Προς το περιεχόμενο

Κολληματα μετα το τελευταιο software update

iced

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απο την σιγμη που εγκατεστησα το τελευταιο software update εχει παγωσει το συστημα 3 φορες. Αρχικα κολλαει το transmittion και μετα αν δεν το κλεισω αμεσως δεν ξεκολλαει με τπτ και κολλαει εν τελη ολο .. Μπορω να το βγαλω με καποιο τροπο το update??

(Επισης δεν μπορω να καταλαβω την φιλοσοφια του "force quit". Κανω force quit σε οτι κολλησε και απλα δεν ξεκολαει.. Τοτε γιατι υπαρχει?? Μην μου πειτε να μπω σε τπτ κονσολες και να παταω εντολες για να ξεκολλησει, το mac το πηρα για να αποφευγω τις κονσολες και τις πατεντες :mad:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κατέβασε το update από τη σελίδα και κανε το manually install (νομίζω θα σου λύση το πρόβλημα)

όσο για το force quit δεν μπορώ να καταλάβω....

και για να ξέρουμε για τι πράγμα μιλάμε, για πιο update μιλάς? επειδή το εψεσινο ήταν κάτι για java του safari που δεν βλέπω να έχει σχέση με το transmission

Απο την σιγμη που εγκατεστησα το τελευταιο software update εχει παγωσει το συστημα 3 φορες. Αρχικα κολλαει το transmittion και μετα αν δεν το κλεισω αμεσως δεν ξεκολλαει με τπτ και κολλαει εν τελη ολο .. Μπορω να το βγαλω με καποιο τροπο το update??

(Επισης δεν μπορω να καταλαβω την φιλοσοφια του "force quit". Κανω force quit σε οτι κολλησε και απλα δεν ξεκολαει.. Τοτε γιατι υπαρχει?? Μην μου πειτε να μπω σε τπτ κονσολες και να παταω εντολες για να ξεκολλησει, το mac το πηρα για να αποφευγω τις κονσολες και τις πατεντες :mad:)

Η εντολή Quit τερματίζει κανονικά την εφαρμογή, δηλαδή μόλις τελειώσει το queue με τις εργασίες που έχει να κάνει. Το Force Quit κλείνει την εφαρμογή αγνοώντας το queue. Όταν τώρα έχει κολλήσει για κάποιο λόγο η εφαρμογή (πχ memory leak), η μόνη διέξοδος είναι η εντολή killall από την κονσόλα με την παράμετρο -9.

Δηλαδή

>killall -9 "όνομα εφαρμογής"

Αυτό θα σκοτώσει την εφαρμογή αγνοώντας τα πάντα, και 99 φορές στις 100 θα κλείσει την προβληματική εφαρμογή.

Παιδια ειχατε δικιο, εκανα και manual install και μεχρι τωρα δεν εχει παρουσιαστει καποιο προβλημα, ελπιζω να ληξει εδω το θεμα. Δεν μπορουσα να φανταστω πιθανο οτι θα θελει παλι install

Απλα δεν ειχα καταλαβει οτι κατι δεν πηγε καλα, δεν ειδοποιηθηκα δλδ απο το λειτουργικο οτι κατι πηγε στραβα! Στην αρχη απο την τσαντιλα μου ουτε που συνδιασα οτι μπορει na φταιει το update.

Εχω ηδη λαβει σοβαρα υποψη αυτη τη λυση, thanx

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...