Προς το περιεχόμενο

Half-life fan-fic movie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν λες το Budget ειναι 500$ εννοεις πως σπαταληθηκαν 500$ οποτε οντως δεν εχει να κανει αν "Δανειστηκαν" κατι. Ωστοσο δεν βλεπω πουθενα να λενε πως "Δανειστηκαν" το οτιδηποτε.

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επισης θα μπορουσαν να μην αναφερουν καν τα χρηματα που δαπανηθηκαν αλλα επειδη στοιχησε μονο τοσο το ανεφεραν σαν αθλο...

Τελος αφου δεν ηταν τοσο το κοστος μια κ βοηθηκαν απο valve γιατι δεν βαζανε παραπανω ποσο για να γινουν πιστευτοι σε καποιους?Αυτο και μονο ενυσχυει την αποψη μου οτι λενε αληθεια...

Μην ξεχναμε οτι στο project δεν ειναι ενα δυο ατομα...ειναι μια ομαδα ανθρωπων

και αν γυρισει καποιος και πει γιατι να σπαταλησουν τοσο απο τον χρονο και το ταλεντο τους σε κατι που ειναι τζαμπα και χωρις βοηθεια ας μην ξεχναμε την υστεροφυμια...

Υ.Γ. Για οσους δεν το γνωριζουν το πιο διασημο mod ολων των εποχων το counter-strike ειναι δημιουργια ενος μονο ατομου οπου το πουλησε στην valve και υστερα ειχε και ετοιμη θεση μεσα στην εταιρια...

Δημοσ.

Δηλαδη αν σου ελεγαν πως φτιαξαμε μια Fan Made Movie στην οποια βοηθησε η Valve ( φοβερη Fan Made ) και σπαταλησαμε 2000$ θα ηταν καλυτερο ? Φυσικα και οχι γιατι δεν θα ηταν κατι φοβερο και φυσικα κανεις δεν θα εδινε το βαρος που δινεις εσυ τωρα. Φυσικα το 500$ ακουγεται αλλιως και το ειπανε και γιαυτο εγω δυσκολευομαι να τους πιστεψω. Αποψεις ειναι αυτες στην τελικη.

Δημοσ.

Τα αυτόματο πάντως δεν ήταν αληθινό 100% με budget 500. Όλο το budget να δίνανε για κατασκευή custom όπλου από scratch δεν γίνετε. Δεν νομίζω ότι ήταν η Valve πάντως μέσα γιατί το κάναν το video για να πάρουν budget από valve λογικά. Όσο για τις στολές ναι γίνονται με λίγα λεφτά. Ο πατριός έχει εταιρία advertising και έχει φτιάξει πολλές στολές που έχετε δει σε διαφημίσεις στην ελλάδα παλιότερα και ναi γίνονται με λίγα λεφτά σχετικά. Πολύ καλή δουλειά, μπράβο τους.

Δημοσ.

Τώρα το είδα το βιντεάκι.Παιδιά,δεν ξέρω αν είχαν βοήθεια από τη valve (αν και πιστεύω πως,αν τους βοηθούσε,δεν νομίζω να ήθελε να το κρύψει :rolleyes:),αλλά αυτό που είδα ήταν πραγματικά εντυπωσιακό.

Τώρα,για το budget που λέτε,πάλι δεν βρίσκω λόγο να κρύψουν την αλήθεια.Τα όπλα μπορεί απλά να τα δανείστηκαν και οι στολές δεν νομίζω να είναι υπερβολικά ακριβές.

Δημοσ.

Και η πλάκα είναι ότι ο καβγάς ξεκίνησε στο αν όντως στοίχισε 500$ όταν τόσο στοίχησαν και τα ΔΥΟ! (έπεται συνέχεια έχει και δεύτερο μέρος το fan-fic). Τώρα για το αν έβαλε το χεράκι του ο θείος Gabe αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

Δημοσ.

Πάντως,για να πάρουν απόφαση να φτιάξουν κάτι τέτοιο είμαι σχεδόν σίγουρος ότι υπάρχει "από πίσω" ένας υπερκαμένος με το hl με πολλά φράγκα.

Δημοσ.

Καταπληκτικό!!!! Και όχι μόνο σαν ερασιτεχνικό βιντεάκι χαμηλού προϊπολογισμού... Είναι καταπληκτικό απο όλες τις απόψεις.

Υ.Γ. Νομίζω πως δεν υπάρχει τέτοιο όπλο στα αλήθεια, αλλά μάλλον μπορείς να αγωράσεις ρέπλικες απο είδικά καταστήματα (κάτι σαν τα light sabers)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...