Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2009: Νέα, Αγωνες, Δοκιμαστικά

21century

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 570
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

...αν όντως είπε το κάτωθι,

"Ξέρετε κάτι; Ο,τι κι αν έχει συμβεί, όταν κάποιος παραβιάζει τους κανονισμούς, αυτός φταίει που παραβίασε τους κανονισμούς. Για παράδειγμα αν πω σε κάποιον να ληστέψει μια τράπεζα, μετά αυτός αποφασίζει αν θα την ληστέψει ή όχι."

τον βλέπω να τον στέλνουν (επιτέλους) να κάνει παρέα στον Ρον Ντέννις (όχι ότι είναι η ίδια φάση, άλλωστε για "προσωπικά" "φαγώθηκε" ο Ντέννις).

Και αυτό νομίζω ότι είναι που οφείλουν να κάνουν - να ξεσκουληκιάσουμε πια εδώ μέσα, που έλεγε κι ο Βέγγος.

Διότι η ομάδα της Ρενώ σαν ομάδα, τί φταίει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πόσο γελοίος μπορεί να είναι κάποιος που να βγαίνει και να σκίζει τα ιμάτια του ότι είναι χρυσός και καλός άνθρωπος και ότι δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα, να ανταλλάζει μυνήσεις με τον Piquet και μετά από μια βδομάδα να τον δίνει στεγνά η ομάδα του?? Και για να τον δώσουν έτσι φανταστείτε πόσο ατρανταχτες αποδείξεις υπήρχαν. Ελπίζω να τιμωρηθεί παραδειγματικά η Renault, αλλα ΚΑΙ ο Alonso που προφανώς το ήξερε, αλλά του καλάρεσε γιατί εκεί κάτω στο no mans land δεν είναι και πολύ ωραία. Φλάβιο για πάντα..

Ότι καλύτερο έγινε φέτος πάντως. Ναναι καλά ο Πικέ που θυσιάστηκε και έδιωξε τον πιο αντιπαθή και γλειώδη άνθρωπο από την F1. Υπάρχει και ο Bernie ακόμα, αλλά ντάξει μη τα θέλουμε και όλα..

PS. @wash Έπρεπε να γράψεις σκέτο "αγαπούλα". Ακουγεται πιο dirty... :P

Ναναι καλά ο Πικέ που θυσιάστηκε και έδιωξε τον πιο αντιπαθή και γλειώδη άνθρωπο από την F1.

Εεχμμ… μην πούμε και ευχαριστώ στον Πικέ :-) Μην ξεχνάμε ότι και αυτός έβαλε το χεράκι του…

Κατάπτυστος όπως όλοι τους.

Χαιρετώ

Ο Πικέ αν δεν ακολουθούσε τις εντολές, θα τον " εκτελούσε "

fιxed

...τί ακριβώς "άδικο" είδες Iron_man21, στο link που παρέθεσες;

Το "μόνο" που της "επιβλήθηκε", ήταν ένα "τρίξιμο δοντιών".

Σα να λέμε δηλαδή το αυτονόητο : "ΑΝ κάνετε παρόμοια καφρίλα στο μέλλον, όξω" (το "ωραίο" είναι που έχει ισχύ...2 χρόνων...).

Θα μπορούσε να "επιβληθεί" ΚΑΙ σε..."οποιαδήποτε" ομάδα. Σα να λέμε "προκαταβολική καταδίκη"...ΑΝ.

Τεσπα η ομάδα σαν ομάδα, για να μην το κουράζουμε, δεν είχε επιπτώσεις - ...εκτός κι αν θεωρείς "επίπτωση" την "εξαναγκασμένη συμμετοχή στην καμπάνια της FIA για την προώθηση της ασφάλειας, αλλά και να πληρώσει τα έξοδα της έρευνας για την υπόθεση". Τόσο σε πήρε ο πόνος για κάτι χιλιάδες Ευρώ που θα χαλάσει; Και στο κάτω-κάτω, ποιός ξέρει πόσοι άλλοι υψηλά ιστάμενοι (από τη Ρενώ) γνωρίζανε για τη φάση (χωρίς απαραίτητα να έχουν ενεργή συμμετοχή), ποιός ξέρει τί "βρωμιές" ΙΣΩΣ έχουν βγει και γνωρίζουν λίγοι στη FIA, οπότε το λιγότερο που είχαν να κάνουν θα ήταν απλά να την "στιγματίσουν" ως "ένοχη" ναι μεν...αλλά χωρίς ουσιαστικές επιπτώσεις.

...Και στο ακόμη πιο κάτω, η ΙΔΙΑ βγήκε με την ουρά στα σκέλια, έδιωξε τους μπαγλαμάδες, και επικαλέστηκε μεταμέλεια...

Κι αυτό ίσως είναι ενδεικτικό του ότι "κάτι" τρέχει. Δεν το κάνεις αυτό, όταν σε παίρνει να υποστηρίξεις την "αθωότητά σου".

...ΚΑΙ στο φινάλε, αν δεν την "πληρώσει" (έστω αυτό το λίγο) η κεφαλή για τα τερτίπια των (όχι και πολύ) από κάτω της, τί στο δια υπάρχουν οι "ιεραρχικές ευθύνες";

Να μου πεις ότι την χαρατσώσανε ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, να το καταλάβω...

(εδώ "για πολύ λιγότερα", η Μακλάρεν έφαγε αποκλεισμό από το κατασκευαστών πρόπερσι, τί να λέμε...)

Δεν έκανε άλλο η FIA, με αυτήν την απόφαση, απ' το να "δείξει" στον κόσμο "το τσεκούρι στα χέρια της" (...και καλά "προς γνώση και συμμόρφωση"...)

Μια χαρά χαλαρά την πέρασε η Ρενώ, και του χρόνου ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΠΟΡ, της εύχομαι...

Θεωρώ τραγικό το ότι δεν τιμωρήθηκε ο μικρός πικέ, αυτός οδήγαγε το μονοθέσιο, αυτός το έριξε στις μπαριέρες, αυτός παραλίγο να προκαλέσει ατύχημα. Ο μπαμπάς πικέ γιατί δέχτηκε να κάνει τέτοιο πράγμα ο γιός του; Για να έχει ο ατάλαντος κανακάρης του μια θέση στην φόρμουλα 1; Τόσο καιρό που οδηγούσε μονοθέσιο ήταν όλα μέλι γάλα, μόλις πήρε δρόμο βγήκε και τα ξέρασε όλα.Ενας σοβαρός επαγγελματίας την ώρα που έπαιρνε την εντολή, θα έμπαινε στα πίτ, θα φώναζε φία και κανάλια και θα έδινε συνέντευξη τύπου και θα έδινε στεγνά τον φλάβιο.Έτσι ναι, θα ήτανε μάγκας.Άλλα τόσο καιρό έκανε την πάπια, τα κονόμαγε και τώρα που έχασε το ψωμάκι του βγήκε και άρχισε τα καραγκιωζιλίκια και αυτός και ο πατέρας του.

Ο Μπριατόρε δεν έκανε τίποτα χειρότερο απο αυτά που κάνουνε οι παράγοντες όλων των μεγάλων ομάδων δεκαετίες τώρα.Όσο λαμόγια είναι όλοι οι υπόλοιποι είναι και αυτός.Δεν νομίζω να έκανε χειρότερα πράγματα και πιο ανήθικα απο αυτά που κάνει χρόνια τώρα η μακλάρεν, ο ρός μπράουν (μετρ της αλλοίωσης και των στημένων αποτελεσμάτων) και σίγουρα και άλλοι πολλοί στα 50 χρόνια της φ1.Σίγουρα έχουνε γίνει και γίνονται πολύ χειρότερα πράγματα απο αυτό που έγινε πέρισυ, παίζονται δίς δολάρια και πολλά συμφέροντα επίσης, δεν νομίζω οι υπόλοιποι να είναι πεντακάθαροι.

Θεωρώ τραγικό το ότι δεν τιμωρήθηκε ο μικρός πικέ, αυτός οδήγαγε το μονοθέσιο, αυτός το έριξε στις μπαριέρες, αυτός παραλίγο να προκαλέσει ατύχημα. Ο μπαμπάς πικέ γιατί δέχτηκε να κάνει τέτοιο πράγμα ο γιός του; Για να έχει ο ατάλαντος κανακάρης του μια θέση στην φόρμουλα 1; Τόσο καιρό που οδηγούσε μονοθέσιο ήταν όλα μέλι γάλα, μόλις πήρε δρόμο βγήκε και τα ξέρασε όλα.Ενας σοβαρός επαγγελματίας την ώρα που έπαιρνε την εντολή, θα έμπαινε στα πίτ, θα φώναζε φία και κανάλια και θα έδινε συνέντευξη τύπου και θα έδινε στεγνά τον φλάβιο.Έτσι ναι, θα ήτανε μάγκας.Άλλα τόσο καιρό έκανε την πάπια, τα κονόμαγε και τώρα που έχασε το ψωμάκι του βγήκε και άρχισε τα καραγκιωζιλίκια και αυτός και ο πατέρας του.

Ο Μπριατόρε δεν έκανε τίποτα χειρότερο απο αυτά που κάνουνε οι παράγοντες όλων των μεγάλων ομάδων δεκαετίες τώρα.Όσο λαμόγια είναι όλοι οι υπόλοιποι είναι και αυτός.Δεν νομίζω να έκανε χειρότερα πράγματα και πιο ανήθικα απο αυτά που κάνει χρόνια τώρα η μακλάρεν, ο ρός μπράουν (μετρ της αλλοίωσης και των στημένων αποτελεσμάτων) και σίγουρα και άλλοι πολλοί στα 50 χρόνια της φ1.Σίγουρα έχουνε γίνει και γίνονται πολύ χειρότερα πράγματα απο αυτό που έγινε πέρισυ, παίζονται δίς δολάρια και πολλά συμφέροντα επίσης, δεν νομίζω οι υπόλοιποι να είναι πεντακάθαροι.

Συμφωνώ 1000% με αυτά που λες .Η απομάκρυνση του Μπριατόρε και Πατ εγεινε για να μειωθεί η ποινή .Επιμένω όμως στο οτι η ποινή είναι πολύ μεγάλη.Σίγουρα οι άνθρωποι της Renault περίμεναν πιο μικρή ποινή μετά απο αυτές τις κινήσεις που έκαναν.

• Super Moderators

σαν τι? κάνα φιλικό πατ πατ στον ώμο? :o

καλά τους έκαναν και κρίμα που δεν το έκαναν και σε άλλους πιο πριν...

...σα να βιάζεσαι κομμάτι, Bougas...

Πρώτον, το ότι είναι για ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ που "αποδέχτηκε" τον εκβιασμό (αν χρειάζεται να σου εξηγήσει κανείς πού συνίσταται ο "εκβιασμός" που λέω, το αφήνουμε το ζήτημα) του αλλουνού του σιχαμένου, δεκτόν.

Το να το σοφιστεί ο ΙΔΙΟΣ και να το προτείνει (σενάριο όμως στη σφαίρα της Ε.Φ.), και εν τέλει και να το πράξει, ναι θα ήταν το χείριστο, και θα του άξιζε σταύρωμα (κανονικό, όχι μεταφορικό).

...Το να τον συμψηφίζεις όμως, με τον νταβά που τον "οδήγησε" στο να τρακάρει επί τούτου, είναι το λιγότερο άσκεφτο.

...Δηλαδή βγαίνεις και υιοθετείς τα λόγια του γλίτσα, που για να...κατευθύνει τα βέλη της FIA στον Πικέ Jr (...ήμαρτον δηλαδή, λες και η FIA θα...άκουγε το θράσος του) (...απλά πιο σιχαμένος απ' ό,τι ήταν κατάφερε να γίνει έτσι...), προσπάθησε να υποδείξει "το σφάλμα του Πικέ".........;

(ειλικρινά, ΔΕΝ αηδίασες όταν διάβασες την εν λόγω δήλωση; Αντί να βγει και να το παραδεχτεί, πήγε να βγει κι από πάνω...;;; )

...είναι επίσης ολίγον μαλακία αυτό που θα πω τώρα αλλά...ο Πικέ, παρ' όλη την ΠΑΠΑΡΙΑ που έκανε, και..."πρόβαρε" την κρούση που θα προξενούσε (υπάρχουν video που τον δείχνουν να το κάνει στη συγκεκριμένη στροφή, ΠΡΙΝ την τελική κρούση), οπότε και "ελεγχόμενη" θα ήταν (λίγα χιλιόμετρα, κλειστή στροφή), και τέλος πάντων οι πιθανότητες για εμπλοκή και διακύβευση της σωματικής ακεραιότητας οποιουδήποτε άλλου ήταν μάλλον ανύπαρκτες σε 'κείνο το σημείο (ούτε κόσμος γύρω κτλ). Οπότε, ναι, πήγε και το τράκαρε, αλλά όπως και έγινε, το αναμενόμενο (και όχι μόνο προσδοκώμενο) αποτέλεσμα ήταν αυτό που ζήσαμε : απλά σκόρπισε το πίσω μέρος της Ρενώ.

...ΗΘΙΚΑ βέβαια, δεν μπορεί κανείς και να πει "α, άμα είναι έτσι, οκ, μια χαρά είναι ο μικρός, αφού δυστύχημα δε θα προκαλούσε η κρούση του...". Ισχύει όμως. Παρ' ότι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ τί σκατά μπορεί μία στο τόσο να γίνει - όσο "ελεγχόμενο" κι αν είναι.

Αυτό που θέλω να πω είναι, ΠΙΟ επικίνδυνο είναι το άλλο το ΖΩΟ που εμμέσως τον εκβίασε να το κάνει (με αντικείμενο του έμμεσου εκβιασμού την θέση του στην ομάδα). Ο άλλος (ο Πικές), τουλάχιστον έχει πιάσει τιμόνι, ξέρει τί γίνεται, πώς θα πάει το πράμμα...

Φαντάσου το σα να του έδωσε ένα όπλο και να του είπε να πάει και να βαρέσει στον αέρα, για να μαζέψει τον κόσμο πάνω του, για να μπει αυτός σε τράπεζα να την ληστέψει πάνω στην αναμπουμπούλα - χωρίς να νοιαστεί αν πάρει κανέναν η σφαίρα ξώφαλτσα. Το "μυαλό" που είναι πίσω από το χέρι που οπλίζει το χέρι τ' αλλουνού είναι ΠΙΟ επικίνδυνο.

Και το να ασχολιέται κανείς με το "όργανο" (Πικέ), είναι τουλάχιστον αποπροσανατολιστικό...

...Κατά τ' άλλα, η δε FIA του προϋποσχέθηκε ασυλία, για να καταθέσει περί τίνος πρόκειται, όταν αυτός βγήκε και τους είπε "έχω κάτι να καταθέσω-αλλά θέλω ασυλία για να το κάνω", κι αυτοί προκειμένου να πιάσουν μεγάλο ψάρι, το δέχτηκαν.

Κι ένα ερώτημα : αν δεν το έριχνε στον τοίχο στην τελική, πώς νομίζεις ότι θα μπορούσε να αποδείξει τους ισχυρισμούς του, αν φώναζε με το που του το είπε ο Μπλιάξ, "ελάτε να σας πω τί μου είπε" ; Μετά του "ατυχήματος", είχε και τις τηλεμετρικές αποδείξεις που χρειαζόταν για να στηρίξει τα λόγια του...

Προσωπικά θα την έκανα με ελαφρά όταν θα μου το πρότεινε - αλλά έτσι θα συνέχιζε και να βασιλεύει ο άλλος. Και δε λέω ότι το έκανε ο Πικέ τελικά, για να τον κάνει να πληρώσει κάποια στιγμή - για τον κώλο του το έκανε. Για την θέση του. Αλλιώς θα είχε βγει την ΑΛΛΗ μέρα και θα τον κάρφωνε

(...απ' την άλλη, ανέκαθεν ο σιχτιρισμένος φημολογούνταν για σχέσεις με τον "υπόκοσμο" κτλ...Ποιός ξέρει πόσο "τρομοκρατημένος" ήταν ο Πικέ, κι έκανε "λάθος" επιλογές κτλ...Ποιός ξέρει αν το ήξερε ο γέρος του ή όχι ΤΟΤΕ...)

Ο δε μπαμπάς Πικές, δεν ήταν "καραγκιόζης" στα νειάτα του, και δε νομίζω να έγινε τώρα...στις πλάτες μάλιστα του γιού του.

ΔΕΝ ξέρω....αλλά υποθέτω πως όχι - όπως και ότι το "συμβάν" έγινε ΤΟΤΕ εν αγνοία του. Πότε το έμαθε.......ιδέα δεν έχω.

...Αλλά να βγαίνεις και να τους τη λες....δεν το πιάνω.

Για 'μενα, ο μπαμπάς του, θα έπρεπε -με το που το έμαθε- να τον πάρει με σφαλιάρες μακρυά απ' την F1. Ίσως να το έμαθε όταν ο "μικρός" αποφάσισε να καρφώσει τον άλλον - πριν 2 μήνες δηλαδή.

...Γενικά το να ανοίγει κανείς κουβέντα ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΚΕ, το βλέπω ως αποπροσανατολισμό - μη πω "συμπάθεια" προς την Ρενώ...ή ακόμα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ στον ασπρομάλλη ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ.

Ενώ για 'μένα προσωπικά, οι Πικέ μου είναι αδιάφοροι. Η δε Ρενώ, μακάρι να είναι άξια και να πάρει το επόμενο πρωτάθλημα πχ. Οπότε η στάση μου δεν είναι "ύποπτη".

...επειδή σε διαβάζω κομμάτι-κομμάτι όμως, και σχολιάζω...ΤΩΡΑ είδα ΑΥΤΟ :

Ο Μπριατόρε δεν έκανε τίποτα χειρότερο απο αυτά που κάνουνε οι παράγοντες όλων των μεγάλων ομάδων δεκαετίες τώρα.Όσο λαμόγια είναι όλοι οι υπόλοιποι είναι και αυτός.

...τί να σου πω ρε μαν, στην χιλιετία της πληροφόρησης είμαστε.

Οι δυνατότητες ενημέρωσης τεράστιες. Ψάξου λίγο περί Μπλιαχατόρε, και θα βγάλεις, ΕΥΚΟΛΑ, συμπεράσματα, σε σχέση με "όλα τα άλλα λαμόγια" που λες. Εύκολα όχι λόγω ρηχότητας, εύκολα γιατί ο άνθρωπος βρωμάει απ' όπου κι αν τον πιάσεις. Το να λέμε όλοι τα ίδια σκατά είναι, απλά λειτουργεί πληθωριστικά προς όφελος του ασπρομάλλη φελλού.

...Τέλος, "αυτό που έγινε πέρσι", was unheard of man, αν μ' εννοείς. Άλλο η κατασκοπία και οι πονηριές και πες του Ρούμπενς να κάνει έτσι στην άκρη να περάσει ο Μιχάλης κτλ κτλ (μιας και λες κάτι περί Brawn) - κι άλλο ΑΥΤΟ.

Δεν είναι σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι,,,,,,ροχάλα είναι.

Και ΟΠΟΙΟΣ κι αν το έκανε, το ίδιο υπόλογος θα έπρεπε να είναι.

Και ο Μπρων κι ο Mοντετζέμολο κι ο Ντέννις κι ο Τάισεν κι ο Τζόρνταν και ο δεν ξέρω και 'γω ποιός.

...έτυχε όμως να το κάνει ο συγκεκριμένος.

...Έτυχε είπα.....;

* Iron_man21 , διάβαζε ρε συ τα λινκς που ποστάρεις...Η Ρενώ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ δεν έφαγε καμμιά ποινή....

...βρε φίλος, δεν έχω κάτι μαζί σου, αλλά τί να πω...

Ωραία, το διάβασα.

(...εσύ, το..."δικό μου", το διάβασες; )

...Να το πάμε στο στυλάκι που το πάει αυτό που γράφει (κι όπως στο τέλος πρόσεξα είναι και γκομενάκιον) - ένα στυλάκι που φαίνεται καθαρά να βγάζει μια "απροσδιόριστη" χολή;

Ή έχει "προσωπικά κίνητρα" για να γράφει έτσι (υποστηρίζει Ρενώ σε σημείο τύφλωσης; Δε χώνεψε ποτέ Πικέδες; Ονειρεύεται τα βράδυα τον Μπλιαχ; Δεν έχω ιδέα τί ακριβώς, και από τα γραφόμενα δεν μπορώ να "εντοπίσω" ΤΙ - αλλά κάποιο ζόρι το τραβάει) ;

Και μια και (αφού είπαμε να ακολουθήσουμε το συγκεκριμένο στυλ) είναι γκομενάκιον, τί παραπάνω χρειάζεται να πούμε; Ίσως ξύπνησε με περίοδο και το πρώτο πράγμα που είδε ήταν η φάτσα του Πικέ (σε περιοδικό, στην tv, στο web - κάπου τεσπα) και της κόλλησε...Είναι για να γράφει για μηχανοκίνητα τουτούτ;

...Χωρίς "αηδίες" όμως τώρα, ποσώς μετράει το φύλο του γράφοντος (αλλά είπαμε να το πάω με το εν λόγω στυλ).

Πίπες μπορούν να γράψουν και τ' αρσενικά. Αυτό που με εξεγείρει είναι η ουσία των γραφόμενων - ούτε καν ποιά (ή ποιός) είναι (ή θα μπορούσε να ήταν). Ακόμα και Πούλιτζερ να είχε πάρει (που πολύ αμφιβάλλω, με τέτοιο τρόπο γραφής/σκεπτικό βέβαια...), δε θα είχα συγκινηθεί καθόλου.

Εν ολίγοις, όπως είπα, δεν έχει κανένα βάθος, και είναι εμφανέστατο το ότι απλά έχει ως στόχο τον (τους) Πικέ.

Ε είτε λόγω βλακείας, είτε λόγω κάποιου άλλου επωφελούς κινήτρου γράφει αυτά που γράφει, δεν μου προσφέρουν τίποτε αποκαλυπτικό για το θέμα. Ούτε στοιχεία, ούτε θεωρίες, ούτε ηθικο-φιλοσοφικά ερείσματα. Λέει απλά (και κατ' ουσίαν) "το θέμα δεν άλλος (μετάφραση : Μπλιαχ ή Ρενώ) - το θέμα είναι ο Πικέ", και τον βγάζει στο προσκήνιο, εικοτολογεί για μαϊμουδιές του μπαμπα-Πικέ, τσουβαλιάζοντας αφ' ενός ΑΠΑΝΤΕΣ - "δικαιολογώντας" έτσι τον Μπλιαχ. Σα να λέμε δηλαδή, "όλοι τα παίρνουνε, και συ τα έπαιρνες, τί είσαι δλδ τώρα, ΜΑΓΚΑΣ και βγαίνεις και καρφώνεις;".

Γενικά δε θα μου έκανε καθόλου έκπληξη να έχει προγόνους πίσω (η εν λόγω) που ως βασικό εργαλείο "δουλειάς" είχαν μια κουκούλα.

Σούμα :

Αυτό που "μένει" από το "άρθρο", σε όποιον το διαβάσει, είναι η "κατάδειξη Πικέ" - ακόμα κι αν "στηλιτεύει" εξ'.....απαλών ονύχων τους άλλους.

Κόπτεται περί αξιών, και μιας κι εγώ ΞΕΡΩ πως για 'μενα η έννοια "αξίες" έχει σημαντικό βάρος στην ψυχοσύνθεσή μου, ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩ όταν κάποιος (...βλακωδώς; ) "ανακατεύεται" με αυτές, ενώ αφ' ενός δεν μπορεί να δει μακρύτερα από τη μύτη του = η ΟΥΣΙΑ στην παρούσα ιστορία είναι ο (αν-)ηθικός αυτουργός-κακούργος, ο οποίος ουσιαστικά, αν και έμμεσα, ΕΚΒΙΑΖΕΙ (ο σιχτιρισμένος τον Πικέ) για να ολοκληρωθεί το κόλπο - αφ' ετέρου ΕΞΟΜΟΙΩΝΕΙ υπόπτως τις πλευρές, με το να γράψει ΑΥΤΟ :

Όταν τον κράτησε και το 2009 ήταν καλός ο Ιταλός και μετά όταν τον απέλυσε ήταν ανήθικος και αλήτης;

...ΠΟΙΟΣ είπε ότι "ήταν καλός ο άλλος" ;;; ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ ΠΟΥΛΑΕΙ (μια ζωή). Από νταβατζιλίκι δεν ξέρουμε στην καθημερινότητά μας, και πώς λειτουργεί; Αν ξέρουμε λέει....ΑΥΤΗ, ΞΕΡΕΙ;

...Και δηλαδή, έγραψες το 1ο σου ποστ, βασιζόμενος σε "αυτό" βρε Bougas, απλά παραλάσσοντάς το κάπως..........;

Σόρι δλδ, αλλά δική σου οπτική δεν έχεις;

Τεσπα, δεν απάντησα για ν' αρπαχτώ...ιντερνετικά μαζί σου...

Έγραψα για να εκφράσω κατ' αρχάς εμένα, κι αν τύχει αυτά που έγραψα να "δώσουν" κάτι σε άλλους, πολύ ωραία, ας γίνει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...