HellasVagabond Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Οταν λες το Budget ειναι 500$ εννοεις πως σπαταληθηκαν 500$ οποτε οντως δεν εχει να κανει αν "Δανειστηκαν" κατι. Ωστοσο δεν βλεπω πουθενα να λενε πως "Δανειστηκαν" το οτιδηποτε.
pappous_soulis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Λέει όμως ότι χρησιμοποιήθηκαν custom-made costumes.
HellasVagabond Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Τεσπα, οπως και να εχει το αληθινο Budget και το αν η οχι η Valve βοηθησε ειναι κατι που δεν θα μαθουμε ποτε.
sno0py Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Επισης θα μπορουσαν να μην αναφερουν καν τα χρηματα που δαπανηθηκαν αλλα επειδη στοιχησε μονο τοσο το ανεφεραν σαν αθλο... Τελος αφου δεν ηταν τοσο το κοστος μια κ βοηθηκαν απο valve γιατι δεν βαζανε παραπανω ποσο για να γινουν πιστευτοι σε καποιους?Αυτο και μονο ενυσχυει την αποψη μου οτι λενε αληθεια... Μην ξεχναμε οτι στο project δεν ειναι ενα δυο ατομα...ειναι μια ομαδα ανθρωπων και αν γυρισει καποιος και πει γιατι να σπαταλησουν τοσο απο τον χρονο και το ταλεντο τους σε κατι που ειναι τζαμπα και χωρις βοηθεια ας μην ξεχναμε την υστεροφυμια... Υ.Γ. Για οσους δεν το γνωριζουν το πιο διασημο mod ολων των εποχων το counter-strike ειναι δημιουργια ενος μονο ατομου οπου το πουλησε στην valve και υστερα ειχε και ετοιμη θεση μεσα στην εταιρια...
HellasVagabond Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δηλαδη αν σου ελεγαν πως φτιαξαμε μια Fan Made Movie στην οποια βοηθησε η Valve ( φοβερη Fan Made ) και σπαταλησαμε 2000$ θα ηταν καλυτερο ? Φυσικα και οχι γιατι δεν θα ηταν κατι φοβερο και φυσικα κανεις δεν θα εδινε το βαρος που δινεις εσυ τωρα. Φυσικα το 500$ ακουγεται αλλιως και το ειπανε και γιαυτο εγω δυσκολευομαι να τους πιστεψω. Αποψεις ειναι αυτες στην τελικη.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Τα αυτόματο πάντως δεν ήταν αληθινό 100% με budget 500. Όλο το budget να δίνανε για κατασκευή custom όπλου από scratch δεν γίνετε. Δεν νομίζω ότι ήταν η Valve πάντως μέσα γιατί το κάναν το video για να πάρουν budget από valve λογικά. Όσο για τις στολές ναι γίνονται με λίγα λεφτά. Ο πατριός έχει εταιρία advertising και έχει φτιάξει πολλές στολές που έχετε δει σε διαφημίσεις στην ελλάδα παλιότερα και ναi γίνονται με λίγα λεφτά σχετικά. Πολύ καλή δουλειά, μπράβο τους.
EliasKir Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Αν δεν δω τιμολογιο δεν πιστευω τιποτα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Αν δεν δω τιμολογιο δεν πιστευω τιποτα. Κατα το"pic or it didnt happen"ε? Ωραιος
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Πολύ μεγάλη ανάλυση για το τίποτα, εκτός αν πάμε να κάνουμε κι εμείς δική μας ταινία.
ilos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Τι έγινε ρε παλικάρια? Ξεκίνησα flame και δεν το κατάλαβα LOL //Ρε ghost σφύρα...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Σιγά μην σου σφυρίξω κιόλας. Εκτός αν πράγματι πάμε να κάνουμε κανένα machinima οι του Insomnia. (ε; ε; )
G_Zisis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Τώρα το είδα το βιντεάκι.Παιδιά,δεν ξέρω αν είχαν βοήθεια από τη valve (αν και πιστεύω πως,αν τους βοηθούσε,δεν νομίζω να ήθελε να το κρύψει ),αλλά αυτό που είδα ήταν πραγματικά εντυπωσιακό. Τώρα,για το budget που λέτε,πάλι δεν βρίσκω λόγο να κρύψουν την αλήθεια.Τα όπλα μπορεί απλά να τα δανείστηκαν και οι στολές δεν νομίζω να είναι υπερβολικά ακριβές.
ilos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Και η πλάκα είναι ότι ο καβγάς ξεκίνησε στο αν όντως στοίχισε 500$ όταν τόσο στοίχησαν και τα ΔΥΟ! (έπεται συνέχεια έχει και δεύτερο μέρος το fan-fic). Τώρα για το αν έβαλε το χεράκι του ο θείος Gabe αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
G_Zisis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Πάντως,για να πάρουν απόφαση να φτιάξουν κάτι τέτοιο είμαι σχεδόν σίγουρος ότι υπάρχει "από πίσω" ένας υπερκαμένος με το hl με πολλά φράγκα.
@byZo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Καταπληκτικό!!!! Και όχι μόνο σαν ερασιτεχνικό βιντεάκι χαμηλού προϊπολογισμού... Είναι καταπληκτικό απο όλες τις απόψεις. Υ.Γ. Νομίζω πως δεν υπάρχει τέτοιο όπλο στα αλήθεια, αλλά μάλλον μπορείς να αγωράσεις ρέπλικες απο είδικά καταστήματα (κάτι σαν τα light sabers)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα