G_Zisis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Προσωπικά,δεν μου φαίνεται και τόσο καλή ιδέα.Το μόνο καλό που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι,αν έρθουν τελικά και Ελλάδα,μπορεί να εισάγουν νέες εταιρίες και προϊόντα που δεν φέρνουν άλλα καταστήματα.Θα βοηθήσει και στον ανταγωνισμό αν γίνει έτσι.Θα γίνει όμως έτσι ή θα μπαίνουμε σε ένα μαγαζί της και θα είναι στολισμένο με ms based προϊόντα...? Επίσης σκεφτήκε πόσο αντικειμενικοί θα είναι οι πωλητές της και ποια προϊόντα θα πλασάρουν συνέχεια...
mits@kos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 ...5) Store hours are undetermined. At any given time the store mysteriously shuts down instantaneously for no apparent reason. (No word yet on what happens to customers inside). 7) Fashioned after Microsoft's User Account Control (UAC) in Vista' date=' sales personnel will ask you whether you're positive you want to purchase something at least twice...[/quote'] Χαχαχαχαχαχα, θεϊκό!!
nickarmy Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 λογικα αφου θα τα πέρνουμε κατευθειαν χωις μεσαζοντες δεν θα ερχοντε ποιο φτηνά
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Με δεδομένη την οικονομική κρίση και τις απολύσεις της ΜΣ σίγουρα θα βλέπαμε ανάλογες κινήσεις με στόχο τον τελικό καταναλωτή... thank you Captain Obvious...κανά άλλο cliche έχεις?
frenzy Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Ειδοποιήστε με ξανά όταν ανοίξει πάγκους στις λαϊκές
ilias_t Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 <off-topic> thank you Captain Obvious...κανά άλλο cliche έχεις? Captain obvious?? lol... τι είπε το άτομο... lol </off-topic>
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 θα έβαζα και photos αλλά βαριόμουν googlαρε το "captain obvious" και κάνε αναζήτηση με Εικόνες
HellasVagabond Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Εγω μια φορα αν η MS μου φαιρνει πχ DELL οθονες με 400ε και η αντιπροσωπεια εδω τις εχει 550ε φυσικα και θα χαρω που θα ερθει. Το ιδιο φυσικα ισχυει για ολα τα προιοντα.
G_Zisis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Εμένα μου φαίνεται ότι δεν θα έχει μεγάλη γκάμα εταιριών,μιας που έχει ανταγωνιστές.Φαντάζεστε να πουλάνε στα καταστήματά τους ps3?
HellasVagabond Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Γιατι να μην εχει ? Μπορουν να πουλανε οτιδηποτε μηχανημα η οτιδηποτε κομματι εταιρειας που χρησιμοποιει Windows δλδ HP, Compaq, Dell, Alienware, Toshiba, Acer και πολλες αλλες.
kfyros Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Βασικός κανόνας όταν έχεις και λιανική και χονδρική. Δεν πουλάς τα προϊόντα σου στα μαγαζιά σου φθηνότερα από τους πελάτες χονδρικής σου (ή OEM partners στην περίπτωση μας). Κουλό το βλέπω το εγχείρημα, και θα χυθεί πολύ αίμα
kurkosdr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Εγω μια φορα αν η MS μου φαιρνει πχ DELL οθονες με 400ε και η αντιπροσωπεια εδω τις εχει 550ε φυσικα και θα χαρω που θα ερθει. Το ιδιο φυσικα ισχυει για ολα τα προιοντα. Ναι, αλλα θα αμα ειναι... "fine tuned" μονο για λειτουργικα της ms;; :devil: Και αμα βαλεις κανα media PC με linux αρχισει να σου κανει σπασιματα;; Το ρισκαρεις;; Περα απο την πλακα, δεν νομιζω οτι θα ειναι και τοσο καλο το αποτελεσμα για τον καταναλωτη, αφου αργα η γρηγορα θα παμε στο συστημα της "αντιπροσωπειας", οπως δηλαδη στα αυτοκινητα. Θα υπαρχουν apple store, ms store, sony style store κ.π.π. Και, ετσι σε καθε καταστημα, ο καθε πωλητης θα προσπαθει να πουλησει την κουμουτσα που του εχει πει το αφεντικο να πουλησει, δηλαδη με αλλα λογια χανεται η αντικειμενικοτητα. Το συστημα εχει ηδη εφαρμοστει στην κινητη τηλεφωνια, και πολλα μη-σχετικα ατομα κατεληξαν δυστυχως να παρουν κουμουτσες τυπου GX25 και motorola V1050, και δεν ειχαν μνημη να αποθηκευσουν φωτογραφιες και δεν μπορουσαν να στειλουν αρχεια μεσω bt αντιστοιχα. Την στιγμη που με μια επισκεψη στο καπως πιο αντικειμενικο πλαισιο θα μπορουσαν να παρουν πολύ καλυτερα κινητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις