d3m0n Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Επειδη ΔΕΝ μπορω τις ανακριβειες...http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526799 199Ε Μητρικη με Χ58 που το τσιπακι ειναι κορυφη. Εγω ΔΕΝ θα επαιρνα Q9650 Οχι επειδη δεν ειναι καλος, αλλα επειδη ειναι προηγουμενη γενια σε ολα..Θελεις επεξεργαστης ? Μνημες ? Μητρικη ? Απο εκει και περα δεν καταλαβαινω γιατι μπηκες στον κοπο να ρωτησεις εμας αφου εχεις κολησει στον Q9650 ? sorry φιλε μου για την ανακριβεια απλα το συγκεκριμενο μοντελο της gygabite δεν το ειχα δει...
antonios88 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 ναι οκ,και συγνωμη αν κουρασα.... αλλα αυτο ηθελα να σας εξηγηγησω τωρα.... αν θα παρω ενα μηχανημα θα το παρω και οσο αντεξει! δε θα κανω αναβαθμισεις καθε εξαμηνο γιαυτο θελω να παρω ενα καλο pc αλλα,κοιταζω και το οικονομικο! εν κατακλείδι εφοσον ο Q9650 ειναι πολυ καλος και με καλυπτει δε με ενδιαφερει η γενια. σε 3-4 χρονια αμα εχω λεφτα παιρνω εναν καινουργιο... το θεμα μπορει να κλεισει και σας ευχαριστω πολυ ολους!!!
HellasVagabond Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 ναι οκ,και συγνωμη αν κουρασα....αλλα αυτο ηθελα να σας εξηγηγησω τωρα.... αν θα παρω ενα μηχανημα θα το παρω και οσο αντεξει! δε θα κανω αναβαθμισεις καθε εξαμηνο γιαυτο θελω να παρω ενα καλο pc αλλα,κοιταζω και το οικονομικο! εν κατακλείδι εφοσον ο Q9650 ειναι πολυ καλος και με καλυπτει δε με ενδιαφερει η γενια. σε 3-4 χρονια αμα εχω λεφτα παιρνω εναν καινουργιο... το θεμα μπορει να κλεισει και σας ευχαριστω πολυ ολους!!! Λες αυτα και θα πας σε προηγουμενης γεννιας CPU...Οκ....
antonios88 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 ναι αλλα εσυ φιλε μου,μου λες να παρω pc πανω στην τεχνολογια i7 για να μπορω να κανω αναβαθμισεις στο μελλον αν θα χρειαστω.... ο καθενας το βλεπει απο την πλευρα του. εχεις δικιο αλλα εγω να πως το βλεπω: με τα οικονομικα μου παιρνω ας πουμε το καλυτερο μηχανημα της προηγουμενης γενιας ενω με τα ιδια λεφτα παιρνω τον κατωτερο της νεας γενιας και ισως να μην τον ευχαριστηθω κιολας! εμενα με ενδιεφερε αν ειναι "δυνατος" ο Q9650 γιατι μου ειπαν οτι ειναι για πεταμα σημερα και τρελαθηκα...για το αν θα ειναι συμβατος με την νεα τεχνογια που θα βγει δε με νοιαζει... σου ειπα οταν η τεχνολογια προχωρησει τοσο σε 3-4 χρονια που το pc Που θα εχω θα θεωρειται τελειως "μαπα" θα παρω καινουργιο!! σ'ευχαριστω παντως και θα σκεφτω την αποψη σου
HellasVagabond Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δεν καταλαβαινεις πως το κατωτερο αυτης της γεννιας ειναι πιο γρηγορο απο το ανωτερο της προηγουμενης γεννιας. Οπως και να εχει καλοριζικο το νεο σου μηχανημα.
Spartacos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 μισο λεπτο,θα πας απο nehalem στον 9650 για να μειωσεις το κοστος της πλατφορμας? κατευθειαν q9550 η phenom2 BE δεν υπαρχει κανενας λογος να ακριβοπληρωσεις ενα cpu προηγουμενης γενιας τα παιδια στο εξηγουν τοση ωρα οτι corei7 920>>>q9650 αλλα... marketing-technology 1-0
mits@kos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Αν είναι να πάρεις τώρα σύστημα με τετραπύρηνο και Intel πλατφόρμα, μου φαίνεται κουλό να μην πας στο (αναβαθμίσημο και με χρόνια ζωής μπροστά του) socket 1366... Για i7 πήγαινε. Αν ήθελες να ξοδέψεις χρήματα στα επίπεδα του Q9550, τότε αλλάζει το πράγμα.
HellasVagabond Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Προφανως ειχε αποφασισει πως θελει τον Q9650 και απλα ηθελε επιβεβαιωση για αυτη του την κινηση. Οπως και να εχει αφου αυτον θελει αφηστε τον να τον παρει.
XronisR Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Εγω σου προτεινω ι7 εφοσον βαλεις Triple Channel DDR3...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.