mavroulis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Ο συνδυασμός 50cc-τατράχρονο-αυτόματο-ανηφόρες-2 άτομα δε μου αρέσει καθόλου. Καλύτερα να ανέβεις λίγο στα κυβικά (125), διαφορετικά πάρε δίχρονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antoneison Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 παιδια γειασ σας ειμαι νεο μελος και τον οκτωμβρη κλινω τα 16 και σκεφτομαι για 50αρι.τι χρειαζεται για να πας να δωσεις και πωσα λεφτα???????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antoneison Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 απο την ωρα που θα καταθεσεισ τα χαρτια ποτε πας για να δωσεις ????????και ποτε περιπου δινεις και πορεια απο τοτε που θα δωσεις τα θεωριτικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iron_man21 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Ναι παιδια εχω καταληξει σε 50cc κ scooter.Με λιγα λογια μου λετε οτι κανενα απο αυτα δεν εχει επιδοσεις?? Ειμαι στα 28 πλεον κ δεν μου ταιριαζουν π.χ με το σακακι κ γραβατα που παω δουλεια Πάρε ενα 1000cc YAMAHA Supersport και θα εισαι κούκλος ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:29 ---------- παιδια γειασ σας ειμαι νεο μελος και τον οκτωμβρη κλινω τα 16 και σκεφτομαι για 50αρι.τι χρειαζεται για να πας να δωσεις και πωσα λεφτα???????? ρε φίλε αμα μένεις σε χωριό πάρε 125cc[κανεις δεν σε πιανει] αλλιώς 50cc :shifty::shifty: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antoneison Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 οχι δυστιχως δν μενω σε χωριο για πες τελικα ξερεισ τι παιζει εκει και ποσα λεφτα η οχι.death lord εσυ ξερει τι χρειαζεται και ποσο κανει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.