Προς το περιεχόμενο

Half-life fan-fic movie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καραγουσταρα. Οι ηχοι ηταν ακριβως σαν του παιχνιδιου. Αν εβγαινε στους κινηματογραφους δεν υπηρχε περιπτωση να το χασω. Παρα πολυ καλο.

Η φαση με το λοστο τα σπαει.

• Moderators
Δημοσ.

Τέλειο! Χρειαζόμαστε περισσότερο τέτοιο fan art/content!

Σχετικά με το βιντεάκι:

Directed by The Purchase Brothers

Originally envisioned as a project to test out numerous post production techniques, as well as a spec commercial, it ballooned into a multi part series. Filmed guerilla style with no money, no time, no crew, no script, the first two episodes were made from beginning to end on a budget of $500.

Additional Notes:

Valve flew the team out to Seattle last year, and the brothers have been in communication with them since.

πηγή: youtube λεπτομέρειες

Δημοσ.

Ρε σεις αυτό δηλαδή έγινε με προϋπολογισμό 500 δολάρια όπως λένε;Και αυτά τα εφέ τα έφτιαξαν οι ίδιοι;Το citadel και τα striders και τα υπόλοιπα δένουν υπερβολικά ομαλά με το περιβαλλον για να είναι ερασιτεχνική δουλειά.Ή να αρχίσω να εισθάνομαι ανίκανος; :lol:

Δημοσ.

Σιγουρα ειχαν βοηθεια απο Valve....Και σιγουρα το Budget δεν ηταν 500$....Μονο και μονο τα οπλα που ειχαν ασφαιρα μεσα ενας θεος ξερει ποσο κοστιζουν. Και τα κουστουμια ?

Απλα οκ κανει Promote του Half Life η Valve δεν ειναι κακο....Μηπως ετοιμαζουν τπτ καινουργιο για το HL ?

Δημοσ.
Σιγουρα ειχαν βοηθεια απο Valve....Και σιγουρα το Budget δεν ηταν 500$....Μονο και μονο τα οπλα που ειχαν ασφαιρα μεσα ενας θεος ξερει ποσο κοστιζουν. Και τα κουστουμια ?

Απλα οκ κανει Promote του Half Life η Valve δεν ειναι κακο....Μηπως ετοιμαζουν τπτ καινουργιο για το HL ?

Δε νομίζω να είχαν βοήθεια από τη valve, αλλιώς δε θα γράφαν κάπου ένα special thanks; Μη μειώνουμε τα κατορθώματα των άλλων χωρίς λόγο. ;)

Και εφόσον δημιούργησαν από μόνοι τους τα ειδικά εφέ, τα 500$ είναι ένα λογικό ποσό.

Δημοσ.

Μέτρησε!!!!

Και ναι μια χαρά με 500 έγινε δουλειά..Στο πανεπιστήμιο μας βάζουν να φτιάξουμε ρομπότ με ψυχούλα.. 25 λύρες,ταινία δν θα έκαναν;Καλά τ λέει ο V for Vagelis .

Δημοσ.

Οοο ρε φιλε, πραγματι πολυ καλο. Αυτα ειναι τα αποτελεσματα αν εχεις ταλεντο και υπομονη! Παρ ολο που δεν ειμαι μεγαλος fan του Half-life, αυτο μου αρεσε αρκετα.

Δημοσ.
Δε νομίζω να είχαν βοήθεια από τη valve, αλλιώς δε θα γράφαν κάπου ένα special thanks; Μη μειώνουμε τα κατορθώματα των άλλων χωρίς λόγο. ;)

Και εφόσον δημιούργησαν από μόνοι τους τα ειδικά εφέ, τα 500$ είναι ένα λογικό ποσό.

Φιλε μου πολυ απλα ΔΕΝ γινεται να το εκαναν χωρις την βοηθεια της Valve. Πως αλλιως να βρηκαν τα μοντελα οσων ρομποτ ιπταμενων και μη που χρησιμοποιησαν ?

Αν παλι θεωρεις πως μια εταιρεια θα κολουσε στο να αφιερωσει λιγο χρονο για να προωθησει ενα παιχνιδι της τοτε παω πασο. Αν βεβαια συντομα βγει κατι νεο απο την Valve με θεμα το Half Life τοτε θα ειναι σιγουρο αυτο που λεω. Ειδωμεν λοιπον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...