα ειπα.

Δημοσ.

Χαρακτηριστικα θα σου πω πως υπαρχουν και εταιρειες που δεν θελουν να βγαινει εξω οτι σπονσοραρουν διαφορα Events.

Τωρα για το αν η οχι μια εταιρεια θελει να δειξει οτι εμπλεκεται καπου ειναι καθαρα θεμα δικο τους, μπορει να μην το λενε για τον α,β,γ,δ,ε λογο, δεν ειμαι μερος της Valve για να το γνωριζω αυτο.

Και μπορει και στην τελικη να μην εμπλεκεται, αυτο ομως που λεω εγω ειναι να μην ειμαστε σιγουροι για κατι οταν δεν μπορουμε να ξερουμε, δεν μιλαμε για Hardware που αμα λαχει το αγοραζω εγω η αλλος και βλεπουμε τι ισχυει.

Δημοσ.
Ενταξει, αν δανειστηκαν τα παντα απο αλλους που τα ειχαν παω πασο, αυτο δεν ειχε διευκρινιστει αρχικα, αλλο δανειζομαι και αλλο αγοραζω.

fail-owned-bridge-boat-fail.jpg

:lol:

Δημοσ.
Χαρακτηριστικα θα σου πω πως υπαρχουν και εταιρειες που δεν θελουν να βγαινει εξω οτι σπονσοραρουν διαφορα Events.

Τωρα για το αν η οχι μια εταιρεια θελει να δειξει οτι εμπλεκεται καπου ειναι καθαρα θεμα δικο τους, μπορει να μην το λενε για τον α,β,γ,δ,ε λογο, δεν ειμαι μερος της Valve για να το γνωριζω αυτο.

Και μπορει και στην τελικη να μην εμπλεκεται, αυτο ομως που λεω εγω ειναι να μην ειμαστε σιγουροι για κατι οταν δεν μπορουμε να ξερουμε, δεν μιλαμε για Hardware που αμα λαχει το αγοραζω εγω η αλλος και βλεπουμε τι ισχυει.

Kαι για αυτα που λες γνωριζω αλλα και παλι δεν με κανουν φαν κανενος καταναλωτης ειμαι και θελω το συμφερον μου.

Σε ρωταωω να μου πεις εναν σοβαρο λογο να κρυψει η valve την βοηθεια σε ενα τετοιο project...

Υπαρχουν ανθρωποι που εχουν 3 λογικες:

Aυτοι που δεν πιστευουν τπτ μεχρι βασιμων ενδειξεων και σιγουρων πηγων

Και οι αλλοι που πιστευουν μεχρι αποδειξεως του εναντιου.

Ειναι και οι τριτοι που τα ζυγιζουν απο εδω και απο εκει κ βγαζουν αν ενα γεγονος μπορει να ειναι εφικτο και διαμορφωνουν την αποψη τους.

Πιστευω και η τριτη κατηγορια ειναι καπως η καλυτερη και ετσι τα ζυγισα απο εδω και απο εκει κ εβγαλα το πορισμα μου οτι ειναι εφικτο να γινει τετοιο project με αυτα τα χρηματα.

Δημοσ.

Καλως η κακως ανηκω στην πρωτη κατηγορια. Δεν μπορω να σου απαντησω για πιο λογο να εκρυψε η Valve οτι βοηθησε ( ΑΝ βοηθησε ) γιατι πολυ απλα δεν ξερω και για πιο λογο μερικες εταιρειες κρυβουν πως βοηθουν σε διαφορα events οταν αλλες κανουν κρα και βγαζουν πανο και διαφημισεις οταν το κανουν.

Δημοσ.
Καλως η κακως ανηκω στην πρωτη κατηγορια. Δεν μπορω να σου απαντησω για πιο λογο να εκρυψε η Valve οτι βοηθησε ( ΑΝ βοηθησε ) γιατι πολυ απλα δεν ξερω και για πιο λογο μερικες εταιρειες κρυβουν πως βοηθουν σε διαφορα events οταν αλλες κανουν κρα και βγαζουν πανο και διαφημισεις οταν το κανουν.

ok δεκτο οποτε keep waklking:-)

Δημοσ.

Πώς ανήκεις στην πρώτη κατηγορία?Αφού πιστεύεις ότι η valve έχει σχέση με το ερασιτεχνικό βίντεο,ενώ δεν υπάρχει καμία ένδειξη.:confused:Ξαναδιάβασε ποια είναι η πρώτη κατηγορία...

Δημοσ.

[anti HellasVagabond firewall on/]

Πολύ ωραίο το βιντεάκι πραγματικά ταλέντα οι δημιουργοί. Ξέρουμε πόσα ετοιμάζουν συνολικά?

[anti HellasVagabond firewall off]

Δημοσ.
Πώς ανήκεις στην πρώτη κατηγορία?Αφού πιστεύεις ότι η valve έχει σχέση με το ερασιτεχνικό βίντεο,ενώ δεν υπάρχει καμία ένδειξη.:confused:Ξαναδιάβασε ποια είναι η πρώτη κατηγορία...

Δεν ειμαι πεπεισμενος πως εχει βοηθησει απλα υποθετω πως εχει βοηθησει. Αν δεις πουθενα δεν ειμαι καταφατικος, απλα αυτο πιστευω χωρις ομως να λεω πως ειμαι 100% σιγουρος.

Δημοσ.

Με τον τρόπο και την επιμονή που το δικαιολογείς,δεν είναι μόνο σα να το πιστεύεις αλλά και σα να το υποστηρίζεις φανατικά.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να κρύψει η valve τη συνεργασία μαζί τους,αν υπήρχαν,για το σκοπό αυτού του βίντεου.Από τη στιγμή μάλιστα που δεν υπάρχει κανένα οικονομικό κέρδος ή ζημία στη μέση.

Είπες πιο πάνω ότι πολλές εταιρίες κρύβουν τη συμμετοχή τους σε event.Εγώ δεν το έχω καταλάβει ποτέ κάτι τέτοιο.Ίσα ίσα που όλες κοιτάνε να διαφημιστούν.

Δημοσ.

Νομίζω το εξαντλήσαμε το θέμα. Ας μη χαλάμε άλλο το thread, ειδικά από τη στιγμή που δε φαίνεται να υπάρχουν δύο ρεύματα συζήτησης, απλά ένας χρήστης με μια δική του άποψη (σεβαστή).

Δημοσ.

Έχασα το κόσμο :confused:

Τι έγινε ρε παιδιά;! (που έλεγε κι ο Παπαδόπουλος)

Γυρίσανε το HL ταινία και δεν πήραμε είδηση;

Να το δει κανείς απροειδοποίητα και στο ξεκάρφωτο να τρέχει στο imdb να ψάχνει για credits & release date !!! :-)

Απίστευτη δουλειά. Προτείνω OSCAR award σε ειδική κατηγορία!!!

• 1 μήνα μετά...
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι το Part 2 από το Escape From City 17, αλλά είναι Half life 2 inspired.

Τίτλος: What's in the box?

Επίσημο site

Και link για το Το video στο site σε καλύτερη ποιότητα

Δείχνει να είναι κάτι σαν viral για κάτι μεγαλύτερο...

Edit: O σκηνοθέτης του short test film, ο Tim Smit, έχει ήδη δώσει και μια συνέντευξη, που υπάρχει στο youtube -στα Ολλανδικά ωστόσο και χωρίς υπότιτλους ακόμα-. Σύμφωνα με αυτό το άρθρο, σε κάποια φάση αναφέρει ότι το Budget ήταν "150 € και μια πίτσα", και ότι απώτερος στόχος είναι να φτιάξουν ένα φιλμ 90 λεπτών.

Επίσης ένα αξιόλογο clip, σε διαφορετικό στυλ, αλλά πάλι Half Life inspired (αυτό είναι στην πραγματικότητα ένα lip sync test με λίγο χιούμορ :-)):

Επεξ/σία από Praetorian

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...