Προς το περιεχόμενο

μαθήματα πληροφορικής

no_name18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας! εγώ είμαι φοιτήτρια πληροφορικής και μία κοπέλα μου ζήτησε να της κάνω κάποια μαθήματα στο excell και Outlook. το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι χρήματα να της πάρω. δεν έχω ξανά κάνει κάτι τέτοιο και δεν έχω ιδέα τι χρήματα παίρνουν σε τέτοιες περιπτώσεις. μήπως μπορείτε να βοηθήσετε????

Δημοσ.
κανα 10αρι;;; Βαρια βαρια 15.

Συμφωνώ.

Στην αρχή όταν μαθαίνεις κ εσύ (το πως θα το διδάξεις κλπ) 10-15 max.

Με τα χρόνια κ την πείρα μπορείς να το ανεβάσεις σιγά σιγά...

Δημοσ.
ρε παιδια τι τιμες ειναι αυτες θα τρελαθω!!!! πως ζητε μου λετε; 10 την ωρα;;;;;;;;;;;;;

Δε ζούμε όλοι στις βρυξέλλες για να μας στέλνουν εμβάσματα οι πατεράδες μας. 25*8*10 κάνουν 2 χιλιάρικα. Πόσο παίρνετε στο βέλγιο? Α ξέχασα εκεί ούτε κατώτερο μισθό δεν έχετε.

Θα μπορούσες να ζήταγες κανά 20άρικο. Πχ αν θέλει η άλλη να δώσει ecdl.

Εγώ πάντως για μαθήματα γ λυκείου παίρνω 30 ευρώ την ώρα, αν και φοιτητής. Εξαρτάται βέβαια την οικονομική κατάσταση του άλλου. Από έναν παίρνω 15.

Δημοσ.
Δε ζούμε όλοι στις βρυξέλλες για να μας στέλνουν εμβάσματα οι πατεράδες μας. 25*8*10 κάνουν 2 χιλιάρικα. Πόσο παίρνετε στο βέλγιο? Α ξέχασα εκεί ούτε κατώτερο μισθό δεν έχετε.

Θα μπορούσες να ζήταγες κανά 20άρικο. Πχ αν θέλει η άλλη να δώσει ecdl.

ακριβως επειδη δεν μου στελνει τπτ. τι να πω ισως συμφερουν περισσοτερο τα ιδιαιτερα μαθηματικων

Δημοσ.
τι να πω ισως συμφερουν περισσοτερο τα ιδιαιτερα μαθηματικων

Αν τα κάνεις με φυσική και πάνε μαζί κανά 20άρι ναι. Για παιδιά γυμνασίου, πάντα. Προτιμώ πάντως την ανάπτυξη εφαρμογών. 2ωράκι και καθαρίζεις 60ευρο.

Δημοσ.
Αν τα κάνεις με φυσική και πάνε μαζί κανά 20άρι ναι. Για παιδιά γυμνασίου, πάντα. Προτιμώ πάντως την ανάπτυξη εφαρμογών. 2ωράκι και καθαρίζεις 60ευρο.

για γυμνασιο λυκειο μιλαω σκετα μαθηματικα η σκετη φυσικη η σκετη χημεια δεν τα ανακαταυεις ολα σε μια ωρα. 20 μινιμουμ

Δημοσ.

Παντως οριο στα ιδιαιτερα φυσικες/χημειες ειναι 35/40 ευρω μαξιμουμ απο καθηγητες με μεγαλη εμπειρια...αρα παραπανω δεν ξερω αν μπορει να παρει καποιος για εξελ κ γουορντ...

Δημοσ.

Μιας που λέμε για τιμές ιδιαίτερων, πόσα θα μπορούσα να πάρω για να κάνω ιδιαίτερα Α.Ο.Θ. ; Για ECDL συμφέρει πολύ περισσότερο να κάνεις ιδιαίτερα από το να τα σκάσεις χοντρά σε ένα φροντιστήριο για να μπεις σε τμήμα που θα έχει πόσα άτομα μέσα διαφορετικού επιπέδου χρήσης των H/Y. Απλά αγοράζεις τα βιβλία που είναι για το ECDL και ότι απορία έχεις ( πιο πολύ σε καμία Access να σου βγουν απορίες) κάνεις ένα ιδιαίτερο και ξεμπερδεύεις.:-D

Δε μπορεί να πάρει περισσότερα, δεν έχει πτυχίο και δεν έχει διδακτική εμπειρία, για να μπορεί να πάρει παραπάνω θα πρέπει να είχε καλές συστάσεις από γνωστούς κ.λ.π.Δεν το έχει ως επάγγελμα, δε κόβει δελτίο:X

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...