xtrmsnpr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Με το vegas movie για βάλτε να δείτε τί μπορείτε να φτιάξετε,κ όχι μονο αυτό πιστεύω..Απλά τρελαίνεσαι!Εγώ είμαι με τν GhostRiderLSOV ,μέσα για τ βίντεοζ!
HellasVagabond Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Καταπληκτικό!!!! Και όχι μόνο σαν ερασιτεχνικό βιντεάκι χαμηλού προϊπολογισμού... Είναι καταπληκτικό απο όλες τις απόψεις. Υ.Γ. Νομίζω πως δεν υπάρχει τέτοιο όπλο στα αλήθεια, αλλά μάλλον μπορείς να αγωράσεις ρέπλικες απο είδικά καταστήματα (κάτι σαν τα light sabers) Υπαρχει τετοιο οπλο γιατι το εχω δει σε ταινιες. θα σου πω και το μοντελο οταν βρω χρονο να το ψαξω.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ είμαι με τν GhostRiderLSOV ,μέσα για τ βίντεοζ! ... Ελπίζω να μου δώσουν ρόλο να σε πυροβολήσω.
ksaplostra Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Μα δεν κραζει κανεις απλα το να λεμε πως αυτο κοστισε 500$ ειναι ανοητο σε φοβερο βαθμο. Ξερεις ποσο κοστιζει μονο το πυροβολο που κρατουσε ο τυπος μαζι με τα ασφαιρα ? Μηπως το πιστολι που κρατουσε ο αλλος παλι με τα ασφαιρα ? Μηπως ολα τα αλλα που κρατουσαν οι αλλοι με τα ασφαιρα ?Εκτος αν βεβαια ολοι τους ειχαν οπλα στην ακρη και αποφασισαν να τα βγαλουν για αυτο τον σκοπο. Βεβαια μετα πρεπει να θιξουμε το που βρηκαν τις στολες των κακων που ειναι πιστες αντιγραφες απο το παιχνιδι...Και ουτω καθε εξης. ( Και οχι δεν ηταν πλαστικα οπλακια γιατι ο σπινθυρας που βγαινει οταν πυροβολουσαν δεν ηταν ψευτικος, οσοι γνωριζουν απο οπλα θα το ξερουν αυτο. Το λεω γιατι ολο και καποιος θα πεταχτει και θα το πει.) στο εξωτερικό που η βιομηχανία του theamatos είναι πιο αναπτυγμένη,μπορείς να δανειστείς όπλα με άσφαιρα αρκεί να πάρεις τις απαραίτητες άδειες. Μην το κουράζεις άδικα..
HellasVagabond Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 στο εξωτερικό που η βιομηχανία του theamatos είναι πιο αναπτυγμένη,μπορείς να δανειστείς όπλα με άσφαιρα αρκεί να πάρεις τις απαραίτητες άδειες.Μην το κουράζεις άδικα.. Δλδ δανειζεσαι αλλα δεν τα πληρωνεις.....Αν ηταν ετσι η βιομηχανια του θεαματος θα ειχε κλεισει το Hollywood πριν καλα αρχισει. Και ασε να μαντεψω....Εσυ εισαι ενας ακομα απο τους "Ειδημονες" στον χωρο του θεαματος που περνανε ανα καιρους απο εδω μεσα ?
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 ...Ελπίζω να μου δώσουν ρόλο να σε πυροβολήσω. Εεε τι έχω κάνει;Αλλά ήμουν σίγουρος ότι τπτ τέτοιο θα θελες.. Btw παίδες,έπιασα το ep1+2 να παίξω.Που τ έχω πάρει από τ καλοκαίρι κ δν είχα ασχοληθεί..
ksaplostra Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δλδ δανειζεσαι αλλα δεν τα πληρωνεις.....Αν ηταν ετσι η βιομηχανια του θεαματος θα ειχε κλεισει το Hollywood πριν καλα αρχισει.Και ασε να μαντεψω....Εσυ εισαι ενας ακομα απο τους "Ειδημονες" στον χωρο του θεαματος που περνανε ανα καιρους απο εδω μεσα ? είπα ότι δεν τα πληρώνεις η απλά φαντασιώνεσαι? Το κόστος επινοικίασης είναι πολύ μικρό... ’λλωστε για την αμερική μιλάμε..Ποσο δύσκολο είναι να προμηθευτεί κανεις όπλα εκεί πέρα?
HellasVagabond Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Τα οπλα ΔΕΝ τα δανειζουν....Φανταζεσαι να παω να δανειστω ενα ουζι, να ξεκανω την μιση γειτονια μου και μετα να το γυρισω πισω ???? Τεσπα, Βγαινουμε ΠΟΛΥ Off Topic.
G_Zisis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Στην Ελλάδα ναι,σίγουρα δεν δανείζουν όπλα.Στο εξωτερικό όμως είσαι σίγουρος ότι δεν γίνεται και ειδικά Αμερική (δεν στο λέω ειρωνικά,απλώς μπορεί ξέρω γω να έχεις ζήσει εξωτερικό και να ξέρεις)?
HellasVagabond Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Καθε οπλο στην αμερικη γινεται παραγγελια, παραδιδεις την αδεια οπλοφοριας και τα στοιχεια σου και μετα απο 2 εβδομαδες στο παραδιδουν αφου περαστουν ολα στην κεντρικη βαση πληροφοριων της αστυνομιας. Ετσι ο σεριακος αριθμος του οπλου καταχωρειται σε σενα σε περιπτωση που γινει κατι ωστε να μπορουν να το εντοπισουν και να το συνδεσουν με σενα. Τωρα με βαση τα παραπανω πως γινεται να σου δανεισουν οπλο ?
ksaplostra Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Καθε οπλο στην αμερικη γινεται παραγγελια, παραδιδεις την αδεια οπλοφοριας και τα στοιχεια σου και μετα απο 2 εβδομαδες στο παραδιδουν αφου περαστουν ολα στην κεντρικη βαση πληροφοριων της αστυνομιας. Ετσι ο σεριακος αριθμος του οπλου καταχωρειται σε σενα σε περιπτωση που γινει κατι ωστε να μπορουν να το εντοπισουν και να το συνδεσουν με σενα.Τωρα με βαση τα παραπανω πως γινεται να σου δανεισουν οπλο ? δηλαδή ο παραγωγος του top gun πχ έχει δικό του αεροπλανοφόρο μαζί με F-14 και F-5? oeo... Εδώ νοικιάζει εξοπλισμό ο στρατός για ταινίες..
pappous_soulis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Να φτιάξουμε fan movie με θέμα το FEAR! Ποιος θα κάνει την Alma?
HellasVagabond Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 δηλαδή ο παραγωγος του top gun πχ έχει δικό του αεροπλανοφόρο μαζί με F-14 και F-5? oeo...Εδώ νοικιάζει εξοπλισμό ο στρατός για ταινίες.. Γιατι ποτε δανεισαν στον Τομ Κρουζ F-14 ? Τιποτα δεν τους δανεισαν, απλα τους αφησαν να παιξουν τον ρολο τους μεσα σε ενα Αεροπλανοφορο, σε μια βαση και σε 3 αεροπλανα. Μην συγκρινεις οπως και να εχει μια υπερπαραγωγη της εποχης με αυτο.
V for Vagelis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Να φτιάξουμε fan movie με θέμα το FEAR! Ποιος θα κάνει την Alma? Να ζητήσουμε απ' τη Monolith να μας στείλει και κανα 2 γραφίστες
ksaplostra Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Γιατι ποτε δανεισαν στον Τομ Κρουζ F-14 ? Τιποτα δεν τους δανεισαν, απλα τους αφησαν να παιξουν τον ρολο τους μεσα σε ενα Αεροπλανοφορο, σε μια βαση και σε 3 αεροπλανα. Μην συγκρινεις οπως και να εχει μια υπερπαραγωγη της εποχης με αυτο. ήθελα να κάνω λίγο humour αλλα δεν πέρασε.. Πάμε άλλη μια... Στις τόσες και τόσες πολεμικές και μη, ταινίες που υπάρχουν...Τα όπλα είναι ιδιόκτητα? μήπως είναι πλαστικά(καλά σε μερικές είναι)? Είναι πολύ εύκολο να προμηθευτείς όπλο στο εξωτερικό όταν έχεις τα απαραίτητα δικαιολογητικά και φυσικά τους analogous ειδικούς(κάθε ταινία προσλαμβάνει τέτοια άτομα,τα οποια συνήθως συνεισφέρουν και τον οπλισμό για χάρη τις αληθοφάνειας).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα