Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2009: Νέα, Αγωνες, Δοκιμαστικά

21century

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 570
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

3.5 εκ. Ευρω τον αγωνα θα παιρνει ο κυριος.Του ευχομαι στην πρωτη στροφη στην Βαλενθια να βρεθει στα προστατευτικα και να ξεφτιλιστει.Οπως ξεφτιλιζεται και η ferrari που δινει αυτα τα χρηματα σε 40χρονο για να τρεξει(δεν με ενδιαφερει αν λεγεται σουμαχερ ή μαικλ τζορνταν) μετα απο 3.5 χρονια.Ειναιο πλεον ξεκαθαρο οτι η ferrari ειναι το καρκινωμα της F1 και οσο το δυνατον γρηγοτερα παρει ποδι τοσο το καλυτερο.Για να το πω πιο σωστα ειναι ενα απο τα τα καρκινωματα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3.5 εκ. Ευρω τον αγωνα θα παιρνει ο κυριος.Του ευχομαι στην πρωτη στροφη στην Βαλενθια να βρεθει στα προστατευτικα και να ξεφτιλιστει.Οπως ξεφτιλιζεται και η ferrari που δινει αυτα τα χρηματα σε 40χρονο για να τρεξει(δεν με ενδιαφερει αν λεγεται σουμαχερ ή μαικλ τζορνταν) μετα απο 3.5 χρονια.Ειναιο πλεον ξεκαθαρο οτι η ferrari ειναι το καρκινωμα της F1 και οσο το δυνατον γρηγοτερα παρει ποδι τοσο το καλυτερο.Για να το πω πιο σωστα ειναι ενα απο τα τα καρκινωματα..

Καλύτερα ας αφήσουμε να μιλήσουν τα νούμερα. Αν τυχόν ανέβει η θεαματικότητα με την επιστροφή του Σουμάχερ, τότε τί θα έχεις να πεις;

Και επίσης, τί πιστεύεις ότι θα συμβεί στην F1 έτσι και αποχωρήσει η Ferrari; Και εγώ δεν πιστεύω ότι θα σταματήσει να υπάρχει η F1, αλλά σίγουρα θα σταματήσει να ασχολείται αρκετός κόσμος. Δεν βλεπεις ήδη το πόσο μεγάλη στροφή έχει γίνει στον τρόπο προώθησης της F1 μετά την αποχώρηση του Σουμάχερ; Δεν βλέπεις πια πόσο μπούτι και πόσο στήθος παίζει στα τρέιλερ, πόσο πιο lifestyle έχει γίνει; Γίνονταν αυτά επί Σουμάχερ και Χάκινεν;

1. δώσε πηγή.

2. Ότι πηγή και να δώσεις αν δεν το έχει πει η ίδια η Ferrari ή ο Schumi, 95% θα είναι μούφα.. Απλά κάποιος προσπαθεί να κερδίσει εντυπώσεις. Ειδικά όταν τις τελευταίες χρονιές ο Michael ως κορυφαίος οδηγος της F1 έπαιρνε κάπου στα 30 μύρια το χρόνο αν θυμάμαι καλά..

3. Μάλλον εσύ ξεφτιλίζεσαι που λες βλακείες και όχι η Ferrari. Όταν σε 2 βδομάδες γεμίσει η Valencia από εκεί που παρακάλαγαν να πουλήσουν 70-80% των εισιτηρίων και όταν όλοι οι επόμενοι αγώνες θα είναι sold out και τα τηλεοπτικά στο θεο να δούμε ποιος θα ξεφτυλιστεί, που όλοι θα ευχαριστούνε τη ferrari που διάλεξε τον schumacher και οχι τον badoer ξέρω γω..

4. Δεν έχεις καταλάβει μάλλον ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για το τι θέση θα βγει ο michael. Και πάντα τελευταίος να βγαίνει χεστηκε η φοράδα στ αλώνι. Δεν χρειάζεται comeback για να το image του, ούτε τίποτα άλλο. Κάνει μια χάρη στη ferrari και σε όλους εμας που θα τον ξαναδούμε επειδή ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ την F1 και την ομάδα. Και φυσικά για αυτό θα πληρωθεί, όπως θα ήθελες να πληρωνώσουν και εσύ. Το πόσο δεν θα το μάθει κανείς. Αλλά όσο και να είναι τι σε νοιάζει? Δικά σου είναι? Ιδιωτική εταιρεία είναι. Και η real έδωσε 94 μύρια για 2 πόδια και ένα όνομα να βάλει πάνω σε φανέλες που θα πουλήσει. Ο καθένας κοστολογεί και ανάλογα πληρώνει.

Οποτε και εσυ steven εισαι υπερ του marketing αποκλειστικα και δεν δινεις δεκαρα για το ποσο ελκυστικο και ανταγωνιστικο να ειναι το αθλημα.Αν βγει στον δευτερο γυρο εξω ο schumi θα εχουν πιασει τοπο τα εισιτηρια αυτων που θα πανε μονο για να τον δουνε?

Την μνεια στα χρηματα την εκανα για συγκεκριμενο λογο που κανεις οτι δεν καταλαβαινεις.Προσωπικα προτιμω εναν ανερχομενο νεαρο να τρεξει.Εχεις διαφορετικη αποψη και τη δεχομαι.Παντως με fanboys εταιριων εφτασε εδω που εφτασε η F1 και με τους εγωισμους των διευθυντων.Οι πιο ρομαντικοι και πραγματικα λατρεις του αθληματος εχουμε κρατησει αποστασεις τα τελευταια 3-4 χρονια με αυτα που γινονται.Και σου το λεει καποιος που ειναι ανω των 30 για τα καλα και εχει δει αγωνες με το τσουβαλι και απο κοντα και απο tv.

Εγω παντως που υποστηριζα Ferrari και Schumi θεωρω το ολο σκηνικο ξεφτιλιζει το αθλημα.

Επισης δεν μπορω να εξηγησω καν τα αιτια της επιστροφης του Σουμι.Μη μου πειτε οτι το κανει για τα λεφτα ή για τη δοξα...

Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι σε ένα σορό φόρουμ τα θέματα για την f1 είχαν πεθάνει και στα ξαφνικά γράφονται 10αδες μηνύματα καθημερινά.

εδώ μέσα γράφαμε 5 άτομα και τώρα ξαφνικά γίναμε 50.

τελικά αυτός ο παππούς έχει μεγάλη πέραση.

Οποτε και εσυ steven εισαι υπερ του marketing αποκλειστικα και δεν δινεις δεκαρα για το ποσο ελκυστικο και ανταγωνιστικο να ειναι το αθλημα.

Όχι καθόλου, καθαρό marketing θα ήταν πχ αν έφερνε η ferrari τον rossi να τρέξει. Φυσικά και δίνω δεκάρα για το πόσο ανταγωνιστηκό είναι το πρωτάθλημα, αλλά ανταγωνιστικό δεν σημαίνει κάνουμε μπουρδέλο τα πάντα καθε χρόνο, αλλάζοντας τους κανονισμούς ώστε να τύχει κάποια στιγμή να βγει μια Brawn και κερδίζει ο playboy όλους τους αγώνες, για να μην κερδίζει μόνο η Mclaren και η Ferrari. Aυτό σαρέσει εσένα? Θες δηλαδή να δεις του χρόνου τη Force India να κερδίζει? Εγώ όχι πάντως.. Θα ήθελα να δω την Force India να βγαίνει του χρόνου προτελευταία, του παραχρόνου 6η, σε 3 χρόνια 3η και μετά να παίζει για πρωτάθλημα πχ.. Οι φωτοβολίδες δεν μου αρέσουν. Η πορεία της Red Bull για παράδειγμα μου αρέσει πολύ και προφανώς φαίνεται οτι άρχισε απο την "μεταγραφή" του Newey. Και λόγω και του Vettel που τον θεωρώ τον κορυφαίο στο grid αυτή τη στιγμή της έχω ιδιαίτερη συμπάθεια!

Η Ferrari ζήτησε λοιπόν από τον μοναδικό ελεύθερο οδηγό που μπορεί να κάνει το πρωτάθλημα πιο ανταγωνιστηκό και ελκυστικό αυτή τη στιγμή να οδηγήσει για μερικούς αγώνες. Το ότι μαζί έρχεται και χρήμα μέσω marketing είναι ένα αναμενόμενο επακόλουθο που ΠΡΟΦΑΝΩΣ έπαιξε ρόλο, γιατι όλα για τα λεφτά γίνονται στη τελική..

Υποστηρίζω τη ferrari, οπως υποστηρίζει ο καθένας κάποια ομάδα, fanboy δεν είμαι...δεν με πληρώνουν αμα κερδίζουν έτσι κι αλλιώς..

Τι αποστάσεις έχουν κρατήσει οι ρομαντικοί δηλαδή? Δεν βλέπεις τους αγώνες το ΣΚ ή άμα είναι δεν θα πας να δεις κανένα live? Κι εμένα δεν μαρέσει αυτό που γίνεται τα τελευταία χρόνια, αλλά F1 θα δω όπως και να έχει...

Αντί να μου λες για τα ασπρομάλλικα καρκινώματα που έχουν ύψος 1.50 και τους φίλους τους που οργανώνουν τα όργια σου φταίνε οι εταιρείες...

Μη μου πειτε οτι το κανει για τα λεφτα ή για τη δοξα...

Συμφωνούμε.. Οπότε γιατί το κάνει? Μήπως πραγματικά είναι πιο αγαθός ο σκοπός του? Δεν ξέρω ούτε εγώ, ούτε ξέρω τι παίζεται από πίσω.. Όπως και να έχει χαίρομαι που θα τον ξαναδώ να οδηγάει την Ferrari...

Επισης δεν μπορω να εξηγησω καν τα αιτια της επιστροφης του Σουμι.Μη μου πειτε οτι το κανει για τα λεφτα ή για τη δοξα...

γιατι αγαπαει τη ferrari γιαυτο το κανει

σαν τον αλβερτη ενα πραγμα B)

Εγω δεν μπορω να καταλαβω το κινητρο του.Εκτος αν ειναι ακομα τοσο καβλωμενος με το αθλημα...

Μεγαλη περαση εχει καθως ειναι ο κορυφαιος οδηγος ever:-)

Το κίνητρό του, σύμφωνα με την δήλωση του ιδίου, είναι η loyalty προς την ομάδα, έτσι το είπε.

Εγώ πάλι πιστεύω ότι είναι κάτι ανάμεσα στην πίστη προς την ομάδα αλλά και την προσωπική του-πολύ λογική και κατανοητή- αυταρέσκεια. Αν εγώ ήμουν στον τομέα μου ο καλύτερος εν ζωή και ένας από τους 3-4 όλων των εποχών, έβλεπα τον χώρο όπου παλιά δούλευα να κατρακυλάει και έβρισκα μία ευκαιρία να γυρίσω πάλι εκεί, να με θαυμάσουν οι νεώτεροι, να με φθονήσουν οι πρώην συνάδελφοι και ένα μεγάλο μέρος του κόσμου να με αποθεώνει, μάλλον θα το έκανα.

Χωρίς άγχος, χωρίς τίποτε να αποδείξει, χωρίς να φοβάται τίποτα, μια χαρά φιγούρα θα κάνει-και αυτό είναι ένα γνώρισμα του Schumi μέσα στη δουλειά του.

Παντως σα στυλ ανθρωπου μονο "ποζερι" δεν ειναι.

Τελικα ο Ραικονεν ειναι μεθυστακας ή οχι?:-)

Για αυτό είπα "μέσα στη δουλειά του", εκεί συχνά-πυκνά έκανε ποζεριές, αν και πάντοτε με στυλ και χάρη, σαν γνήσιο κωλοπαιδάκι.

Στη ζωή του όντως μου δίνει την εντύπωση απολύτως απλού ανθρώπου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...