washcloud Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Οκ, απλά δεν κατάλαβα τί ακριβώς γιορτάζουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Οκ, απλά δεν κατάλαβα τί ακριβώς γιορτάζουμε ειρωνικα το ειπα βρε για την αρπαχτη του button Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Θα ξαναπιάσω τη θεωρία ότι δουλεύεις σε κλαμπ. Ποιά αρπαχτή του Μπάτον βρέι; Μην εννοείς του Ράικο; (μπδγ το λινκ για Μπάτον ιζ ντεντ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Θα ξαναπιάσω τη θεωρία ότι δουλεύεις σε κλαμπ.Ποιά αρπαχτή του Μπάτον βρέι; Μην εννοείς του Ράικο; (μπδγ το λινκ για Μπάτον ιζ ντεντ) καλα αλλο η αρπαχτη του ραικο. αυτη ηταν χρηματικη η αρπαχτη του Button (για το πρωταθλημα) επειδη αλλαξε ομαδα και πηγε mclaren . (τωρα αν ξαναδει πρωταθλημα σφυρα μου κλεφτικα ) απο την brawn (mercedes τωρα) εφυγαν και οι 2 πιλοτοι. φουσκα ηταν και ξεφουσκωσε πουληθηκε η honda την πηρε ο brawn, πηρε το πρωταθλημα με τον button, εφυγαν και οι 2 πιλοτοι και πουληθηκε η ομαδα στην mercedes. ομαδα 1 χρονου ηταν = αρπαχτη βρε μπας και ολα αυτα με τις αλλαγες του κανονισμου τη πωληση της honda και ολη τη συνεχεια ειναι μια μεγαλη πλεκτανη??? :devil: αυτο δεν ειναι συγκυρια ειναι μαθηματικη ακριβεια ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:52 ---------- (μπδγ το λινκ για Μπάτον ιζ ντεντ) οχι ρε το τσεκαρα παιζει κανονικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Αμάν ντε και καλά αρπάχτρα θες να τον βγάλεις τον Μπάτον Όσο περί πρωταθλήματος...ίδωμεν. Έχω την εντύπωση ότι ο μαβρούκος τον έχει σε καμικαζοκαταστάσεις - ο δε ξανθούκος είναι πιο σταθερός (και ξεκόλλα ρέι, μια χαρά οδηγός είναι...αμάν. Μη σου πω πάλι καλά που δεν έφτιαξε και καμμιά κατεστραμμένη μπυροκοιλιά επί Χόντας...Η ομάδα μια φορά, προσφερόταν). Και φυσικά, η Μακλάρεν δεν έφαγε όλο το 2009 να κυνηγάει τις Τογιότες, τις Ρενώδες, τις Φεράρηδες και τις Τορορόσες...λογικά το 10 που δε θα ξεκινήσει η φάση με εκπλήξεις, θα είναι εντός της ανταγωνιστικής 3άδας με τη Μερτσεντέ "του Μπρων", και τη Ρεντμπουλ. Η Φεράρι, δεν ΞΕΡΩ, αλλά έχω την αίσθηση ότι θα πάρει τον μπουλ κι ένας Αλόνσος δε φέρει τη Άνοιξη. Τα πολύ δυνατά ΤΗΜ, είναι στις 3 πρώτες που είπα. Ίδωμεν βέβαια. ...τη φούσκα της (του) Brawn που λες, δεν την πιάνω. Το τημ του Brawn θα είναι απο πίσω, και ο κινητήρας μη σου πω ότι θα παίζει να είναι και καλύτερος απ' αυτόν που θα δώκουν της Μακλάρεν, right ; Ο άπαιχτος ο ποντικόφατσας Σκώτος, για να μη μείνει χωρίς δουλειά, έγινε...ιδιοκτήτης για ούνο αουγγούρι (γεγονός φαντάζομαι όχι κι ό,τι χαλαρότερο, ε = περισσότερα στο κεφάλι σου), και για να εξασφαλίσει το ότι θα τον...αγοράσουν, πήγε και πήρε πρωτάθλημα, χώνοντας αγγούρι στους άλλους! Άκουσον-άκουσον δηλαδή (οκ, χαβαλέ κάνω - το ότι ετοιμαζόταν να μπει ανταγωνιστικά στο 09, ήταν ξεκάθαρο από το περσινό καλοκαίρι ακόμα, πριν τη μπουλέψει η Χόντα τον Δεκέμβρη. Άλλωστε την ακόμα πιο προηγούμενη χρονιά, με αυτό το σκοπό μετακινήθηκε προς τα εκεί. Απλά έκατσε και η φάση με 1st hand κινητήρα Mερτσέντε, ΛΟΥΚΟΥΜΙ. Αυτό ναι, υπό μία έννοια το λες και τύχη,,,,,,,,αν και τίποτα δεν είναι τυχαία στην f1 - γλιέπε "αλλαγές κανονισμών" για να παίρνουν κοΜψοχρονιάτικο κινητήρα ΚΑΙ τα μικρά...). Και στο μεταξύ βρέθηκε ο "χορηγός" που θα έπαιρνε the load off his back για το 10, στο πρόσωπο των Μερτσεντέδων, ούτως ώστε να συνεχίσει να κάνει τη ΔΟΥΛΕΙΑ του : να στήνει γ-αμαξάρες (για θυμίσου επί ΠΟΙΟΥ τσίμπαγε τσαμπιονσίπια ο Μιχελάκης). Διάβολος σκέτος, τί να πω. Όσο για τους οδηγούς, υποννοείς ότι φύγανε από τον Ρος διότι το 10 δε θα γινόταν δουλειά; Αδυνατώ να σε πιάσω. Αυτό που έχω ακούσει εγώ είναι ότι απ' το καλοκαίρι γαμήθηκε στη δουλειά και στο ρίξιμο λεφτώνε ο Brawn για το τουτού του 2010. Το ΓΙΑΤΙ ακριβώς φύγανε...δεν έχω ιδέα, και είμαι ανοικτός σε λινξ . O Mπαρικέλο να υποθέσω ότι δεν γούσταρε τις "στρατηγικές" (που του είχανε κάψει τη γούνα επί Σουμάρι και Φερράχερ), ψυχράθηκε ίσως, δεν τον θέλανε οι Τζερμαναράδες λόγω ηλικίας ίσως, δεν ήθελε ο ίδιος μια και το 'χε ξαναδεί το έργο,,,,dunno. Λεφτά έχει να φάνε και οι βραζιλιάνικες κότες πάντως, οπότε κλάιν χιζ. Του Μπάτον μάλλον του τάξανε καλύτερα φταλέ (κοτζάμ Σανταντέρ πίσω από κοτζάμ Μακλάρεν), με την ευκαιρία που ο Φινλανδικόννεν θα τρώει και θα χέζει εις υγείαν του Μοντετζερεμέμολο το 10, διότι τον Κοβαλάινεν απ' ό,τι κατάλαβα δεν θέλουν ούτε σε πίνακα να τον βλέπουν στη Μακ. Δεν ξέρω βέβαια, το είπα, και σενάρια μπορεί να παίζουν 1002 γιατί τελικά έχουν γίνει οι όποιες μετακινήσεις γίνανε. Την δε εξίσωση που έδωσες που καταλήγει στο "= αρπαχτη:p", τη λέω (με βάση τα ακριβώς παραπάνω που μόλις έγραψα), άκυρη. Αλλά εσύ "πιστεύεις σε ομάδες" (με την έννοια των ονομάτων. Οι ομάδες είναι ζωντανοί οργανισμοί, και χωρίς είτε εγκέφαλο, καρδιά, χεροπόδαρα ή γλυκόζη,,,,,,,,δεν πάνε πουθενά ρε συ, ΜΟΝΟ με ένα "όνομα"...) (το πρώτο σπόιλερ πολύ μεφιστοφελικός συλλογισμός, και δεν παίρνω ΟΥΤ' εγώ όρκο για τίποτα.................Βρε λες; ) ...όσο για το ντεντ, ναι, αναστήθηκε (βασικά με Όπερα το άνοιξα, έκανε κάτι κόλπα, αλλά με κάτι ταχυδακτυλουργικά, άνοιγε εν τέλει...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Του Μπάτον μάλλον του τάξανε καλύτερα φταλέ (κοτζάμ Σανταντέρ πίσω από κοτζάμ Μακλάρεν), με την ευκαιρία που ο Φινλανδικόννεν θα τρώει και θα χέζει εις υγείαν του Μοντετζερεμέμολο το 10, διότι τον Κοβαλάινεν απ' ό,τι κατάλαβα δεν θέλουν ούτε σε πίνακα να τον βλέπουν στη Μακ. εγω λεω εκτος απο τα λεφτα ηταν και επειδη πηρε πουλο στους μισους αγωνες του πρωταθληματος. ειδε οτι δεν τραβαει το αμαξι και φυσικα θεωρει την mclaren καλυτερη ομαδα. δεν εχει και πολυ νοημα το χρημα αν ξερεις οτι το αμαξι σου @@ και δερνει. οι πιλοτοι κοιτανε τη δοξα περισσοτερο παρα το χρημα ο ιδιος ειπε οτι ουτε στα πιο τρελλα του ονειρα δε θα επαιρνε το πρωταθλημα. απλα δε μου αρεσε γιατι ο ιδιος ειχε πει οτι θα εμενε στην ομαδα και μετα εσκασε αυτο. τωρα με τον hamilton θα ειναι ισαξιοι φανταζομαι (και οι 2 εχουν απο 1 πρωταθλημα) οποτε μενει μονο το αμαξι να δειξει ανταγωνιστικο. αρπαχτη οχι στο προσωπο του button, για ολο το σκηνικο. ουτως η αλλως ο πιλοτος ειναι απλα ενας υπαλληλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Αληθεια με τον Κοβα τι εγινε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 ...θα κουβαλάινεν πετσέτες σε καμμιά ομάδα εκτός f1, να υποθέσω ; Far, μια επισήμανση : ο Brawn έρριξε το βάρος (και τα γκαφρά για εξέλιξη) στο 2010, από το καλοκαίρι και μετά, άκουσα. Γι' αυτό και "δεν τράβαγαν τ' αμάξια όσο στην αρχή". Λογικό σενάριο μου ακούγεται : όταν έχεις καθαρίσει 6 νίκες, αν είσαι μεθοδικός και οικονόμος, λάου-λάου το πας. Δε λέω ότι άφησε το πρωτάθλημα στην τύχη. Αλλά με 2 οδηγούς στην κορυφή της βαθμολογίας, σε παίρνει να μη σκίζεσαι και τόσο (για την καλύτερη δυνατή εξέλιξη του αμαξιού λέμε πάντα). Δευτερότριτες και τεταρτόπεμπτες θέσεις, του αρκούσαν, για να τσιμπήσει το οδηγοκατασκευαστών. Τους 2 τελε αγώνες και να μην έτρεχε (κατόπιν αποτελεσμάτων), πάλι πρωταθλητής θα έβγαινε ο Μιτσιμπάτον. Πράγμα που αν ισχύει (για τη στρατηγική λέω, του Brawn), τον κατατάσσει eligible για την Κασπάροφ society. Aυτό που λες περί δόξας και χρήματος, θα σου έλεγα να το αναθεωρήσεις. Ακόμα και σε μικρότερες ηλικίες, βλέπεις (τους ακούς βασικά) τους σχετικούς φορμουλοπιλότους (ανεξαρτήτως κατηγορίας) να κόπτονται περισσότερο δια το μαλλίν. Πως όχι άλλωστε, τα πάντα σήμερα μπίζνες είναι, και για να προκόψουν ακόμα, χρειάζονται οικονομική στήριξη. Πάνε οι εποχές που κάτι τρελλάρες μπαίνανε στους επίγειους πυραύλους που χτυπούσανε τρακοσάρα, με μέτρα ασφαλείας χέσε με, και κάτι κράνη σαν νοσοκομειακές πάπιες, και πιο πολύ τους ένοιαζε η κάβλα της δόξας. Κοτζάμ Ράικονεν και πριν καν πάρει πρωτάθλημα, δήλωνε "υπάρχει κι αλλού ζωή εκτός απ' την f1". Ο Πικές, γιός πάλαι-ποτέ πολυ-πρωταθλητή, και είδες τα χαΐρια του. Ένας Μπάτον είχε μείνει που έκανε γύρο θριάμβου ποδαράτο (Μονακό), γιατί ο κώλος του είχε καρφιά στο μονοθέσιο, κι αυτό ήταν (τώρα που ξεκάβλωσε επιτέλους κι αυτός με πρωτάθλημα, δεν τον βλέπω να κάνει άλλα τέτοια, ακόμα κι αν του ξαναπαρουσιαστεί ευκαιρία). Και γενικά μόνο κάτι "πειραγμένους" και "στερημένους" θα δεις, σε μεγάλες ηλικίες, να ουρλιάζουν και να χτυπιούνται σε φάση νίκης (Μπαρικέλο, Γουέμπερ). Τη μετακίνηση Μπάτον θα έλεγα ότι δεν μπορούμε να την πιάσουμε με θεωρίες. Παίζουν πολλά αλισβερίσια από πίσω, κονέ, "υποχρεώσεις", κτλ....Μόνο οι "πολύ σχετκοί" ξέρουν για τις συνθήκες και τους συσχετισμούς που παίζουν. Ένα σκάκι είναι που παίζεται ΚΑΙ εκεί. Τη δήλωσή του πέρι πρωταθλήματος, έχεις κολλήσει και τη διαστρεβλώνεις . Mια χαρά οδηγός είναι, και φέτος το απέδειξε σε διάφορες φάσεις : Και έμπειρος, και μεθοδικός, και χώνεται σε φάσεις, και σε φάσεις που του βγαίνουν μάλιστα - ή μάλλον ΚΑΝΕΙ και του βγαίνουν. Σαν τί δηλαδή να δήλωνε, όταν πέρσι τέτοιον περίπου καιρό, δεν ήξερε αν το 09 θα είχε να οδηγήσει με το "χουνέρι" της Χόντας (το πιο γλυκό "χουνέρι", τελικά βέβαια...) ; Τεσπα, το ξέρω ότι με 3/4 ματιού τον κοίταγες, με μισό τον κοιτάς, και με 1/3 θα συνεχίσεις να τον κοιτάς... (εκτός κι αν έχεις να δώσεις κάποια δήλώση "απογοήτευσης" απ' τη μεριά της Brawn, δε νομίζω πάντως ότι καλώς τον στραβο-βλέπεις). Τέλος μια διευκρίνηση : όπως είπα πριν, ένας οργανισμός (μια ομάδα), δεν γίνεται να λειτουργήσει χωρίς κάποιο ζωτικό όργανο, ούτε και κάποιο όργανο να επιζήσει μόνο του, γι' αυτό και το "ένας απλός υπάλληλος", είναι αφοριστικό...Το μόνο που διαφέρει είναι ο βαθμός σημαντικότητας. Πχ Σουμάχερ = εγκέφαλος, Πικέ = σκωληκοειδήτης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 ρε συ δεν μισω τον Button......αλλα μου θυμιζει τα 15 λεπτα δημοσιοτητας που καποιοι κανουν φαρσες για να τα αποκτησουν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 λες να 'ναι τόσο ψώνιο, που να πήρε πρωτάθλημα, για να έχουν να τον δείχνουν; (...ναι αλλά τώρα μου μπήκαν ψύλλοι....Λες τον ποδαράτο γύρο του θριάμβου στο Μονακό, να τον έκανε μόνο και μόνο για τις κάμερες η ψωνούμπα;;; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Αχτίδα φωτός για τη συμμετοχή της BMW στο νέο πρωτάθλημα της Formula 1 φάνηκε αυτή την Παρασκευή. Οι ιδιοκτήτες της ομάδας αποφάσισαν να την πουλήσουν στο προηγούμενο αφεντικό της, τον Peter Sauber και αμέσως γεννήθηκαν σενάρια περί ανάκλησης της απόφασης για αποχώρηση από το πρωτάθλημα της νέας χρονιάς. http://www.contra.gr/Motorsport/World/Formula1/256589.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 ...τί 'χες Peter - τί 'χα πάντα, πάντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minarokeftes Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δηλαδή θα είναι ξανα η αρρώστια στην F1??? Γιατι έλεγα να τα παρατήσω.... Το ίδιο όνομα θα έχει η ομάδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 ...γιατί, άμα λέγεται BMΚιοφτέ, θα σου αρέσει καλύτερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minarokeftes Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 ...γιατί, άμα λέγεται BMΚιοφτέ, θα σου αρέσει καλύτερα; Αν δεν λέγεται BMW (οτιδήποτε δίπλα) δεν θα υποστηρίζω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.