Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2009: Νέα, Αγωνες, Δοκιμαστικά

21century

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 570
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

εκπληκτικος μπατον για δευτερο συνεχομενο γκραν πρι

παλι πρωτος θα ξεκινησει αυριο

μεχρι τωρα παντως δεν υπαρχουν φαβορι και οι αγωνες εχουν ενδιαφερον

μακαρι να συνεχιστει ετσι για να γουσταρουμε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

...Θα έχει πολύ ενδιαφέρον φέτος!!!

...μακαρι να συνεχιστει ετσι για να γουσταρουμε

Περιμένετε να εκδικαστεί η ένσταση για τους διαχύτες...για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα...

Αν και η θέση της FIA να την εξετάσει όχι αμέσως αλλά μετά από 2 GP, προσωπικά μου φαίνεται πολύ παράξενο και πιστεύω πως το έκανε για να τονώσει λίγο το ενδιαφέρον...

...να δεις τί θα γίνει το ενδιαφέρον, αν αλλάξουν "απόφαση"

(btw, στις 14, ΕΦΕΣΗ θα γίνει....Oπότε μάλλον ακολουθείται ένα πρωτόκολλο κλπ... Δε νομίζω να ήταν απλά "θέση της FIA"...)

(..,πάντως προτιμάω να μπούνε στην κούρσα για διαχύσιμο και οι άλλοι, παρά να πέσει χέρι σε Brawn, Williams, Toyota)

Και γενικά γουστάρω που ήρθαν τα πάνω κάτω. Άντε να χαρεί λίγο και κανένας άλλος - μας πρήξανε Φεράρι και Μακλάρεν

H ΦΙΑ έχει και το μαχαίρι και το πεπόνι. Αυτή αποφασίζει, τι θα κάνει και πότε θα το κάνει. :P

Μην ξεχνάς πως όταν "ήθελε", έπαιρνε αποφάσεις μέσα σε μια νύχτα. ;)

Όσον αφορά τι θα κάνει με τους διαχύτες, προσωπικά πιστεύω πως θα είναι μια από τις ελάχιστες φορές που θα δώσει πράσινο φως σε "παρανομία", σε "διαφορετική ερμηνεία κανονισμών", όπως θέλεις πες το.

Και αυτό imho γιατί θεωρώ πως:

1) Θέλει να δώσει ενδιαφέρον (=έσοδα) στην F1.

2) Έχει έρθει σε ανοιχτή αντιπαράθεση με τις μεγάλες ομάδες και είναι αρκετά δυσαρεστημένη από αυτές: Λέγε με σκάνδαλα κατασκοπείας (McLaren), οικονομικά σκάνδαλα και παράνομες δοσοληψίες με παράγοντές της (Ferrari), απειλές για αποχώρηση αν δεν ικανοποιηθούν συγκεκριμένα αιτήματα (λίγο παλιότερα) και τα τραγελαφικά της McLaren στο προηγούμενο GP.

Πιστεύω πως εδώ και καιρό έψαχνε την αφορμή να κάνει κάτι παρόμοιο (όπως με τον περιορισμό των δοκιμών που αποσκοπούσε στο να μην προλάβουν να εξελιχθούν οι μεγάλες ομάδες που είχαν τα γκαφρά σε βάρος των μικρών...και όποιος πει πως το έκανε για λόγους οικονομικής κρίσης είναι βαθιά νυχτωμένος), αλλά δεν μπορούσε μέχρι σήμερα γιατί δεν βοηθούσαν οι μικρές ομάδες με τις επιδόσεις τους.

Πλέον έχει και την αφορμή και την διάθεση να κοντράρει τις μεγάλες ομάδες από τις οποίες είναι δυσαρεστημένη.

Και είναι πολύ εύκολο να το κάνει με μια απλή "διευκρινιστική ερμηνεία των κανονισμών", όπως έκανε και όταν ήθελε να βοηθήσει τις "συμπάθειές" της.

So, my 50 cents that there will be no "illegal diffuser". :P

And my other 50 cents on Red Bull for the mpam tomorrow.

...δεν ξέρω ρε φίλε...

(όχι ότι έχει καμμία σημασία - κουβέντα να γίνεται)

Αλλά μάλλον πιο πολύ με elven τείνω να συμφωνήσω - όχι γιατί ξέρω τα πράγματα από...μέσα, αλλά διότι καλά τα "συνομωσιακά σενάρια" - αλλά τί νόημα έχουν;

Η FIA να παέι "κόντρα" στις "μεγάλες ομάδες" ;

Aμπέ γουάι ; Δεν είναι σώμα ορκωτών λογιστών, "ανεξάρτητη αρχή" τεσπα. Η διοργανώτρια του "αθλήματος" (χα...) είναι.

"Κόντρα" να πάει "έτσι γενικά", γιατί ; Η λογική λέει ότι τα όποια συμφέροντα της, συμβαδίζουν με την ευημερία των μεγάλων ομάδων, και όχι με την πτώση τους. Και γενικά ας πούμε με το να υφίσταται το πρωτάθλημα και να τρώνε κι αυτοί ψωμάκι, από τον όλο τζερτζελέ...Τώρα αν παίζονται "άλλα" συμφέροντα........δεν τα ξέρω. Να μην πολυκόπτεται για τους φτωχούς συγγενείς, να το καταλάβω. Αλλά να θέλει να βγάλει το μάτι των "μεγάλων" (...οι οποίοι αν κάποιοι έχουν "επιρροές"...οι "μεγάλοι θα είναι που τις έχουν, btw...).....δεν ξέρω.

Τεσπα το είπα ότι δεν έχει ιδιαίτερο νόημα η παραφιλολογία, κι αυτό που μας νοιάζει εμάς, είναι (ή τουλάχιστον θα έπρεπε να είναι) νομίζω όχι να παίρνει πρωταθλήματα "η ομάδα μας", αλλά να βλέπουμε νέο αίμα, ανατροπές, προσπεράσματα και άλλα τέτοια ξεσηκωτικά...

Βρε πόντιε, ούτε είπα πως ξέρω πράγματα εκ των έσω, ούτε για σενάρια συνωμοσίας μίλησα... :P

Προσωπικές απόψεις είναι...αλλά ξεχνάς τις κόντρες της ηγεσίας FIA και διάφορων ομάδων, τόσο σε αθλητικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Και να μην πιάσουμε και τα οικονομικά και τα μερίδια από την πίτα...

Αλλά άμα δείτε την FIA να μ@μ@ει τις Ferrari και McLaren λίαν συντόμως....έλα και πες μου.

Με στεναχωρείς γιατί ψιλομπερδεύεσαι στα λεγόμενά σου...και λίγο γενικά και αόριστα μιλάς γέροντα...

...Πόντιος εγώ ; :confused:

...επειδή με αποκάλεσε δηλαδή ο γνωστός zzz alter του alter, στιγματιστήκαμε κι όλας ; !

η μαμά κι ο μπαμπάς της μαμάς από Σινώπη ήταν βέβαια εδώ που τα λέμε....αλλά αυτό σε παρακαλώ να μείνει μεταξύ μας....

να κεράσω κολοκυθόπιττα btw ;

Και για να μην μπερδεύεσαι ΞΑΝΑ, στις 14 έχουμε όχι ακριβώς έφεση (γιατί για να υπάρχει έφεση πρέπει να έχει προηγηθεί δικάσιμος για την υπόθεση, πράγμα που δεν είχαμε παρά μόνο διαμαρτυρίες που απορρίφθηκαν και οι αγωνοδίκες είχαν δεχτεί την συμμετοχή των 3 ομάδων ως έχει και παρέπεμψαν τους υπόλοιπους σε "έφεση" αν ήθελαν), αλλά απολογία των τριών για τον διαχύτη. :-)

Μπα, την σιχαίνομαι την κολοκυθόπιτα...

...το 'πα γιατί Ο ΤΑΚΗΣ Ο ΘΕΟΣ :-) αυτό νομίζω έλεγε....Περί "εφέσεως" δηλαδή.....Τεεεεσπα.

καλά που το 'πες, να σου στείλω ένα ταψί

Τα ξανάπαμε για τον Τάκη...

Τώρα αν εσύ όπως μας έχεις ξαναπεί γουστάρεις να τον ακούς......ε είσαι μαζόχα. :P:-D

Πάντως ο καιρός για αύριο ενδέχεται να φέρει τα πάνω κάτω.....και να δούμε ζεμπεκιές...:-D

...συμφωνώ για τις ζεϊμπεκιές....ωραία πράμματα...αντρίκια...

όσο για τον Τάκη ρε φίλε, όντως τα ξανάπαμε...

Έβλεπα/άκουγα χθες Murray, σε περιγραφή κούρσας '92, και πλέον δεν έχω καμμία αμφιβολία : είστε κολλημένοι με logo στιγμής.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...