Hal9000 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μια ανάσα από την... αγκαλιά της Infoquest βρίσκεται η Rainbow. Η τεράστια διεθνής κρίση θα αλλάξει και τον ελληνικό κλάδο πληροφορικής. Ο κλάδος θα συρρικνωθεί και οι εταιρείες θα συγκεντρωθούν σε λιγότερα και ισχυρότερα χέρια. Όρος απαραίτητος για την περαιτέρω εξυγίανση και αναδιάρθρωσή του. Ο όμιλος Quest εξαγοράζοντας την Rainbow κινείται πρώτος από τους μεγάλους «παίκτες» του χώρου στέλνοντας το μήνυμα της ισχυρής παρουσίας του στις ανακατατάξεις. Ο στόχος της εξαγοράς είναι η αποτελεσματικότερη αξιοποίηση της Apple στην Ελλάδα. Πηγή: fmvoice.gr
billxl Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 "Ο στόχος της εξαγοράς είναι η αποτελεσματικότερη αξιοποίηση της Apple στην Ελλάδα." Απ' το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί.
manom18x Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Aντε να δουμε, θα καταφερουν τιποτα.Γιατι μεχρι στιγμης η apple δεν φαινεται οτι κινειται στην ελληνικη αγορα.
firewalker Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Ο στόχος της εξαγοράς είναι η αποτελεσματικότερη αξιοποίηση της Apple στην Ελλάδα. Κοίτα να δεις... Εγώ νόμιζα ότι ήταν το κέρδος. Μωρέ μπράβο.
elven Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 E ρε firewalker πως σκέφτεσαι έτσι;Think different,think apple,δεν τους νοιάζειι το κέρδος
evkar Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 άρχισαν και εδώ "τα όργανα" . Στο τέλος αυτής της κρίσης (γιατί τώρα στην αρχή είμαστε ακόμη) να δούμε πόσοι θα μείνουν . Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα για τους μικρομπακάληδες στη Στουρνάρη (για όσους έχουν απομείνει δηλαδή ) . Από την άλλη βέβαια είναι και να ανησυχεί κανείς , γιατί τα ολιγοπώλια λίγους ωφέλησαν και .........καθόλου τον καταναλωτή .
arxaggelos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μεγάλη ευκαιρία για την Infoquest να στρώσει λίγο το μπάχαλο της Rainbow. Βασικός λόγος που πολλοί που ξέρω (κι εγώ, ως ένα βαθμό) δεν εχουν πάρει ακόμη apple είναι το αίσχος της rainbow. Ε ναι λοιπόν, και τα Mac χαλάνε, και, you know what, καλό θα ήταν για μηχάνημα 4ψήφιου νούμερου να ξέρω ότι θα φτιαχτεί και μάλιστα σύντομα.
vasilis1 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Λέτε να δουμε πραγματική Apple την Ελλάδα; Ελληνικά στο OsX. Μάλλον ζητώ πολλά και πρέπει να ξυπνήσω
The_Mentor Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 η quest δεν έχει την ΗΡ? Γιατί θυμάμαι για 512 μνήμη σε ένα λάπτοπ εντός εγγύησης πήραν 290ευρώ. Για το macbook μου πόσο θα θέλανε δηλαδή...
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Καλά νέα ίσως; Βέβαια αν ισχύει ότι αντιπροσωπεύουν και την HP, όχι και τόσο καλά, γιατί και εγώ δεν έχω καλές εντυπώσεις από την εκεί εξυπηρέτηση. Κοίτα να δεις... Εγώ νόμιζα ότι ήταν το κέρδος. Μωρέ μπράβο. Δηλαδή τι νομίζεις ότι είναι η αξιοποίηση; Αξιοποιώ κάτι, ώστε να βγάζει κέρδος. Άσε που δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει κάθε φορά να γράφουν όλοι κάτι αυτονόητο. Στο τέλος θα λέμε "ναι, σιγά. Η βίλα, η πισίνα, τα πανεπιστήμια των παιδιών κτλ είναι ο σκοπός, όχι το κέρδος" ή τραβώντας το ακόμα παραπέρα "ο στόχος είναι η ευτυχία, όχι η πισίνα".
De@th L0rd Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Ο λόγος που δεν έχω πάρει ακόμη τίποτα από Apple είναι η rainbow.Αν είχε σωστή αντιπροσωπεία θα είχα τουλάχιστον 2 ipod και ένα macbook μέχρι τώρα...
djuan1988 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Ένα macbook θα το αγόραζα και εγώ αλλά με αυτά που ακούω, μάλλον μακριά και αγαπημένοι...
DaRkWeAvEr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να αποκτήσουν ΌΛΑ τα προιόντα apple το after sales service που χρειάζετονται, ελληνικά στο OSX, και τιμές αντίστοιχες του εξωτερικού και όχι ισοτιμία ευρώ-δολλαρίου 1:1. Τώρα ποιός θα αγοράσει τη rainbow, αν επιτευχθούν τα παραπάνω, είναι μικρής σημασίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα