argver Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Χέρετε εχω ενα ipod και το χρισιμοπιώ σαν επαγκελματική ατζέτα . δεν με ενθουσίασε η πολιτικη του itunes που μου ζήταγε αρίθμο πηστοτικης κάρτας και βρίσκομε λίγο σε αδέξια θέση θέλοντας να κανω μπακαπ τα αρχια μου απο το ipod. -ηπάρχει κάπιο προγραμα που θα μπορούσα να μεταφέρω αρχία απο και προς το ipod ; -ηπαρχει καπιο προγραμα σαν το neooffice ;
charoui Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 1. για τι ipod μιλάμε? 2. "αδέξια θέση" μάλλον εννοείς αδιέξοδο? 3. όταν λες σαν ατζέντα εννοείς έχεις περασμένα contacts? και αν ναι τότε πως τα πέρασες? (address book,outlook η google contacts? τότε τα έχεις και εκεί) 4. υπάρχουν πολλά προγράμματα αλλά για μεταφορά μουσικής από και προς το ipod 5. η πιστωτική στο itunes είναι για να κανεις account στο itunes store, δεν έχει καμια σχέση με μεταφορές αρχείων κτλ. μονο για αγορές μέσο του store 6. όταν λες σαν το open office εννοείς open source- δωρεάν?
argver Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 1. για τι ipod μιλάμε?2. "αδέξια θέση" μάλλον εννοείς αδιέξοδο? 3. όταν λες σαν ατζέντα εννοείς έχεις περασμένα contacts? και αν ναι τότε πως τα πέρασες? (address book,outlook η google contacts? τότε τα έχεις και εκεί) 4. υπάρχουν πολλά προγράμματα αλλά για μεταφορά μουσικής από και προς το ipod 5. η πιστωτική στο itunes είναι για να κανεις account στο itunes store, δεν έχει καμια σχέση με μεταφορές αρχείων κτλ. μονο για αγορές μέσο του store 6. όταν λες σαν το open office εννοείς open source- δωρεάν? 1.ipodtouch 8gb 2.αδιεξοδο ; δεν θα αποκαλούσα την θέση μου με τοσο δραμάτικο τρόπο ... μπορι απο τεμπέλια να απεφθίνομε σε αφτό το φόρουμ αλλα και με σφιροκάλεμο θα τα βγαλο τα ντατα απο αφτη την σισκεβη. αλλοστε δεξιοτητα δεν εινε οταν ενας σιναθροπος τα καταφερνει σε ενα αντικιμενο; και αδεξιος αφτος που δεν τα καταφερνει; 3.σημιώσεις στο Notes πυου εχω περάσει δεδομενα επαγκελματικης φισεος και τα εχω γραψει με το χερι. 4. δεν με ενδιαφέρουν τοσο media αρχία 5.ok 6. ναι να ανοίγει αρχια .odt και .ods
charoui Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 για τα notes το μονο που ξέρω είναι αυτό. τα αρχεία του open office αν μπορούσες να τα κανεις save ως αρχεία office η pages δεν θα έχεις πρόβλημα επειδή τα διαβάζει natively η συσκευή
We LOVE Vaggeis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Βασικά γιατί δεν δοιμάζεις ένα spell checker για αρχη γιατι ούτε το "αρχιο" γράφεται έτσί ούτε το "ηπάρχει"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.