tmjuju Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Έχω ακούσει αγγλική μετάδοση, και είναι επιεικώς ΓΙΑ-ΤΟΝ- (αυτό για όσους κόπτονται για τις αγγλικές μεταδόσεις). :shock: Συγνώμη αλλά πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ τι και που άκουσες… μιλάς και για Αγγλική μετάδοση… Ο Πουρναράκης (πολλλλλλλλυ καλό παιδί) ΔΕΝ συγκρίνετε με Murray Walker! Γενικότερα όταν δείς αναμεταδώσεις του ITV, Premier, Sky Italy, θα καταλάβεις ότι δεν είναι οι αναμεταδώσεις στην Αγγλία ΓΤΠ αλλα οι αναμεταδώσεις στην Ελλαδα…. Τον Πουρναράκη λίγο πολύ όλοι τον συμπαθούμε αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι έχει κάνει πολλά λάθη στο παρελθών κατά την ζωντανή αναμετάδωση. Επίσης μην ξεχνάμε το χαρακτηριστικό ΟΟΟΟΟΟΟΟΟ της φωνής του… Ο Σειτανιδης έχει σώσει πολλές φορές την κατάσταση…και για αυτόν δεν νομίζω να έχει κάνεις να πει κάτι αρνητικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilles Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 tmjuju του ITV που αναφέρεις είναι πάρα πολύ καλή. Είχα δει την πρεμιέρα του περσινού πρωταθλήματος και μαγεύτηκα. Εκτός από το σχολιασμό, ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε και η μετάδοση με τις κάμερες και έναν σχολιαστή ανάμεσα στους οδηγούς, τους τεχνικούς και τους celebrity , αποσπώντας τα τελευταία σχόλια, λίγο πριν βγάλουν τις κουβέρτες για να ξεκινήσουν τον δοκιμαστικό γύρο τα μονοθέσια. Μπορεί βέβαια να είναι μέρος του πακέτου στο οποίο ανήκουν, αλλά είναι καταπληκτική η μετάδοση με αυτόν τον τρόπο. Είμαι σίγουρος ότι ο φίλος wash μάλλον σε κάποιο άλλο κανάλι θα αναφέρεται. Εκτός αν επηρέασαν την κρίση του τα βαθιά γεράματα στα οποία έχει περιπέσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timour21 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Επίσης μην ξεχνάμε το χαρακτηριστικό ΟΟΟΟΟΟΟΟΟ της φωνής του… Ναι!!!! αυτή την γυναικωτή κραυγή που βγάζει σαν να του βάζεις λεβιέ ταχυτήτων στον..... Χρόνια μπροστά το ITV σε μεταδόσεις F1. Ειδικά τα χρόνια με τον Murray (τώρα έχει συνταξιοδοτηθεί - αν δεν κάνω λάθος- ) ήταν απόλαυση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilles Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Από φέτος Timour21 ξαναγυρίζει στο BBC, αλλά σε κάποιο πόστο πιο πολύ διοικητικό-οργανωτικό ή κάτι παρόμοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 εγω θα σχολιασω την ''κορυφαια'' αλλαγη οσον αφορα την αναδειξη του πρωταθλητη ρε ειναι δυνατον να παιρνει το πρωταθλημα αυτος με τις περισσοτερες νικες ανεξαρτήτως βαθμων αν δηλαδη ο χ μετριος οδηγος παρει 5 νικες στην αρχη και μετα κανει το μονοθεσιο κουταλι σε καθε αγωνα ενω οι κορυφαιοι οδηγοι εναλλασονται στις νικες και τους βαθμους θα δωσουμε το πρωταθλημα σε αυτον που θα εχει 50 βαθμους ολους και ολους? ηθελα να ξερω αν τον πληρωνουν αυτον που τα σκεφτεται αυτα εφυγε ο σουμαχερ και η φορμουλα 1 εγινε παιδικη χαρα χαλασε το αθλημα.... Αφου και επι σουμαχερ, αν υπηρχε ισοβαθμια κοιτουσαν τις νικες του καθενα. Εκτος αν καταλαβα εγω κατι λαθος, και το bold σου ισχυει αυτουσιο, οποτε και θα ειναι εντελως :shock::shock::confused: Ξερεις κατι σχετικα? Αλλαξανε καποιον κανονισμο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmjuju Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Read all about it! http://www.formula1.com/ Αγαπητέ GeorgeMan… περνάς τόσες ώρες στο Insomnia που ώρες ώρες βαριέσαι να πεταχτείς μέχρι το παραδίπλα site , Χαιρετώ! tmjuju του ITV που αναφέρεις είναι πάρα πολύ καλή. Είχα δει την πρεμιέρα του περσινού πρωταθλήματος και μαγεύτηκα. Εκτός από το σχολιασμό, ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε και η μετάδοση με τις κάμερες και έναν σχολιαστή ανάμεσα στους οδηγούς, τους τεχνικούς και τους celebrity , αποσπώντας τα τελευταία σχόλια, λίγο πριν βγάλουν τις κουβέρτες για να ξεκινήσουν τον δοκιμαστικό γύρο τα μονοθέσια. Μπορεί βέβαια να είναι μέρος του πακέτου στο οποίο ανήκουν, αλλά είναι καταπληκτική η μετάδοση με αυτόν τον τρόπο. Είμαι σίγουρος ότι ο φίλος wash μάλλον σε κάποιο άλλο κανάλι θα αναφέρεται. Εκτός αν επηρέασαν την κρίση του τα βαθιά γεράματα στα οποία έχει περιπέσει. Τα ίδια (και καλύτερα) στο γερμανικό Premier! Με Niki Lauda Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adamakos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Εκτος αν καταλαβα εγω κατι λαθος, και το bold σου ισχυει αυτουσιο, οποτε και θα ειναι εντελως :shock::shock::confused: αυτο ακριβως αλλαξανε τον κανονισμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 TTTTIIIIIIIIIIIIIIII? Δευτερο πεσιμο απο το μπαλκονι στι ιδιο topic... Πες μου οτι κανεις πλακα... Δηλαδη αν ισχυουν τα παρακατω: 1)Καποιος νικησει 2 φορες. 2)Σε ΟΛΟΥΣ τους αλλους αγωνες εγκαταλειπει. 3)Σε καθε αλλο αγωνα τερματιζει και διαφορετικος νικητης. 4)Ο οποίος "αλλος" μαζευει και βαθμους απο αλλους αγωνες, τοσους ωστε να περασει αυτον με τις 2 νικες και φουλ εγκαταλειψεις. Σε αυτη τη περιπτωση (που ελπιζω να γινεται κατανοητο οτι θα εχουν μαζευτει καμια 12 οδηγοι με παραπανω βαθμους απο αυτον με τις 2 νικες), θα παρει το πρωταθλημα αυτος με τις 2 νικες? Αυτο πώς το δεχτηκανε? Ειναι ΠΑΡΑΛΟΓΟ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 :shock: Συγνώμη αλλά πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ τι και που άκουσες… μιλάς και για Αγγλική μετάδοση… Ο Πουρναράκης (πολλλλλλλλυ καλό παιδί) ΔΕΝ συγκρίνετε με Murray Walker! Γενικότερα όταν δείς αναμεταδώσεις του ITV, Premier, Sky Italy, θα καταλάβεις ότι δεν είναι οι αναμεταδώσεις στην Αγγλία ΓΤΠ αλλα οι αναμεταδώσεις στην Ελλαδα…. Τον Πουρναράκη λίγο πολύ όλοι τον συμπαθούμε αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι έχει κάνει πολλά λάθη στο παρελθών κατά την ζωντανή αναμετάδωση. Επίσης μην ξεχνάμε το χαρακτηριστικό ΟΟΟΟΟΟΟΟΟ της φωνής του… Ο Σειτανιδης έχει σώσει πολλές φορές την κατάσταση…και για αυτόν δεν νομίζω να έχει κάνεις να πει κάτι αρνητικό. ...ακριβώς τον κύριο που ανέφερες έτυχε ν' ακούσω. Και ναι, αυτό το "ξένο" στυλ δε μου άρεσε καθόλου. Και ναι, και οι "ξένοι" "παίζουν" με τις φωνές τους, ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ... Τεσπα, γούστα ειν' αυτά, έχω φίλο που κόβει φλέβες για όπερα, ενώ εγώ μόνο σαν browser τη γουστάρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StaPas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Μια ειανι η λυση: Al jazzera με φυσικο ηχο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Read all about it!http://www.formula1.com/ Αγαπητέ GeorgeMan… περνάς τόσες ώρες στο Insomnia που ώρες ώρες βαριέσαι να πεταχτείς μέχρι το παραδίπλα site , Χαιρετώ! Εχεις δικιο Βασικα "νομιζα" οτι ηξερα τις αλλαγες των κανονισμων (τα χε πει ο πουρναρακης απειρες φορες περσυ), αλλα τελικα διαψευστηκα. Μα πώς τα καναν ετσι φετος? Ο,τι πηγαν να κανουν προς τη θετικη κατευθυνση αυτοματα αναιρεθηκε με αυτο τον τελευταιο αθλιο κανονισμο. Μαζι αναιρεθηκε και ο ολος ενθουσιασμος μου για φετος, οπως επισης και η ορεξη να παρακολουθησω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Ρε Τζώρτζ από πέρυσι αυτή ήταν η πιό κομβική αλλαγή στους φετινούς κανονισμούς... μακρυά όμως από το μπαλκόνι, γιατί άμα δεν πέσεις τελικά, θα πουντιάσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δε νομιζω να το ειχα ακουσει να το λεει περσυ, θα μου ειχε μεινει Επισης, απ οτι διαβασα μολις τωρα πριν λιγες μερες ψηφιστηκε το νεο φρουτ...εεε μετρο αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmjuju Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 ...ακριβώς τον κύριο που ανέφερες έτυχε ν' ακούσω.Και ναι, αυτό το "ξένο" στυλ δε μου άρεσε καθόλου. Και ναι, και οι "ξένοι" "παίζουν" με τις φωνές τους, ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ... Τεσπα, γούστα ειν' αυτά, έχω φίλο που κόβει φλέβες για όπερα, ενώ εγώ μόνο σαν browser τη γουστάρω... υγεία mate! Περί κολοκυθόπιτας ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmjuju Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Insomnia… 03:30 1st practice … 07:30 2nd practice DO NOT SLEEP! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.