Iron_man21 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Συνονόματε, κάντην 6η και είσαι μέσα. (Αν αναφέρεσαι στην Φερράρι)Εκ βιασύνης μάλλον... για την RenaultF1 μιλάω
Achilles Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Οκ. Απλά επειδή το έκανες καπάκι το πόστ μετά το χάλι της φερράρι είπα μήπως αναφέρεσαι σε εκείνους. Όσον αφορά την ομάδα σου.....καλύτερα σήμερα δεν γινόταν.
elven Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Έχω ανοίξει λογαριασμό paypall για να συγκεντρώσουμε χρήματα που θα δοθούν για αγορά βενζίνης υπερ Ferrari,όσοι πιστοί ρίξτε τον οβολό σας. Αποσύρσου,αποσύρσου
johnyboy Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Ας βάλουν το Σουμάχερ να κάνει κουμάντο.όπως και να έχει λιγότερες μ@λ@κιες θα κάνει.
minarokeftes Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Καλά εντάξει φέτος είναι τραγικοί στην Ferrari και στην McLaren. Υποστηρίζω BMW Sauber που και εμείς πάμε χάλια... Πιστεύω είναι θέμα οδηγών... Ο Kubica είναι πολύ καλός, αλλα είναι τεράστιος και βαρύς για F1. Θα περιμένουμε άλλη μια χρονια μπάς και δούμε καμια χαρά και εμείς... Με Vettel και Alonso η BMW θα πήγαινε πολύ καλα... αλλα όνειρα τρελά.... Αφήσαμε τον καλύτερο οδηγό στην F1 ελεύθερο. Μεγάλο λάθος του Taissen
johnyboy Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Με Vettel και Alonso η BMW θα πήγαινε πολύ καλα... αλλα όνειρα τρελά.... Αυτούς τους κόβω για φεράρι το επόμενο καλοκαίρι.
elven Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Ναι ναι μακάρι να πάει ο Αλόνσο στη Φεράρι,θα τη μισώ πιο εύκολα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Ναι ναι μακάρι να πάει ο Αλόνσο στη Φεράρι,θα τη μισώ πιο εύκολα μία από τα ίδια...κάθε φορά που βλέπω τον μπάσταρδο μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι...
minarokeftes Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 μία από τα ίδια...κάθε φορά που βλέπω τον μπάσταρδο μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι... Oύτε εμένα μου αρέσει, αλλά κακά τα ψέματα πρέπει να παραδεχθούμε οτι είναι απο τους πολύ καλούς πιλότους τα τελευταία χρόνια...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Ρε ελεος! Φετος κλεινω 10 χρονια που βλεπω F1, να λενε σε καποιον να αλλαξει χαρτογραφηση για να μη μεινει ΠΡΩΤΗ φορα το βλεπω... Εχω δει να σπανε κινητηρες στη ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ στροφη και αλλα τετοια κουλα, αλλα αυτο παραπαει. Παλι καλα που βγηκε και 6ος... για 3 sec και θα ειχε βγει 7ος ο Μασσας. Και εμεινε αμεσως μετα... Ουστ Φερραρι! (ουστ Alonso as well, αλλα αυτο ισχυει καμποσα χρονια τωρα για μενα ) Μπατον αναγεννηση!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Oύτε εμένα μου αρέσει, αλλά κακά τα ψέματα πρέπει να παραδεχθούμε οτι είναι απο τους πολύ καλούς πιλότους τα τελευταία χρόνια... και από τους πιο κωλόφαρδους EVER...
Iron_man21 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Ναι ναι μακάρι να πάει ο Αλόνσο στη Φεράρι,θα τη μισώ πιο εύκολα Ο Αλονσο δεν παει πουθενά.Τελος. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 07:17 ---------- ουστ Alonso as well Γιατί μου το κανεις αυτό ρε GeorgeMan ? Εγώ σε θεωρούσα ανθρωπο ντυμένο με κιτρινα και μπλε. is it true????
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δε ξερω πώς εχει βγει κατι τετοιο Εγω Φερραρικός ημουν απο εξ ανεκαθεν (), τη ρενω ποτε δε τη "πηγα". Μονο τοτε που εκανε τα "νευματα" ο Μπαρικελο στον Πικε εξαγριωθηκα, λες και ειχε την υποχρεωση ο Πικε να του παραχωρησει τη θεση του Το ιδιο θα αντιδρουσα και αν ο Μπαρι εκανε τα "νευματα" αυτα ακομα και στον Σούτιλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.