privateer Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Στέλεχος της εμπορικής αλυσίδας καταστημάτων Wal-Mart προσέλαβε η Microsoft για να προετοιμάσει την είσοδό της στα καταστήματα λιανικής, ανοίγοντας έτσι ένα νέο μέτωπο με την ανταγωνίστρια Apple στη μάχη τους για να κερδίσουν τον καταναλωτή. Η Apple μπήκε στη λιανική διάθεση μέσω δικών της καταστημάτων την τρέχουσα δεκαετία, και έχει με αυτόν τον τρόπο καταφέρει να ανεβάσει τις πωλήσεις της, παρά την επικινδυνότητα της κίνησης αυτής κατά τους αναλυτές. Όσον αφορά τη Microsoft, οι ειδικοί του εμπορίου λένε ότι θα αντιμετωπίσει έναν «πόλεμο» από τους λιανέμπορους που διαθέτουν για χρόνια τα προϊόντα της. Ο κίνδυνος που αντιμετωπίζουν οι μεγάλες φίρμες που στρέφονται στη λιανική είναι η απειρία τους στον συγκεκριμένο χώρο, αλλά η κίνηση της Microsoft να προσλάβει ένα εξειδικευμένο στέλεχος για τη μετάβασή της στη λιανική θα ελαχιστοποιήσει την πιθανότητα αποτυχίας, λένε αναλυτές του χώρου. Ο αριθμός των καταστημάτων που πρόκειται να λειτουργήσει ο αμερικανικός κολοσσός του λογισμικού, αλλά και το εύρος των προϊόντων που αυτά θα διαθέτουν, δεν έχει ακόμη καθοριστεί. Η ίδια η εταιρεία ανέφερε ότι ο στόχος της είναι να δημιουργήσει «καλύτερες αγοραστικές εμπειρίες για PC και προϊόντα Microsoft για όλους τους καταναλωτές παγκοσμίως, μέσω της ανάπτυξης και της λειτουργίας ιδιόκτητων καταστημάτων λιανικής». Πηγή: kathimerini.gr
glitsa Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 αντε βρε!!και καλες πωλησεις!!:lol::lol:
BILL5 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 που θα ανοιξει το προτο καταστημα? στην ελλαδα διπλα απο πλαισιο και e-shop.
giorgos147 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 που θα ανοιξει το προτο καταστημα? στην ελλαδα διπλα απο πλαισιο και e-shop. Μη χέρεσαι...Σε καμιά 5ριά-6ριά χρονάκια....Ίίίίσως να μας θυμηθούν και εμάς...
HellasVagabond Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μπα, η MS θα ανοιξει γρηγορα και στην Ελλαδα καπου κεντρικα, το ζητημα ειναι πως επειδη ειναι κατα πολυ πιο πλουσια απο ολες τις αλυσιδες στην Ελλαδα εστω, μαλλον θα δουλευει με ελαχιστο κερδος και θα τους βαλει ολους μεσα....Και καλο και κακο για εμας δλδ.
giorgos147 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δε μπορώ να καταλάβω τι ακιβώς θα πουλάει...Πληκτρολόγια,παιχνίδια,λειτουργικό; Γιατί να κλείσει και τις άλλες επιχειρίσεις HellasVagabond;Δε θα πουλάει και οτι πουλάει το πλαίσιο ας πούμε...
Land_Of_Banania Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Γιατί μόνο δικά τους προϊόντα θα πουλάνε? Τότε γιατί να ανοίξουν καταστήματα?
21century Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Με δεδομένη την οικονομική κρίση και τις απολύσεις της ΜΣ σίγουρα θα βλέπαμε ανάλογες κινήσεις με στόχο τον τελικό καταναλωτή...
HellasVagabond Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δε μπορώ να καταλάβω τι ακιβώς θα πουλάει...Πληκτρολόγια,παιχνίδια,λειτουργικό; Γιατί να κλείσει και τις άλλες επιχειρίσεις HellasVagabond;Δε θα πουλάει και οτι πουλάει το πλαίσιο ας πούμε... Θα πουλανε σχεδον τα παντα και μαλλον θα φερουν και αρκετες νεες εταιρειες για τα Ελληνικα δεδομενα.
afentiko7 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δε μπορώ να καταλάβω τι ακιβώς θα πουλάει...Πληκτρολόγια,παιχνίδια,λειτουργικό; Γιατί να κλείσει και τις άλλες επιχειρίσεις HellasVagabond;Δε θα πουλάει και οτι πουλάει το πλαίσιο ας πούμε... Γιατί αν εγώ έχω 10 ευρά κεφάλαιο θα το πουλάω με 5. H ms που έχει 100 ευρά κεφάλαιο, θα το δίνει με 2. Εσύ από που θα πάρεις, Από εμένα η την ms?
million_voices Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 με τετοια οικονομικη κριση ακομα και οι Linuχaδες θα αγοραζουν απο τη M$ αν ειναι φθηνη
lef50 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δηλ θα πουλαει και συστηματα χωρις λειτουργικο?
kofer Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Γιατί αν εγώ έχω 10 ευρά κεφάλαιο θα το πουλάω με 5. H ms που έχει 100 ευρά κεφάλαιο, θα το δίνει με 2. Εσύ από που θα πάρεις, Από εμένα η την ms? Σωστός!
Tuko Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Για να δούμε πόσο γρήγορα θα υλοποιηθούν όλα αυτά...
NiCk_ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 To PC World έδωσε την δική του άποψη για το πως πιστεύει πως θα διαφέρουν τα Microsoft stores από τα Apple Stores .. http://www.pcworld.com/article/159521/10_ways_microsofts_retail_stores_will_differ_from_apple_stores.html :lol::lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις