afentiko7 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Μιας που λέμε για τιμές ιδιαίτερων, πόσα θα μπορούσα να πάρω για να κάνω ιδιαίτερα Α.Ο.Θ. ; Αν δεν έχεις τελειώσει τη σχολή και δεν είσαι του οικονομικού, τότε κανά 20άρι Αντε 25άρι. Παντως οριο στα ιδιαιτερα φυσικες/χημειες ειναι 35/40 ευρω μαξιμουμ απο καθηγητες με μεγαλη εμπειρια Μαθηματικά ξέρω 2 (κοντά στα 60) που παίρνουν ένα πορτοκαλί την ώρα, για ένα τρίωρο την βδομάδα
Teaser Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Μαθηματικά ξέρω 2 (κοντά στα 60) που παίρνουν ένα πορτοκάλι την ώρα, για ένα τρίωρο την βδομάδα Το τρώνε επί τόπου ή το κρατάνε για το σπίτι?
we_will_rise Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Πριν λίγο καιρό, έκανα μάθημα σε ένα συμφοιτητή μου, Ψηφιακά Κυκλώματα. Δεν είναι και το πιο δύσκολο μάθημα του κόσμου, αλλά αν δεν έχεις πάει στις διαλέξεις, δύσκολα το περνάς. Μου έδωσε 20ευρώ, και θα μου δώσει άλλα 15 αν τελικά το πέρασε... Σκεφτείτε όμως, ότι είμαστε σε εξεταστική, δηλαδή του έκανα μάθημα εις βάρος του εαυτού μου (θα διάβαζα για μένα τις 4 ώρες που ήμουν σ'αυτόν) !
argyris22 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 καθηγητες με πτυχειο και πειρα ξεκινανε απο 15ευρω,αλλα ετσι οπως εχει χαθει η αξια του χρηματος,ο καθενας ζηταει οτι θελει και οπου τον περνει (βλεπε afentiko7,by the way,μαθηματα για σκονακι κανεις?αν ναι θα ενδιαφερομουνα )
evabb Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Πριν λίγο καιρό, έκανα μάθημα σε ένα συμφοιτητή μου, Ψηφιακά Κυκλώματα. Δεν είναι και το πιο δύσκολο μάθημα του κόσμου, αλλά αν δεν έχεις πάει στις διαλέξεις, δύσκολα το περνάς. Μου έδωσε 20ευρώ, και θα μου δώσει άλλα 15 αν τελικά το πέρασε... Σκεφτείτε όμως, ότι είμαστε σε εξεταστική, δηλαδή του έκανα μάθημα εις βάρος του εαυτού μου (θα διάβαζα για μένα τις 4 ώρες που ήμουν σ'αυτόν) ! χαζομαρα αυτο και μαλιστα για τοσο λιγα λεφτα ρε συ. στην εξεταστηκη ολα τα ιδιαιτερα κοβονται και τελος. εκτος βεβαια αν ειναι πολλα λεφτα οπως μου συνεβη εμενα τα χριστουγεννα (σε εμας θεωρειται περιοδος διαβασματος γτ στο καπακι αρχιζουν οι εξετασεις), 200 ευρα δεν τα προσπερνας ετσι
we_will_rise Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 χαζομαρα αυτο και μαλιστα για τοσο λιγα λεφτα ρε συ. στην εξεταστηκη ολα τα ιδιαιτερα κοβονται και τελος. εκτος βεβαια αν ειναι πολλα λεφτα οπως μου συνεβη εμενα τα χριστουγεννα (σε εμας θεωρειται περιοδος διαβασματος γτ στο καπακι αρχιζουν οι εξετασεις), 200 ευρα δεν τα προσπερνας ετσι Γιατί χαζομάρα ;; Βοήθησα ένα συνάδελφό μου, κι έβγαλα και 2 ποτά!
evabb Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Γιατί χαζομάρα ;; Βοήθησα ένα συνάδελφό μου, κι έβγαλα και 2 ποτά! εσυ το περασες το μαθημα; και ποσο εχει πια το ποτο στην ελλαδα;
DeathBoy Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 μάλλον έχεις να έρθεις καιρό ή δεν έχεις έρθει ποτέ εδώ να δεις πως είναι τα πράγματα........
evabb Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 μάλλον έχεις να έρθεις καιρό ή δεν έχεις έρθει ποτέ εδώ να δεις πως είναι τα πράγματα........ οντως και στην αθηνα δεν εχει τυχη να παω ποτε για ποτο:o
black_widow Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 εσυ το περασες το μαθημα; και ποσο εχει πια το ποτο στην ελλαδα; :lol:
we_will_rise Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 εσυ το περασες το μαθημα; και ποσο εχει πια το ποτο στην ελλαδα; Με 9 το εργαστήριο και 8,5 την θεωρία !!! (κάτω από 6-7 δεν έχει πουθενά)
evabb Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Με 9 το εργαστήριο και 8,5 την θεωρία !!! (κάτω από 6-7 δεν έχει πουθενά) α καταλαβα εισαι large τελειως
afentiko7 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Με 9 το εργαστήριο και 8,5 την θεωρία !!! τει ftw. Τα ψηφιακά κυκλώματα είναι σαν τη ψηφιακή σχεδίαση, να ούμε? βλεπε afentiko7,by the way,μαθηματα για σκονακι κανεις? Eγώ είμαι καλός στην αντιγραφή. Τα σκονάκια δεν είναι το φόρτε μου. Και σιγα μην περιμένεις να πας πανεπιστήμιο, για να διδάξεις μάθημα. Με το που τελειώνεις το σχολείο, είσαι έτοιμος για μένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.