thanasisgnr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 λεω να παρω το LG KS360 δεν εξω ξαναπαρει lg και δεν ξερω αν ειναι καλα, ανθεκτικα, παιρνει θεματα..... κλπ κλπ κλπ κλπ εχει κανεις ? πως σας φαινεται ?
Eluminator_91 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Το συγκεκριμενο (lg ks360) το εχει η αδερφη μου..ειναι φοβερο κινητο..ειδικα το συρομενο πληκτρολογιο QWERTY με το οποιο μπορεις να γραφεις πολυ γρηγορα μηνυματα....θεματα οχι δν παιρνει, βεβαια εχει καποια προεγκατεστημενα αν θυμαμαι καλα..τωρα για το αν ειναι ανθεκτικο αυτο εξαρταται απ'την χρηση που θα του κανεις....παντως ειναι μια πολυ καλη επιλογη..
thanasisgnr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 ε ολο και θα τρωει καμια τουμπα ... καποια στιγμη θα πεσει και κατω αυτο λεω
PavelX Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Έχω εγώ το KS360. Από λειτουργικότητα και τα σχετικά είναι μια χαρά. Τα "αρνητικά" που έχω εντοπίσει είναι τα εξής. 1. Όσες εφαρμογές JAVA έχω βρει μένουν σε vertical alignment όταν τρέχουν (δηλαδή αν το γυρίσεις οριζόντια να δουλέψεις με το keyboard, η εικόνα μένει όπως όταν το κρατούσες με κλειστό το καπάκι). Αυτό συμβαίνει και στα παιχνίδια (επειδή τα παιχνίδια στο κινητό είναι το υπέρτατο εργαλείο στην τουαλέτα) 2. Το PIN μπορείς να το βάλεις μόνο χρησιμοποιώντας το touch screen. Δηλαδή αν για οποιοδήποτε λόγο χαλάσει το touch screen και κλείσει το κινητό, ΠΑ-ΠΑ-ΛΑΑΑΑΑΑΑΑ. Ύστερα ακολουθεί το Service και Άγιος ο Root. Admin. Τώρα αν έχεις σκοπό να το ρίξεις κάτω, δεν στο συνιστώ επειδή έχει κάπως μεγάλη οθόνη και το παίζεις κορώνα γράμματα.
thanasisgnr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Έχω εγώ το KS360. Από λειτουργικότητα και τα σχετικά είναι μια χαρά. Τα "αρνητικά" που έχω εντοπίσει είναι τα εξής. 1. Όσες εφαρμογές JAVA έχω βρει μένουν σε vertical alignment όταν τρέχουν (δηλαδή αν το γυρίσεις οριζόντια να δουλέψεις με το keyboard, η εικόνα μένει όπως όταν το κρατούσες με κλειστό το καπάκι). Αυτό συμβαίνει και στα παιχνίδια (επειδή τα παιχνίδια στο κινητό είναι το υπέρτατο εργαλείο στην τουαλέτα) 2. Το PIN μπορείς να το βάλεις μόνο χρησιμοποιώντας το touch screen. Δηλαδή αν για οποιοδήποτε λόγο χαλάσει το touch screen και κλείσει το κινητό, ΠΑ-ΠΑ-ΛΑΑΑΑΑΑΑΑ. Ύστερα ακολουθεί το Service και Άγιος ο Root. Admin. Τώρα αν έχεις σκοπό να το ρίξεις κάτω, δεν στο συνιστώ επειδή έχει κάπως μεγάλη οθόνη και το παίζεις κορώνα γράμματα. γμτ το έχω ξανακούσει ότι το touch screen είναι αισθητό :cool: τσπ το εχω παραγειλει θα διεξει ΄...
thanasisgnr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Έχω εγώ το KS360. Από λειτουργικότητα και τα σχετικά είναι μια χαρά. Τα "αρνητικά" που έχω εντοπίσει είναι τα εξής. 1. Όσες εφαρμογές JAVA έχω βρει μένουν σε vertical alignment όταν τρέχουν (δηλαδή αν το γυρίσεις οριζόντια να δουλέψεις με το keyboard, η εικόνα μένει όπως όταν το κρατούσες με κλειστό το καπάκι). Αυτό συμβαίνει και στα παιχνίδια (επειδή τα παιχνίδια στο κινητό είναι το υπέρτατο εργαλείο στην τουαλέτα) 2. Το PIN μπορείς να το βάλεις μόνο χρησιμοποιώντας το touch screen. Δηλαδή αν για οποιοδήποτε λόγο χαλάσει το touch screen και κλείσει το κινητό, ΠΑ-ΠΑ-ΛΑΑΑΑΑΑΑΑ. Ύστερα ακολουθεί το Service και Άγιος ο Root. Admin. Τώρα αν έχεις σκοπό να το ρίξεις κάτω, δεν στο συνιστώ επειδή έχει κάπως μεγάλη οθόνη και το παίζεις κορώνα γράμματα. αν ξερει κανεις μπορεις να βαλεις ξαωα εφαρμογες java (games κλπ κλπ ) που κατεβαζεις απο το ιντερνετ στο κινητο ... ? πχ μπορει να ειναι κλειδωμενα........ :S
PavelX Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Συνδέεις το κινητό με τον υπολογιστή μέσω USB. Αντιγράφεις τα αρχεία που θέλεις. Μέσω κινητού, πηγαίνεις στον φάκελο στον οποίο αντέγραψες τα αρχεία. Επιλέγεις "Εγκατάσταση" Αυτά
thanasisgnr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Συνδέεις το κινητό με τον υπολογιστή μέσω USB.Αντιγράφεις τα αρχεία που θέλεις. Μέσω κινητού, πηγαίνεις στον φάκελο στον οποίο αντέγραψες τα αρχεία. Επιλέγεις "Εγκατάσταση" Αυτά ναι το ξερω ... απλα λεω μπας και δεν γινεται απο τα LG πχ μηπως ειναι κλειστα λογο vodafne live για να τ κατεβαζεις απο εκει κ να τ σκας στην vodafone .... ή η LG να μην κανει τα κινητα της να δεχονται τις εφαρμογες που τς κατεβαζουμε απο το ιντερνετ ...
PavelX Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ το αγόρασα από το Πλαίσιο, χωρίς vodafone live και τα σχετικά. Της μαμάς LG είναι και δεν έχω συναντήσει κάποιο πρόβλημα στο να περάσω κάποιο παιχνίδι ή εφαρμογή.
thanasisgnr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 για να δουμε η μητρια vodafone αν κανει μαγκιες... γτ εχω βρει κατι καλα προγραμματα να τ περασω ..... οταν τα περασω και αν δουλευουν θα σας πω...
adonsav Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 για να δουμε η μητρια vodafone αν κανει μαγκιες... γτ εχω βρει κατι καλα προγραμματα να τ περασω ..... οταν τα περασω και αν δουλευουν θα σας πω... Καλησπέρα! Γνωρίζετε αν μπορώ κάπως να περάσω τον MSN στο κινητό αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.