Αλέκος_ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Έχω ακόμη μία απορία. Φτιάχνω ένα πρόγραμμα (για προσωπική χρήση) και μου συμβαίνει το εξής: Για παράδειγμα Επιλέγω ένα προϊόν από μία λίστα το οποίο κοστίζει: 6,4 ευρώ Όταν επιλέγω (με ένα command button) να μεταφέρω αυτό το προϊόν σε μια άλλη φόρμα εκτύπωσης, η τιμή στρογγυλοποιείται αυτόματα σε 6,00 ευρώ, παρόλο που την έχω ορίσει ως Integer στη VB.
Αλέκος_ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Αυτό είπα! Παρόλο που την έχω ορίσει την τιμή ως Integer, στρογγυλοποιείται σε 6 ευρώ
Αλέκος_ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Α!Τώρα κατάλαβα.Απ'ό,τι είδα από τη βοήθεια της Access, μια τιμή Integer,μπορεί να πάρει δεκαδικά.Μάλλον δε θα κατάλαβα καλά.Σε τι μεταβλητή να την ορίσω; ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Το βρήκα.Η Single είναι η κατάλληλη μεταβλητή. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!
attsifte Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Η double; float; real(aka headbanger);
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.