Προς το περιεχόμενο

Sundesmologia Router kai mis8wmenis grammis

wraeththu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ta dedomena einai ta e3is:

Enas router Cisco 1720, ena modem MD72 tis Intracom kai mia mis8wmeni grammi 64K sti Forthnet.

Exw xrisimopoiisei to ConfigMaker gia na kanw tis ru8miseis alla den eimai sigouros gia to poio akribws einai to eidos tis grammis.

Apo oso exw katalabei to WAN interface einai Serial (kai uparxei epilogi gia 56K/64K CSU/DSU).

Oi epiloges gia ti grammi einai: HDLC kai PPP (Sync Serial).

An gnwrizei kaneis 8a imoun eugnwmwn.

Δημοσ.

Mπορεί να μην είναι σχετικό με αυτό που ζητάς,αλλα το MD72 μέχρι τι γραμμή μπορεί να υποστηρίξει?

Εχω το ίδιο στο γραφείο και θέλω να κάνω αναβάθμιση αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να το αλλάξω η όχι...

Δημοσ.

Φίλε wraeththu ας τα πάρουμε από την αρχή.

1) Το configuration στον router το έχεις φτιάξει?

Αν ναι τότε προχωράμε παρακάτω.Αν όχι μπορείς να μου στείλεις σε ΡΜ τα στοιχεία που έχει όπως τις IP addresses που θα χρησιμοποιήσεις για το εσωτερικό και το εξωτερικό σου δίκτυο και από εκεί και πέρα θα σου στείλω ένα configuration το οποίο θα είναι έτοιμο για να δουλέψει ο router με τις βασικές του λειτουργίες.

2)Το MD72 που σου έχει φέρει ο ΟΤΕ στο χώρο σου έχει μία υποδοχή για την μισθωμένη γραμμή και έχει μία υποδοχή Χ.21 για να συνδεθεί με το σειριακό interface του router.Λογικά θα πρέπει ήδη να έχει συνδεθεί η γραμμή πάνω στο MD72 και αφού θα είναι ολοκληρωμένο το configuration του router θα πρέπει να συνδέσεις και το σειριακό interface με το καλώδιο που συνόδευε τον router στο κουτί (ένα μπλε με 60 pins στην μία άκρη και 15 pins στην άλλη).

Θα προσέξεις πολύ την 60πινη πλευρά του καλώδίου γιατί είναι πολύ εύκολο, όσο και αν σου φένετε περίεργο, να βάλεις ανάποδα τον κονέκτορα και να τον καταστρέψεις ή ακόμα να καταστρέψεις το interface του router.

Sorry για την μακρυγορία μου.

Ελπίζω να σε βοήθησα μέχρι ένα σημείο.

Περιμένο αν θέλείς και τα στοιχεία για το configuration του router.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

kalhspera sas tha hthela ta fwta sas giati exw mia polu basikh aporia!

exw ena router Cisco 1720 kai ena modem netMod tis Intracom. thelw na xrisimopoieisw gramh dsl xwris na balw thn prws8eth karta gia dsl "WIC-1ADSL" sto router giati tha mou kwstisei o koukos aidoni! skeyteika an mporw na xrisimopoeisw to modem opws kanoume gia mia misthomenh gramh! ayto mporei na ginei? h tha mou dosei to polu 128kbps anti 384h 512? pou thelw na balw! (den thelw na mpw se diadikasia na parw ena "anaksiopisto" router epidi eimai polu eyxaristimenos me to cisco.

banner7.gif

Filika Aris

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...