sno0py Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Φιλε μου πολυ απλα ΔΕΝ γινεται να το εκαναν χωρις την βοηθεια της Valve. Πως αλλιως να βρηκαν τα μοντελα οσων ρομποτ ιπταμενων και μη που χρησιμοποιησαν ? Αν παλι θεωρεις πως μια εταιρεια θα κολουσε στο να αφιερωσει λιγο χρονο για να προωθησει ενα παιχνιδι της τοτε παω πασο. Αν βεβαια συντομα βγει κατι νεο απο την Valve με θεμα το Half Life τοτε θα ειναι σιγουρο αυτο που λεω. Ειδωμεν λοιπον. Toσα mod υπαρχουν κλπ δεν μπορουν να παρουν τα μοντελα απο εκει?Δηλαδη τοσο αδυνατο θεωρειτε να το καναν χωρις βοηθεια?Χαλαρα γινεται αρκει να υπαρχει ταλεντο κ μερακι..
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Αν παλι θεωρεις πως μια εταιρεια θα κολουσε στο να αφιερωσει λιγο χρονο για να προωθησει ενα παιχνιδι της τοτε παω πασο. Αν ισχύει αυτό που λες, τότε δε θα είχαν κάνει το βίντεο 4+ χρόνια μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Το ότι δεν μπορείς να σκεφτείς εσύ άλλο τρόπο για να γίνει το βίντεο, πάντως, δε σημαίνει τίποτα. Μου θυμίζεις τις θεωρίες περί πυραμίδων και ότι τις έφτιαξαν οι εξωγήινοι, απλά και μόνο επειδή για πολύ καιρό δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε με τίποτα πως τις έφτιαξαν (πλέον έχουν βγει κάποιες θεωρίες απ' όσο ξέρω, που έχουν καλές πιθανότητες να ισχύουν).
HellasVagabond Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Αν ισχύει αυτό που λες, τότε δε θα είχαν κάνει το βίντεο 4+ χρόνια μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Το ότι δεν μπορείς να σκεφτείς εσύ άλλο τρόπο για να γίνει το βίντεο, πάντως, δε σημαίνει τίποτα. Μου θυμίζεις τις θεωρίες περί πυραμίδων και ότι τις έφτιαξαν οι εξωγήινοι, απλά και μόνο επειδή για πολύ καιρό δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε με τίποτα πως τις έφτιαξαν (πλέον έχουν βγει κάποιες θεωρίες απ' όσο ξέρω, που έχουν καλές πιθανότητες να ισχύουν). 4+ Χρονια ? To Episode 2 σου λεει κατι ? Το οτι η Valve συνεχιζει να βγαζει παιχνιδια βασισμενη στο Half Life ισως ? Το να αφιερωσουν χρονο απο λιγα ατομα ( 3D Animators ) για να βοηθησουν στην δημιουργια μιας ταινιας απο οπαδους του παιχνιδιου δεν μου ακουγεται υπερβολικο. Οσο για τα μοντελα ναι μπορουν να τα βρουν αλλα να τα δεσουν τοσο ομαλα με αληθινο περιβαλλον ειναι σχετικα αδυνατο για ερασιτεχνες.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Ναι, γι' αυτό λέμε ότι είναι εκπληκτική δουλειά. Αλλιώς θα λέγαμε ότι είναι μια δουλειά σαν όλες τις άλλες. ΥΓ. Το episode 2, τώρα κυκλοφόρησε; Έχει 1.5 χρόνο. Ποιο παιχνίδι βγήκε βασισμένο στο Half life μετά απ' αυτό; Γενικά η περίοδος που βγήκε το βίντεο είναι τελείως άκυρη σε κάθε περίπτωση, δε συμφωνεί με τη θεωρία σου. Ακόμα και αν αύριο ανακοινωθεί Half Life 3.
HellasVagabond Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Αν αυριο ανακοινωθει ( Η ακομα και σε 2 μηνες η 3 η 4 ) πχ το Episode 3 αυτο που λεω ειναι ακυρο ? Οκ.
Moderators Praetorian Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Αν αυριο ανακοινωθει ( Η ακομα και σε 2 μηνες η 3 η 4 ) πχ το Episode 3 αυτο που λεω ειναι ακυρο ? Sort of. Περιμένουμε εδώ και καιρό την ανακοίνωση του Episode 3. (To episode 2 - ειδικά ως Orange Box ήταν άριστο). Προφανώς η Valve θα βγάλει και άλλους τίτλους βασισμένους στο Half Life. Νομίζω ότι είσαι δύσπιστος για το τι μπορεί να καταφέρουν κάποιοι fan, αν ασχοληθούν αρκετά (σε βαθμό καψίματος).
sno0py Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Μην κραζετε ή μειωνετε οτι δεν μπορειτε να φτασετε! Αυτη ειναι μια φραση που βρισκει ισχυ σε πολλες περιπτωσεις.
HellasVagabond Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Μα δεν κραζει κανεις απλα το να λεμε πως αυτο κοστισε 500$ ειναι ανοητο σε φοβερο βαθμο. Ξερεις ποσο κοστιζει μονο το πυροβολο που κρατουσε ο τυπος μαζι με τα ασφαιρα ? Μηπως το πιστολι που κρατουσε ο αλλος παλι με τα ασφαιρα ? Μηπως ολα τα αλλα που κρατουσαν οι αλλοι με τα ασφαιρα ? Εκτος αν βεβαια ολοι τους ειχαν οπλα στην ακρη και αποφασισαν να τα βγαλουν για αυτο τον σκοπο. Βεβαια μετα πρεπει να θιξουμε το που βρηκαν τις στολες των κακων που ειναι πιστες αντιγραφες απο το παιχνιδι...Και ουτω καθε εξης. ( Και οχι δεν ηταν πλαστικα οπλακια γιατι ο σπινθυρας που βγαινει οταν πυροβολουσαν δεν ηταν ψευτικος, οσοι γνωριζουν απο οπλα θα το ξερουν αυτο. Το λεω γιατι ολο και καποιος θα πεταχτει και θα το πει.)
sno0py Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 δηλαδη το ενδεχομενο να ειχαν καποιον γνωστο που εχει οπλα και να δανειστηκαν δεν υπαρχει? Και τις στολες προφανως τις εφτιαξαν δεν ειναι τοσο τραγικο να ραψεις μια στολη κουστουμι ποσο μαλλον οταν εχουμε ολοι μανες με φοβερο ταλεντο στο ραψιμο
HellasVagabond Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Το γεγονος να λενε ψεματα για το Budget μου ακουγεται πολυ πιο πιθανο απο το να "Δανειστηκαν" οπλα και ασφαιρα, να ραψανε στολες και να καταφεραν να κανουν τοσο καλη δουλεια στο Animation.
sno0py Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Το γεγονος να λενε ψεματα για το Budget μου ακουγεται πολυ πιο πιθανο απο το να "Δανειστηκαν" οπλα και ασφαιρα, να ραψανε στολες και να καταφεραν να κανουν τοσο καλη δουλεια στο Animation. Aμα βολευει αυτο εσενα σαν ανθρωπο δεκτο.Απλα να μην ξεχναμε το τι μικρα θαυματα εχουν γινει τοσα χρονια με μονο οπλο το μερακι και το ταλεντο... Υ.Γ Δεν υπαρχει κανενας λογος να κρυψει η valve την δημιουργια ή βοηθεια σε ενα τετοιο project...
Moderators Praetorian Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Μα δεν κραζει κανεις απλα το να λεμε πως αυτο κοστισε 500$ ειναι ανοητο σε φοβερο βαθμο. Και όμως πρέπει να είσαι ο μόνος έξυπνος που παραπονιέται. Ξερεις ποσο κοστιζει μονο το πυροβολο που κρατουσε ο τυπος μαζι με τα ασφαιρα ? Μηπως το πιστολι που κρατουσε ο αλλος παλι με τα ασφαιρα ? Μηπως ολα τα αλλα που κρατουσαν οι αλλοι με τα ασφαιρα ? Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά I for 1 δεν νομίζω ότι κρατούσαν πραγματικά όπλα με άσφαιρα. Το να δανείστηκαν props και να χρησιμοποίησαν post-film visual fx μου φαίνεται πιο πιθανό. Βεβαια μετα πρεπει να θιξουμε το που βρηκαν τις στολες των κακων που ειναι πιστες αντιγραφες απο το παιχνιδι... Custom made. Αυτό φαίνεται. Το κεφάλι είναι από τα animated μοντέλα του παιχνιδιού. Γιατί δεν περιμένεις το making of ; Τσάμπα χαλιέσαι...
HellasVagabond Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Μα και ολα αυτα που λες ειναι σχεδον απιθανο να εγιναν με 500$. Συν το οτι οι σπινθηρισμοι που ειδαμε ειναι αρκετα απιθανο να ειναι post-film visual fx. Δεν χαλιεμαι απλα δεν πιστευω πως δεν εμπλακει καθολου η Valve. Τωρα αν το εκανε οντως δεν ειναι αναγκη να βγαλει ανακοινωση πως βοηθησε γιατι ετσι μαλλον χανεται ολη η μαγεια του Fan Made Movie.
pappous_soulis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Υ.Γ Δεν υπαρχει κανενας λογος να κρυψει η valve την δημιουργια ή βοηθεια σε ενα τετοιο project... Αυτό και μόνο μου αρκεί εμένα. Και μάλιστα σε ανακοίνωση της Valve που είδα χθες μέσω του Steam, λέγαν πως η εταιρεία δεν είχε καμία ανάμιξη, και πως όταν τους έστειλαν το βίντεο έμειναν και οι ίδιοι έκπληκτοι απο την ποιότητα της δουλειάς τους. Και όπως είπε και ο sno0py, δε βλέπω λόγο να πει ένα τέτοιο ψέμα η Valve. Απο κει και πέρα, το budget μπορεί και να ήταν κάπως μεγαλύτερο, που προσωπικά δε το πιστεύω, αλλά και πάλι δεν αναιρεί την φοβερή δουλειά που έχει γίνει.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Φτιάξανε 2-3 στολές και δανείστηκαν όπλα ψεύτικα ή αληθινά. Δεν είναι πια και τόσο απίστευτο (ειδικά στην Αμερική). Όταν άλλωστε υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν μήνες και μήνες για αντίστοιχες δουλειές, μεγάλης δυσκολίας και αποτελέσματος λίγων λεπτών, δε βλέπω γιατί να μην έχουμε να κάνουμε με ακόμα μια τέτοια περίπτωση. Πρώτη φορά θα είναι; Απλά δηλαδή επειδή αφορά ένα εμπορικό προϊόν πρέπει να τη βγάλουμε ψεύτικη; Άσε που κακώς χρησιμοποιώ πρώτο πληθυντικό, γιατί μάλλον μόνο ένας πιστεύει κάτι τέτοιο. Επίσης, δεν είπαν πουθενά πως όλα τα αντικείμενα που χρησιμοποιήθηκαν κοστίζουν 500$ συνολικά. Το budget είναι 500$, not the same thing at all.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα