savvvas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 ναι οντως.θα δουμε αυριο τι καυσιμα χρησιμοποίησε χθες η μπραουν, και θα δούμε ποσες φορες θα μπει στα πιτ. παντως εγω προβλέπω να τερματιζει και παλι η μπραουν στις πρωτες δυο θεσεις, ενω η φερραρι το πολυ να φτασει την 5η θέση.η δε mc laren, αστα να πανε...
Achilles Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Ω την κακόμοιρη την Μεγάλη Μαύρη Ελπίδα... Ω καλώς τον φίλο... Επιτρέψτε μου το offtopic, είχα να τον δω κάτι μήνες. Δεν τα είδα τα δοκιμαστικά, γιατί ο junior ήθελε από τις 7:30 το πρωί βόλτα στα jumbo. :cry: και δεν πρόλαβα την επανάληψη το μεσημέρι. Υπάρχει κανένας καλός άνθρωπος να μας κάνει μια περίληψη; 'Οποιος ποστάρει έτοιμο link, να του καεί το dvd. Το θέλω με δικά σας λόγια. Ο wash που δεν έχει ιδέα από f1 όπως αποδείχτηκε, αποκλείεται από το review. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ακόμα και αν με γράψετε οπουδήποτε.
washcloud Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Ω την κακόμοιρη την Μεγάλη Μαύρη Ελπίδα... ...το 'ξερα ότι θα ξαναδούμε Φερά...ΕΕΕ ...KWSN εδώ ! Καλώς τον... Δεν τα είδα τα δοκιμαστικά, γιατί ο junior ήθελε από τις 7:30 το πρωί βόλτα στα jumbo. :cry: και δεν πρόλαβα την επανάληψη το μεσημέρι. Υπάρχει κανένας καλός άνθρωπος να μας κάνει μια περίληψη; 'Οποιος ποστάρει έτοιμο link, να του καεί το dvd. Το θέλω με δικά σας λόγια. Ο wash που δεν έχει ιδέα από f1 όπως αποδείχτηκε, αποκλείεται από το review. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ακόμα και αν με γράψετε οπουδήποτε. ...και πάνω που πήγαινα ν' αρχίσω να σου γράφω τί έγινε... Να μου καεί η PS2 ρε και μόνο που θα ξανασκεφτώ κάτι τέτοιο... Έτσι...έτσι...Ευχαρίστησέ τους όλους που σκοτώθηκαν να σ' εξυπηρετήσουνε
evabb Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 ...ακριβώς τον κύριο που ανέφερες έτυχε ν' ακούσω.Και ναι, αυτό το "ξένο" στυλ δε μου άρεσε καθόλου. Και ναι, και οι "ξένοι" "παίζουν" με τις φωνές τους, ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ... Τεσπα, γούστα ειν' αυτά, έχω φίλο που κόβει φλέβες για όπερα, ενώ εγώ μόνο σαν browser τη γουστάρω... μα με τι καθεται και ασχολειται ο κοσμος. βγαλτε και το σκασμο ρε σεις και δειτε την κουρσα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 μισώ τις πρωινές προβολές...
evabb Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 μισώ τις πρωινές προβολές... τι να κανουμε με τον καφε στο χερι και την τσιμπλα στο ματι. ησυχια στο σπιτι και ενας κουκος να κοιταει με μισο ματι την τηλεοραση (το αλλο μισο ματι συνεχιζει τον υπνο). 8 το πρωι ρεεεεεεεε:cry:
Iron_man21 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 και εγώ το ίδιο...Αλλά θα σηκωθώ για την ΡΕΝΟ ρε ΓΑΜΩΤΟ!
washcloud Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 μα με τι καθεται και ασχολειται ο κοσμος. βγαλτε και το σκασμο ρε σεις και δειτε την κουρσα. σκέφτομαι να σου κάνω κανένα δωράκι.... ...τί λες για καμμιά γούνα από άσπρη αρκούδα ;
evabb Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 σκέφτομαι να σου κάνω κανένα δωράκι.... ...τί λες για καμμιά γούνα από άσπρη αρκούδα ; δεν θα προλαβεις. οι μελισσες τα τιναζουν στο κρυο
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Αντε να δουμε τι...μελισσες πιανουν οι νεες σκουπες εεεε μηχανες γκαζον εε γκουχ μονοθεσια
washcloud Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 δεν θα προλαβεις. οι μελισσες τα τιναζουν στο κρυο ...μη στεναχωριέσαι, δε θα πάω και στο Βόρειο Πόλο... Βελγίσια θα 'ναι η αρκούδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.