dreaming123 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Eίμαι ανάμεσα στα 2 παρακάτω Fan Controller ποιο προτείνεται εσεις απο τα 2? ZALMAN ZM-MFC2 FAN CONTROLLER Ωραίο σε εμφάνιση έχει έξτρα αντάπτορα για να συνδέεις το τροφοδοτικό και να βλέπεις πόσα watt χρησιμοποιούνται. SCYTHE KM01-BK-5.25 KAZE MASTER Ωραίο αλλά οχι σαν το zalman καλές κριτικές. Όποιος έχει κάποιο απο τα 2 ας μου πει την άποψη του για να καταλήξω κ εγω κάπου... Ας είναι και κάποιο άλλο και οχι απο τα 2 παραπάνω... Μεχρι τότε μείωση volt για να έχω την ησυχία μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Με το ZMFC είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, από τα λίγα πράγματα που δεν μετάνιωσα λεπτό για την αγορά τους. Μοναδικό του μειονέκτημα ίσως τα πολλά χρώματα που έχει στο panel του. Το scythe είναι ίσως λίγο πιο βολικό και απλό, και αισθητικά κάπως πιο όμορφο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Επίσης το Scythe εχει την δυνατότητα να σταματήσει τελείως τους ανεμιστήρες (off).Δέν ξέρω όμως αν μια τέτοια λειτουργία σε ενδιαφέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Aψογο το Skythe...δωστε please ενα link να το παραγγειλω .. Οσο για την δυνατότητα να σταματήσει τελείως τους ανεμιστήρες , ειναι πολυ χρησημη για σερφαρισμα η βραδινο downloading... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Απο εδω για παράδειγμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Σευχαριστω...Μαλλον θα παρω αυτο με τους 4 ανεμιστηρες... Οταν λεει 5,25 εννοει οτι θα πιανει χωρο σαν ενα dvd-r ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Ναι μπαίνει στη θέση για dvd. Καλή λειτουργία που βγάζει off τους ανεμιστήρες αλλά δεν νομίζω να τους βάλω ποτέ κάτω απο 500στροφές...Το zalman το ελάχιστο είναι 500στροφές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Ακριβώς.Πρίν προβείς στην αγορά,οφείλω να αναφέρω κάτι που ξέχασα.Το συγκεκριμένο Scythe βαράει συναγερμό όταν οι στροφές του ανεμιστήρα πέφτουν πολύ (500< αν δέν κάνω λάθος),οπότε αν σκέφτεσαι να δουλέψεις τους δικούς σου τόσο χαμηλά,θα πρέπει να αφαιρέσεις ένα jumper που βρίσκεται στο έσω μεριά την Kaze master για να απενεργοποιήσεις αυτήν την fail safe λειτουργία . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Οκ τοτε αν ειναι θεμα ενος jumper δεν υπαρχει προβλημα...παντως ειναι πολυ στυλατο...και σχετικα καλη τιμη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mits@kos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Το Kama-Meter το έχετε πετύχει πουθενά ρε παιδιά γιατί μου άναψε φωτιές ένας συμφορουμίτης??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Καλό φαίνεται δεν το έχω βρει σε e-shop. Kαλό review υπάρχει εδώ: http://www.overclock3d.net/reviews.php?/cases_cooling/scythe_kama_meter_fan_controller/1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Καλό φαίνεται δεν το έχω βρει σε e-shop.Kαλό review υπάρχει εδώ: http://www.overclock3d.net/reviews.php?/cases_cooling/scythe_kama_meter_fan_controller/1 A, τώρα που είπες review, για το zalman ρίξε μια ματιά και εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mits@kos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Tο έχω δεί το review φίλος... Η βλακεία είναι ότι το συγκεκριμένο το είχα βρεί σε μαγαζί και δεν το πήρα, γιατί δεν ταίριαζε χρωματικά με το 690. Είδα σε άλλο review ότι παίρνει μαύρη πρόσοψη και έχει κόκκινο backlight και άρχισα να χτυπιέμαι, γιατί και το 690 μου το έχω με κόκκινα LED fans... :S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HellasVagabond Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Χαλαρα το καλυτερο και το πιο ομορφο ειναι ΑΥΤΟ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Χαλαρα το καλυτερο και το πιο ομορφο ειναι ΑΥΤΟ..... To τι είναι πιο όμορφο, νταξ, το αφήνουμε στα υποκειμενικά γούστα του καθενός. Τι μπορεί να κάνει όμως το παραπάνω NZXT να το θεωρήσουμε και ως καλύτερο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.