Προς το περιεχόμενο

intel core 2 quad core q8200 2.33ghz η intel core 2 duo e8400 3.00ghz

Leviathan23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν μιλάς για oc, ναι το εώς 9.5x multiplier του επιτρέπει μεγαλύτερες συχνότητες με το ίδιο FSB από το 9x του Ε8400.

Καλά αυτό δεν είναι υποχρεωτικό... έχω δει κάποιους συμφορουμίτες με Ε8500 να παλεύουν για τα 4.32GHz του Ε8400 μου.

Δημοσ.

Ο υποφαινόμενος συμφορουμίτης σου θέλει να σε πάρει με τις πέτρες που πιάνεις 4.32 με τέτοιο ρεύμα τη στιγμή που αυτός χρειάζεται 1.43+ για full stable oc :D:D:D!

Δηλαδή τα 9x450 με τι ρεύμα τα πιάνεις πια... Εγώ θέλω 1.344 και είμαι στα όρια του ασφαλούς overvoltage... Μαμώ το C0 stepping μου μαμώ...

Με βλέπω να τον πουλάω και να πάω για κανέναν Ε8x00 Ε0...

• Super Moderators
Δημοσ.
...μαζί με την μπανάνα :P

εγώ πάντως πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος χρήστης δεν θέλει να clockάρει μιας και θα το ανέφερε...

Δημοσ.

...μπορεί να μην clockάρει (ειδικά όσο το pc του είναι καινούργιο) αλλά κάποια στιγμή αργότερα μπορεί να το "ψάξει" οπότε γιατί όχι; Εξάλλου δεν είναι και τόσο σημαντικές οι διαφορές στην τιμή μεταξύ boxed και tray :P

Αν από την άλλη ψωνίσει από το Plaisio (που έχει ίδιες εγγυήσεις και στις δύο εκδόσεις) και αυτά τα ~15€ είναι τόσο κρίσιμο μέγεθος μπορεί να πάρει τον tray ;)

Δημοσ.

Πάντως χωρίς να είμαι "εξυπνάκιας" και "συνωμοσιωλόγος" αν ήμουν το πλαίσιο και είχα μεταχειρισμένους/rma επεξεργαστές θα εξαφάνιζα τους αντίστοιχους boxed από το site μου μέχρι να ξεστοκάρω :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...