Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2009: Νέα, Αγωνες, Δοκιμαστικά

21century

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δηλαδή για να καταλάβω, δεχόμαστε το γεγονός οτι ο πρόεδρος της FIA έπρεπε να παριστάνει τον "ψωριάρη" εβραίο σε στρατόπεδο συγκέντρωσης για να του "σηκωθεί", αλλά δηλώσεις του Briatore δεν δεχόμαστε?

Ή μήπως επειδη είναι τελικά καραγκιόζης (θελημένα ή μη) αυτόματα του αφαιρείται και το δικαίωμα να έχει άποψη και γνώμη (αλοίμονο αν συμφωνούσαμε με τις απόψεις όλων....) ως διευθυντής της Renault?

Δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει το ένα με το άλλο.Μία δήλωση του παρέθεσα η οποία θα έλεγα είναι επιεικώς γελοία.

ο μπριατόρε θέλει να πει πως με την αλλαγή που έκανε η brawn gp στο διαχύτη απο τελευταία έγινε πρώτη.Να προσθέσω πως αυτή η αλλαγή όταν εγινε δεν ήταν νομιμα πιστοποιημένη.εχει ομως και ενα μικρο δικιο.και αλλες ομαδες ρωτησαν για τον συγκεκριμενο κανονισμο την FIA πηραν αρνητικη Απαντηση.ολοι μας θα παιζαμε στο στοιχημα τον ΜΠατον,αλλα ποιος θα ενδιαφερετε να δει του αγωνες μετα απο 4-5 GP οταν ο ΜΠατον θα εχει 60 βαθμους.

++++Όταν έβαλε η Ρενό διπλο διαχύτη ,,,,,όλοι μας ειδαμε που ήταν η ρενό και που ήταν οι άλλες στις δοκιμές+++++

Μια φορά θα ήθελα να παραδεχτεί κάποιος ότι βρέθηκε ένας που είδε πιο μπροστά απο την ομάδα του.Τη συγκεκριμένη θεωρία συνομωσίας δεν την ξέρω.

Αλήθεια απο όσο ξέρω η Red Bull δεν χρησιμοποιεί διπλό διαχύτη(αν κάνω λάθος ας το πει κάποιος),η δικαιολογία της Renault ποια είναι για το συγκεκριμένο;Κάποια συνομωσία θα υπάρχει,δεν μπορεί.

Επίσης δεν με νοιάζει ποιος θα ενδιαφέρετε αν ο Μπάτον μαζέψει 60 βαθμούς σε 5 αγώνες,απο τη στιγμή που είναι ο καλύτερος είτε λόγω μονοθεσίου είτε λόγω οδηγικών ικανοτήτων τότε ας μαζέψει.

Δηλαδή σόρρυ,που ήταν η Renault στις δοκιμές;Και σε ποιες δοκιμές αναφέρεσαι;

Στις κατατακτήριες ο Φέτελ με βαρύτερο μονοθέσιο τερμάτισε πιο μπροστά απο τον Αλόνσο ενώ ο Μπάτον είχε 22 κιλά βαρύτερο μονοθέσιο απο τον Αλόνσο.Τι ακριβώς είδαμε δεν κατάλαβα.

Ο Αλόνσο είχε το ελαφρύτερο μονοθέσιο και πάλι πολ δεν πήρε,διευκρίνησε αν θες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 570
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Η renault το μόνο που κάνει με την REDBULL είναι να την προμηθεύει κινητήρες.Τα άλλα που λες που κολλάνε??

Επίσης:

Άμα ο Μπάτον σιγουρέψει την πρώτη θέση και οι Ρενό,Μακλαρεν και φεραρι μείνουν πισω,κανεις δεν θα ενδιαφέρεται να βλεπει φορμουλα!.

Σε έναν αγωνα δεν πέζει μονο το μονοθεσιο κυριο ρόλο

για να πάρει ο οδηγός την πρωτη θεση αλλά και η τακτική.Στις

κατατακτήριες ο Αλονσο ακολουθώντας την τακτική που είχε

και χρησιμοποιώντας το μονοθέσιο του ,ήρθε στην δεύτερη θεση.

ο Μπατον με το δικό του μονοθέσιο και ακολουθώντας

την τακτική που είχε ήρθε 5ος

Και τον Μπριατέτοιο τί τον βάζεις στο θρεντ; Μόνο της φόρμουλα δεν είναι ο απάλευτος.

Γιατί το λες αυτό;

Briatore.jpg

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:09 ----------

Εκείνη ειδικά η ρημάδα η Σταυρούλα θα καταπιεί καμμιά μέρα τη γλώσσα της το φουκαριάρικο, και δεν θα την προλαβαίνουν.....:P

Τιμή και δόξα σε αυτόν που θα σπρώξει τη γλώσσα πιο βαθιά να γλυτώσουμε.

Όταν σου περάσει ο ρατσιστικός παροξυσμός σου εξήγησέ μου που κολλάει η παραπάνω πρόταση.... ποιος μίλησε για τον Hamilton?

...ΕΕΕΕΕΕγώ δεν ήμουναααααααααα ρατσίσταςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Ρατσίστα μ' έκανες ε-ε-ε-εσύυυυυυυυυυυυυυυυ

(ρε είσαι καλά; Χαβαλέ κάνω. Τον Χάμιλτον (υιό :P) τον πάω μάλιστα, και είμαι ο τελευταίος που τραβάει ζόρι με το χρώμα του δέρματος. Και όχι δεν μου μίλησες για Χάμιλτον...Αλλά κι αυτός πετυχημένος μάνατζερ είναι :P. Έβγαλε πρωταθλητή!)

Ουδέποτε είπα κάτι τέτοιο, αλλά εσύ που ρωτάς κάτι τέτοιο θα ρώταγες αντίστοιχα για κάποιον που μανατζάρει εναν ποδοσφαιριστή πχ, αν χωρίς αυτόν τον μάνατζερ ο πελάτης του θα γινότανε ποτέ σούπερ μπαλαδόρος?

Πραγματικά, πιστεύεις οτι αυτός είναι ο ρόλος ενός μάνατζερ?

Δηλαδή ο μάνατζερ(ατζέντης ή whatever) του συγχωρεμένου του Παβαρότι τον έκανε να τραγουδά καλύτερα?????????

...Θαμαζντρελλανζ....

Πήρε την benetton (που ήταν ομάδα της σειράς) και την έκανε πρωταθλήτρια, είναι ένας ικανότατος μάνατζερ οδηγών (έχει μανατζάρει αλόνσο, κοβαλάινεν, βεμπερ, τρούλι και άλλους), πήρε 2 (διπλά) πρωταθλήματα με την Renault

...για πες δλδ ΤΙ καταλαβαίνεις από αυτά;

Μετά θα σου πω και ποιός τα έγραψε

(...το ακόμα ωραιότερο είναι ότι με ρωτάς "τί πιστεύω 'γω" - στο μοτίβο, ακριβώς όμως, που σε ρώτησα εγώ πριν.........Άρα ή δεν με διάβασες καλά (καν ίσως) ή μαζδλεβζζζζζζ.....)

Επιμένω,απο το 88 είναι Managing Director της Benetton, look it up για να μην γίνεσαι ρεζίλι. Και ναι είναι technicality μεν, αλλά δείχνει πόσο παρακολουθείς το σπορ.....

Τον αχταρμά με το "βλαχιλίκι" του Μπριατόρε και την αναφορά του ψινάκη την αφήνω ασχολίαστη....

...α...τελικά με διάβασες...Οκκκκκκκκκκκκ

...Που λες πάντως, είχα μείνει με την εντύπωση ότι έγραψες "Renault απ' το '88". Μαλακία δικία μου βεβαίως που το διάβασα στραβά, όμως φάση έχει που ΑΜΕΣΩΣ "έπεσες" να το βγάλεις "ρεζιλίκι"...(και μ' αρέσει που εγώ το σχολίασα στο χαλαρό...). Πολύ βιασύνη ρε παιδί μου με ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ, κάπως έτσι κάνεις και με τον Πουρναράκη...

...Την άλλη δε τη χαριτωμενιά, για το συμπέρασμα του "πόσο παρακολουθώ το σπορ", την γράφω στ' αρχείο μου κανονικά, μιας και αυτό της πρέπει.

Το point μου ήταν οτι κάποιος που ασχολείται ΕΝΕΡΓΑ στην F1 απο το 88, έχει κάθε δικαίωμα να μιλάει και να εκφέρει άποψη και γνώμη. Αν δεν το κάνει αυτός τότε ποιος θα το κάνει.... εσύ?

...Δεν το κάνεις εσύ, "που ασχολείσαι περισσότερο με το σπορ";

Your point was understood από την πρώτη στιγμή, και my point was πχ όταν άτομο όπως ο Προστ, κράζει τον Τέτοιο (...ρίξε μια ματιά...Δε θα σε θαμπώσω, απλά Wiki είναι, αλλά αξίζει τον κόπο, για τον "κύριο" Μπριόζο...) πως δεν ξέρει καν από ποιά μεριά πέφτει η μηχανή του αμαξιού του, μου λέει πως το συγκεκριμένο άτομο δεν χαίρει και της καλύτερης εκτίμησης από τους σχετικούς.

Και γενικώς my point was, ανέφερες τον τέτοιονα ως "άξια λόγου πηγή", για να μιλήσει περί διαχυτών. Ο οποίος μπορεί να είναι ένας πετυχημένος επιχειρηματίας/μάνατζερ, αλλά σοβαρά θα λάβω υπ' όψιν, όχι έναν τέτοιον, αλλά όπως είπα πριν, τον αρχιμηχανικό της ομάδας. Διότι μπαρμπούτσαλα (όπως και αποδείχτηκε) έλεγε ο τέτοιος, που απλά τον συμφέρανε.

ΤΩΡΑ με καταλαβαίνεις, ΓΙΑΤΙ εξ' αρχής είπα "τον Μπριατέτοιο τί τον χώνεις στο θρεντ;" ;

Ναι έχεις δίκιο, η honda είναι αλλά αγόρασε κινητήρα Mercedes. Αλλά η honda είναι....βεβαίως.

Με την ίδια λογική, η torro rosso είναι η Minardi να υποθέσω? Η renault είναι η Βenetton? Η force india είναι η Μidland-spyker-jordan? Γιατί όλες οι ομάδες που ανέφερα χρησιμοποιούν ακόμα και σήμερα ΚΑΙ το προσωπικό (ή ένα μεγάλο μέρος του) ΚΑΙ τα εργοστάσια των προκατόχων τους.

Αρχηγέ, αν δεν με κατάλαβες την πρώτη φορά, παρά τις εξηγήσεις μου (εισαγωγικά κτλ), δεν πρόκειται να με καταλάβεις ποτέ.

...Πάντως, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ένα τελευταίο σ' αυτό : για όλο το 2009, η Brawn θα είναι "Honda". Γιατί η ομάδα κτλ κτλ που δούλεψε πέρυσι γι' αυτό που βλέπεις φέτος, μέχρι πριν λίγους μήνες, Ηonda λεγότανε. Δεν εξαϋλώθηκαν οι υλοποιήσεις όλων των κόπων, όλων των ανθρώπων που δουλεύανε γι' αυτό το μονοθέσιο (έστω κι αν είναι με άλλο κινητήρα. Λες η Mercedes να έκανε την όλη διαφορά ; Τότε πού είναι η Maclaren; Μη σου πω ότι δεν είχαν και τον καιρό να τον προσαρμόσουν/εξελίξουν κατάλληλα, για να πεις ότι αυτός κάνει τη διαφορά). Άλλαξε ο Μανωλιός, αν με καταλαβαίνεις. Η ουσία όμως (μονοθέσιο, τημ), ΛΑΜΒΑΝΕΙ μέρος φέτος. Δεν κλειδώθηκε σε κάποια αποθήκη - ή άλλαξε κατηγορία (υποθέτω πως θυμάσαι σε ποιόν ακριβώς απάντησα, και γιατί, λέγοντας η "Honda" είναι παρούσα).

Δεν μου αρέσει να παίζω με τις λέξεις, μου αρέσει να τις χρησιμοποιώ όμως με την σωστή τους έννοια. Αν ΔΕΝ καταλαβαίνεις οτι η Brawn καμία σχέση δεν έχει με την περσινή honda τότε έχεις πρόβλημα.

...και τώρα βλέπω κι αυτό. Μάλιστα.

Ε καλά ρε όμορφε, αφού μ' έχεις ξετινάξει με επιχειρήματα (minardi, jordan κτλ), οφείλω να παραδεχτώ ότι έχω πρόβλημα.

...Το ΔΙΚΟ σου το πρόβλημα....το βλέπεις όμως ; Ή....

Εδώ με έχασες, σε ποιες "πουρ τουά" χαριτωμένες εικόνες αναφέρεσαι?

...ε να μη στα κάνω κι όλα εύκολα με αναλύσεις. Ψάξε, και θα καταλάβεις.

Εδώ έχεις ένα δίκιο, άρα διευκρινίζω. Δεν εννοούσα οτι για 20 χρόνια η ΕΡΤ έδειχνε F1, απλά έλεγα ποια πράγματα άλλαξαν μέσα σε 20 χρόνια.

...καλώς λοιπόν. Απλά που λες, έχω την υποψία ότι αν με "διέψευδες" εσύ στο προηγούμενο ποστ, θα μίλαγες για ρεζιλίκια και για λούνα-παρκ.

Αλλά δε βαριέσαι.

Δεν υπονόησα καν οτι προσπαθείς να με κάνεις να αλλάξω κανάλι (πόσο μάλλον με το ζόρι). Αυτό που εκανα ήταν να σχολιάσω το προηγούμενο παραλήρημά σου σε ποστ που μίλαγες για σύνδρομα του λαλάκη του εισαγώμενου και για σύνδρομα καταδίωξης απλά επειδή κάποιοι τόλμησαν να συγκρίνουν την εγχώρια τηλεοπτική μετάδοση με αντίστοιχες του εξωτερικού. Διαβάζοντας όμως το σημερινό σου παραλήρημα για "αράπηδες" και "βλάχους" δεν μου κάνει εντύπωση πλέον.

...κοίτα, ας καταλάβει ο καθ' ένας ό,τι θέλει από τα ποστ μου.

Αν εσύ δεν μπορείς πχ να καταλάβεις πότε κάνω χαβαλέ (για συγκεκριμένους λόγους μάλιστα), και πότε σοβαρολογώ, δε μ' απασχολεί (πόσο μάλλον που θα με χαρακτηρίσεις κι όλας).

Από 'κει και πέρα κάτσε λέω 'γω και δες πιό χαλαρά τον αποτέτοιον, γιατί

α) η βλαχιά (όπως πχ και η γυφτιά), δεν έχει να κάνει ΚΑΘΟΛΟΥ απαραίτητα με τους βλάχους (όπως και η γυφτιά απαραίτητα με τους γύφτους).

β) είναι ΤΡΟΜΕΡΟ βλαχαδερό, και δε νομίζω να φτώχαινε η f1 και πολύ, αν ασχολιόταν με τα του επιπέδου του. Και στο φινάλε, όσο "πετυχημένος" και να είναι ρε φίλε κάποιος (πάρε παράδειγμα Ψωμιάδη στην ΑΕΚ), καλύτερα αλάργα.

Αν πάλι εσύ γουστάρεις να βλέπεις/ακούς Μπριατόρηδες, τί να σε πω.

Δεν ξέρω, δεν έχω άποψη, έχω να δω BBC δυστυχώς, απο τότε που έφυγα απο την Αγγλία.

...είδες-δεν είδες, το θέμα είναι ότι εγώ το παρέθεσα (αν και δεν απευθυνόμουν σε 'σενα). Εκτός κι αν δεν εμπιστεύεσαι αυτό που παρέθεσα. Βέβαια το θέμα ήταν ΑΛΛΟ όπως είπα : ...φαντάζομαι ότι θα πέφταν' πάνω τους να τους φάνε στην Ελλάδα, αν κάναν τέτοια αστειάκια. Και είναι ενδεικτικό του πόσο "εύκολα" πέφτουν να τους φάνε γενικώς.

Όσο Για Τον Μπριατόρε εκείνος είδε το ταλέντο του Αλόνσο και του εδωσε ευκαιρία να αγωνιστεί στην renault και είδαμε τι έγινε.όμως το ταλέντο που έχει ο Αλόνσο δεν του το έδωσε ο Μπριατόρε

...ναι οκ, ΔΕΝ θα φαινόταν το ταλέντο του Αλόνσο, θα χανότανε. Ρε παιδιά, γιατί κάνουμε πλάκα; Μετρημένα κουκιά είναι. Γιατί αποδίδετε "μαγικές" ιδιότητες σε κάποιους για κάποιες απ' τις πράξεις τους ; Το ότι ο άλλος ήταν καπάτσος και τον καπάρωσε για την πάρτη του κι έγινε μάγκας για τους δικούς του, τί πάει να πει; Και για τον Κοβαλάινεν είχε μεγάλα σχέδια. And ;

washcloud, Νομίζω ότι απλά στοχοποιίες άδικα ανθρώπους που μιλάνε ξεκάθαρα (including myself).

..δεν κατάλαβα ακριβώς τί εννοείς με το "στοχοποιώ"...και πώς ακριβώς το κάνω. Πολύ γενικότητα....και νίωθω να με...στοχοποιεί. Αλλά οκ.

Δεν θάβω εγώ των Πουρναράκη…. Λίγα του καταλογίζω

Και γράφω ξεκάθαρα τα υπέρ και τα κατά όλων των καναλιών.

Αν δε με απατά η μνήμη μου εσύ ξεκίνησες και είπες ΓΤΠ τον M Walker / bbc και άλλα πολλά…

Πάντοτε είμαι προσεκτικός με τις εκφράσεις μου… και δεν τα γράφω τόσο ‘περιγραφικά’ όσο εσύ ακριβώς για αυτό το λόγο.

...Τώρα με κάνεις να σκέφτομαι πως..."τελευταίως", "πολλοί" "γράφουν προσεκτικά".....:P

Για να δούμε όμως : είπα ότι ΕΣΥ τον θάβεις; (έψαξα και τα ποστ μου)

....Τσουκ.

Την τελευταία φορά που παρέθεσα ποστ σου, απλά είπα πως δεν είμαι ΕΓΩ που αδικώ - αλλά γενικά τρώει (άδικο) θάψιμο ο Πουρναράκης, για όσα εν γένει του "καταλογίζονται". Και ΕΙΝΑΙ άδικο, γιατί την μετάδοση του καθεαυτού αγώνα, μια χαρά την κάνει. Άμα φταίει το γαϊδούρι (ελληνικά κανάλια= διαφημίσεις/"φτωχή" κάλυψη), τι βαράτε το σαμάρι ; Όπως και γενικά είχες πει εσύ πως "αδικώ κόσμο", έτσι απάντησα με αφορμή αυτό, οτί "δεν είμ' εγώ που αδικώ". Εσύ, άλλωστε, είχες πει "πολύ καλό παιδί, αλλά δε συγκρίνεται με Walker".

...Και μιας και είπα Walker : τον συγκεκριμένο (μιας και δεν παρακολουθώ ξένες μεταδόσεις από παλιά), έτυχε να τον "προσέξω" πριν κάτι χρόνια που είχα κατεβάσει τον αγώνα που σκοτώθηκε ο Senna. Μου είχε κάνει μάλιστα εντύπωση πως μου έβγαζε έναν "αυθεντικό" άνθρωπο, όταν περιέγραφε απ' τη σκηνή του τρακαρίσματος και μετά (έχουμε γενικώς συνηθίσει σε "ξύλινες" περιγραφές ή σε μασημένα λόγια σε παρόμοιες περιπτώσεις). Γενικά δεν μου είχε κάνει κάποια τρελλή αίσθηση όμως, και μάλιστα θυμήθηκα το πόσο διαφορετικά αισθανόμουν με τον Σταθάκη και το "σοφό" του στυλ, τις αναλύσεις του, τον διακριτικά σαρκαστικό του για τα κακώς κείμενα τρόπο, που ακόμη μετέδιδε αγώνες εκείνα τα χρόνια. Σίγουρα πάντως ο Walker ξεχώριζε από τους συν-σχολιαστές του, όποιοι κι αν ήταν αυτοί (γιατί έτυχε να παρακολουθήσω και κάποιους άλλους "ρετρό" αγώνες).

....Οι μεταδόσεις λοιπόν των κατόπιν εορτής αγώνων που έτυχε να έχω παρακολουθήσει, ΔΕΝ μου άφησαν ιδιαίτερα καλή αίσθηση, όχι δηλαδή κάτι τρελλά αξιόλογο, με το οποίο θα άξιζε να κολλήσω. Και μάλιστα, πολλοί ΣΥΝΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ του Walker (στους περισσότερους ξένους αγώνες που έτυχε να δω, καμμιά 10αριά, πρέπει να ήταν αυτός ο βασικός, αλλά και σε άλλους να μην ήταν καν), ήταν απαράδεκτοι για 'μενα : Υπερβολικός "τονισμός" κι επιφωνήματα στην περιγραφή, λες και προσπαθούσαν να κάνουν κάτι πιο ενδιαφέρον απ' ό,τι ήταν (ένας τρόπος πολύ "αμερικάνικος" όπως τον καταλαβαίνω εγώ). Μάλιστα, μια χαρά "τσιρίζουν" ΚΑΙ αυτοί σε εκκινήσεις, προσπεράσματα, ατυχήματα κτλ . Οι μεταδόσεις λοιπόν "ως σύνολο" εννοούσα πως ήταν ΓΤΠ,,,,,και όχι συγκεκριμένα ο Walker. Kι όταν τον πρωτανέφερες, και είπα "αυτόν ακριβώς έτυχε να παρακολουθήσω", εννοούσα μεταδόσεις στις οποίες συμμετείχε, που ως σύνολο με χαλάγανε, κυρίως λόγω του "γαβγαβ" τρόπου των συνσχολιαστών του. Ελπίζω να την έλυσα την "παρεξήγηση", έστω κι αν χρειάστηκε να γίνω ακόμα πιο περιγραφικός :P

...Παρ' όλ' αυτά, ξαναλέω : ΚΑΛΟ ΠAIΔΙ o Walker,,,,,αλλά προτιμάω Πουρναράκη/Σταθάκη. "Ξένες μεταδόσεις" (οι φετινές 3 πχ από BBC) δε με προδιαθέτουν. Ο Brundle δεν είναι κι άσχημος,,,,,,αλλά το άλλο το αγγούρι δίπλα του δεν παλεύεται. Καλύτερα Τάκης, έστω και με τη Βραστούλα, κι ας βγάλει σπυριά ο KWSN_MEN :P.

Παρακολουθώ τη γλώσσα που χρησιμοποιείς για συμφορουμίτες και γνωστούς ‘παράγοντες’ της F1 και πραγματικά έχω την εντύπωση ότι έχεις πιάσει το φτυάρι και δεν έχει πάτο. Λυπάμαι αλλά βλέπουμε άλλο άθλημα.

...δε συνηθίζω να πιάνω κανένα φτυάρι όμως, αν ο άλλος δε με προκαλέσει, είτε προσωπικά, είτε με αυτά που γράφει γενικά.

Κι αυτό όχι εν βρασμώ, έστω κι αν δεν συνηθίζω ν' αφήνω κάτι να πέσει κάτω.

Το "συνφορουμίτης" για 'μενα μια φορά, δε λέει από μόνο του κάτι.

Αν γενικά δε σου άρεσε η εικόνα μου......so be it. Αν πάλι έχεις να μου πεις για κάτι προσωπικό και συγκεκριμένο, όπου νομίζεις πως "αδίκησα", είμαι όλος αυτιά για υπόδειξη, κι αν είναι όπως τα λες, σε βεβαιώ πως μετά τ' αυτιά μου θα πιάσουν πάτωμα.

Από 'κει και πέρα όμως, πώς το κολλάς το "φτυάρι" με το "άθλημα".......αδυνατώ να σε πιάσω. Παρ' όλ' αυτά, καταννοητόν το νόημα, έστω κι αν το διατυπώνεις κομψά : Δεν κάνουμε χωριό....Oκ.

...για τα "περί Μπριατόρε" όμως τουλάχιστον φίλε.....ΚΑΚΩΣ χαλιέσαι με τη γλώσσα μου. Ο άνθρωπος σε κάθε event δείχνει πόσο κάφρος είναι. Δεν είμαι εγώ ο κάφρος, επειδή τον λέω κάφρο. Και μόνο που είναι attention whore, αρκεί.

Για την βλαχιά του ΜΠριατόρε,νομίζω ούτε ο wash διαφωνεί ότι ο Μπριατόρε είναι απο τους πετυχημένους στην δουλειά του στη F1,δεν παύει ομως να κάνει μπορεί και ηθηλημένα τον καραγκιόζη.

...έτσι.

...όσο για το "ηθελημένα ή όχι".....άμα είναι ν' αρχίσουμε τα jokes.......

Προσωπικά δε θρέφω πάντως κανέναν σεβασμό στο πρόσωπό του, και γι' αυτό μου τη δίνει να κάνει και μεγαλόσχημες δηλώσεις (τις οποίες δεν τις έκανε όταν η Renault έπαιρνε πρωταθλήματα με "αμφίβολα" αεροδυναμικά βοηθήματα - που εμένα δε με πείραζε, αλλά με πειράζει που τώρα έπεσε να φάει την Brawn.....έλεος ρε cornutto).

Δηλαδή για να καταλάβω, δεχόμαστε το γεγονός οτι ο πρόεδρος της FIA έπρεπε να παριστάνει τον "ψωριάρη" εβραίο σε στρατόπεδο συγκέντρωσης για να του "σηκωθεί", αλλά δηλώσεις του Briatore δεν δεχόμαστε?

Ή μήπως επειδη είναι τελικά καραγκιόζης (θελημένα ή μη) αυτόματα του αφαιρείται και το δικαίωμα να έχει άποψη και γνώμη (αλοίμονο αν συμφωνούσαμε με τις απόψεις όλων....) ως διευθυντής της Renault?

...πάντως ρε φίλε, αν εσένα σου κάθεται καλά ο Μπριος, με γειά σου με χαρά σου.

Και δεν έχω πρόβλημα με τη Ρενώ ξέρεις. Με τον τσέλιγγά της έχω.

ο μπριατόρε θέλει να πει πως με την αλλαγή που έκανε η brawn gp στο διαχύτη απο τελευταία έγινε πρώτη.Να προσθέσω πως αυτή η αλλαγή όταν εγινε δεν ήταν νομιμα πιστοποιημένη.εχει ομως και ενα μικρο δικιο.και αλλες ομαδες ρωτησαν για τον συγκεκριμενο κανονισμο την FIA πηραν αρνητικη Απαντηση.ολοι μας θα παιζαμε στο στοιχημα τον ΜΠατον,αλλα ποιος θα ενδιαφερετε να δει του αγωνες μετα απο 4-5 GP οταν ο ΜΠατον θα εχει 60 βαθμους.

++++Όταν έβαλε η Ρενό διπλο διαχύτη ,,,,,όλοι μας ειδαμε που ήταν η ρενό και που ήταν οι άλλες στις δοκιμές+++++

...αυτό σημαίνει κούκλε, κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, χωρίς στην ουσία να παραβαίνω κανονισμούς. Αν ήταν όπως τα λες, έπρεπε να παρατήσουν το πρωτάθλημα εις ένδειξη διαμαρτυρίας οι άλλοι, κι όχι να τρέχουν ΤΩΡΑ. Απλά δείχνουν πόσο μαλάκες πιαστήκανε - και το ενοχλητικό είναι ότι ΤΩΡΑ ζητάνε και ρέστα από πάνω...Όταν τους τα 'λεγε ο Brawn όμως, τον γράφανε.

Ούτε η πρώτη φορά είναι, ούτε η τελευταία, που "λειτουργεί" έτσι ο κόσμος της f1

(..."πού" ήταν δηλαδή ; Με τα άδεια ρεζερβουάρ; Κάτσε να δούμε και παρακάτω...Εδώ κοτζάμ Φεράρι και δεν την παλεύει λέει για φέτος)

Άμα ο Μπάτον σιγουρέψει την πρώτη θέση και οι Ρενό,Μακλαρεν και φεραρι μείνουν πισω,κανεις δεν θα ενδιαφέρεται να βλεπει φορμουλα!

...καλά...χαλάρωσε :P

Άσε που τίποτα δεν έχει σιγουρέψει, και η Red Bull είναι, και η Toyota, και ίσως κι η BMW. Πάλι στο νήμα θα πάει το πράγμα.

τον Κοβαλάινεν ποτέ δεν τον πηγαινα.κατα την γνωμη μου δεν είναι και τόσο καλός οδηγός.όσο για το προτελευταίο παραδέχομαι οτι έχεις και εσυ δίκιο.

Και για το τελευταίο επίσης γιατί έτσι όπως εξελίχτηκαν τα πράγματα κανεις δεν ξέρει τι θα γίνει στους επόμενους αγώνες.

elven ΔΕΝ ΝΕΥΡΙΑΖΩ [ΤΣΑΚΟΝΟΜΑΙ] ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΑΠΛΟς ΕΙΜΑΙ [ΠΕΣΤΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ] ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΡΕΝΟ ΚΑΙ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ

Washcloud (και ναι όταν ξεκινώ πρόταση με το όνομα σου αναφέρομαι σε εσένα), επαναλαμβάνω ότι συνεχίζεις να αδικείς τους συνομιλητές σου και σε αυτό το ποστ σου.

Λες θάψιμο το

"πολύ καλό παιδί, αλλά δε συγκρίνεται με Walker

OYAOY! Αυτό και αν ήταν θάψιμο!

Έχω λιώσει στα γέλια.

Βλέπω πως σχολιάζεις και τη χρήση της λέξης Αράπης… πλακίτσα.

Αλλά εγώ όπως φωνάζεις ΚΑΚΟΣ χαλιέμαι με τη γλώσσα σου.

Όλα καλά.

Πρωινά practice http://www.formula1.com/news/headlines/2009/4/9238.html

τον Κοβαλάινεν ποτέ δεν τον πηγαινα.κατα την γνωμη μου δεν είναι και τόσο καλός οδηγός.όσο για το προτελευταίο παραδέχομαι οτι έχεις και εσυ δίκιο.

Και για το τελευταίο επίσης γιατί έτσι όπως εξελίχτηκαν τα πράγματα κανεις δεν ξέρει τι θα γίνει στους επόμενους αγώνες.

elven ΔΕΝ ΝΕΥΡΙΑΖΩ [ΤΣΑΚΟΝΟΜΑΙ] ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΑΠΛΟς ΕΙΜΑΙ [ΠΕΣΤΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ] ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΡΕΝΟ ΚΑΙ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ

Ε, για αυτό λέω ας ηρεμίσουν τα πνεύματα… Η διαφορετικότητα μας είναι αυτή που μας ενώνει στο να θέλουμε όλοι ένα καλύτερο πρωτάθλημα.:-)

...α...τελικά με διάβασες...Οκκκκκκκκκκκκ

...Που λες πάντως, είχα μείνει με την εντύπωση ότι έγραψες "Renault απ' το '88". Μαλακία δικία μου βεβαίως που το διάβασα στραβά, όμως φάση έχει που ΑΜΕΣΩΣ "έπεσες" να το βγάλεις "ρεζιλίκι"...(και μ' αρέσει που εγώ το σχολίασα στο χαλαρό...). Πολύ βιασύνη ρε παιδί μου με ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ, κάπως έτσι κάνεις και με τον Πουρναράκη...

...Την άλλη δε τη χαριτωμενιά, για το συμπέρασμα του "πόσο παρακολουθώ το σπορ", την γράφω στ' αρχείο μου κανονικά, μιας και αυτό της πρέπει.

Δηλαδή εκτός απο άσχετος....δεν γνωρίζεις και να διαβάζεις.

Και ναι επιμένω για το ρεζιλίκι σου, διότι με διορθώνεις (οτι και καλά ο briatore δεν είναι απο το 88 στην F1) και λες οτι είναι απο το 98 στην Renault.

Προσπαθείς δηλαδή (το κάνω λιανά γιατί εκτός των άλλων αντιμετωπίζεις και πρόβλημα να καταλάβεις κιολας) να με διορθώσεις οτι δεν είναι απο το 88 (που είναι) και λες οτι είναι απο το 98, σε διορθώνω δεύτερη φορά (υποδεικνύοντας yet again το πόσο άσχετος είσαι), και μετά μου λές οτι "είχες μείνει με την εντύπωση - λες και τα είπα προφορικά και δεν μπορούσες να τα ξαναδιαβάσεις- οτι έγραφες για την Renault απο το 88".

Άρα δηλαδή την πρώτη φορά που με διόρθωσες μου έλεγες οτι ο Briatore είναι απο το 98 στην Renault!

ΟΚ! Άρα να υποθέσω (μιας που ασχολείσαι με το άθλημα) οτι εσύ το 98 που "παρακολουθούσες" F1 έβλεπες να τρέχει η Renault.

Γιατί εγώ (και φαντάζομαι και ο υπόλοιπος κόσμος - που ασχολείται- ) άρχισα να παρακολουθώ την Renault από το 2001 και μετά. Γιατί? πολύ απλά γιατί τότε (ξανα)ξεκίνησε να τρέχει στην F1.

Για τα άλλα πραγματικά μην περιμένεις απάντηση (γιατί τα κόκκινα γράμματα κουράζουν, πολύ περισσότερο όμως κουράζει ο "βλαχοκαουμπόυκος τρόπος γραφής σου - χιούμορ φυσικά, το ξέρω-), δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ με έναν άσχετο, που νομίζει οτι ξέρει κάτι και τελικά αποδεικνύει (περίτρανα) οτι δεν ξέρει που πάνε τα 4. Για το χιούμορ σου δεν έχω να πω κάτι πέραν του οτι είναι υποδιέστερο ακόμα και απο την ικανότητά σου να διαβάζεις και να αντιλαμβάνεσαι κάποια πράγματα.

Η renault το μόνο που κάνει με την REDBULL είναι να την προμηθεύει κινητήρες.Τα άλλα που λες που κολλάνε??

Επίσης:

Άμα ο Μπάτον σιγουρέψει την πρώτη θέση και οι Ρενό,Μακλαρεν και φεραρι μείνουν πισω,κανεις δεν θα ενδιαφέρεται να βλεπει φορμουλα!.

Σε έναν αγωνα δεν πέζει μονο το μονοθεσιο κυριο ρόλο

για να πάρει ο οδηγός την πρωτη θεση αλλά και η τακτική.Στις

κατατακτήριες ο Αλονσο ακολουθώντας την τακτική που είχε

και χρησιμοποιώντας το μονοθέσιο του ,ήρθε στην δεύτερη θεση.

ο Μπατον με το δικό του μονοθέσιο και ακολουθώντας

την τακτική που είχε ήρθε 5ος

Φυσικά αυτά καμία σχέση δεν έχουν με αυτό που είπα.

Είπες είδαμε όλοι την Renault όταν έβαλε διπλό διαχύτη,και επισήμανα ότι ο Αλόνσο έτρεχε άδειος οπότε και λογικό να κάνει καλό χρόνο.

Ήταν ο ελαφρύτερος απο όλους!

Φυσικά μετράει και η τακτική,όπως και ο χρόνος που κάνει ένα μονοθέσιο πάει πάντα και συναρτήσει του βάρους,το οποίο σημαίνει ότι αυτό που είπες δεν σημαίνει τίποτα.

Είδα την τακτική του Μπάτον,βγήκε 3ος,θυμισέ μου τι βγήκε ο Αλόνσο γιατί δεν θυμάμαι,θυμάμαι μόνο τους 8 πρώτους :P:lol:

Είπες είδαμε όλοι την Renault όταν έβαλε διπλό διαχύτη,και επισήμανα ότι ο Αλόνσο έτρεχε άδειος οπότε και λογικό να κάνει καλό χρόνο.

Φυσικά μετράει και η τακτική,όπως και ο χρόνος που κάνει ένα μονοθέσιο πάει πάντα και συναρτήσει του βάρους,το οποίο σημαίνει ότι αυτό που είπες δεν σημαίνει τίποτα.

Είδα την τακτική του Μπάτον,βγήκε 3ος,θυμισέ μου τι βγήκε ο Αλόνσο γιατί δεν θυμάμαι,θυμάμαι μόνο τους 8 πρώτους :P:lol:

ΧΑΧΑΧΑ.

ήμασταν ατυχοι για τα καλά.ένα λάθος μας κοστισε την δευτερη θεση και μας πηγε στην 9

1. Ρόσμπεργκ Williams-Toyota (B) 1:33.339 36

2. Αλόνσο Renault (B) 1:33.530 + 0.191 25

3. Τρούλι Toyota (B) 1:33.616 + 0.277 37

4. Φέτελ Red Bull-Renault (B) 1:33.661 + 0.322 29

5. Ουέμπερ Red Bull-Renault (B) 1:33.676 + 0.337 32

6. Μπάτον Brawn-Mercedes (B) 1:33.694 + 0.355 35

7. Σούτιλ Force India-Mercedes (B) 1:33.763 + 0.424 30

8. Γκλοκ Toyota (B) 1:33.764 + 0.425 37

9. Μπαρικέλο Brawn-Mercedes (B) 1:33.885 + 0.546 30

10. Νακατζίμα Williams-Toyota (B) 1:33.899 + 0.560 36

11. Χάμιλτον McLaren-Mercedes (B) 1:33.994 + 0.655 30

12. Φιζικέλα Force India-Mercedes (B) 1:34.025 + 0.686 23

13. Μπουεμί Toro Rosso-Ferrari (B) 1:34.127 + 0.788 37

14. Μπουρντέ Toro Rosso-Ferrari (B) 1:34.366 + 1.027 26

15. Πικέ Renault (B) 1:34.411 + 1.072 29

16. Μάσα Ferrari (B) 1:34.564 + 1.225 34

17. Κούμπιτσα BMW Sauber (B) 1:34.605 + 1.266 31

18. Ράικονεν Ferrari (B) 1:34.670 + 1.331 28

19. Κοβαλάινεν McLaren-Mercedes (B) 1:34.764 + 1.425 35

20. Χάιντφελντ BMW Sauber (B) 1:34.790 + 1.451 33

Έχε χάρη που έγινε αυτό το λάθος στην αρχή

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:08 ----------

ειδικά το πρώτο που είπα !!!!!δεν[με την REDBULL] ειχε καμια σχεση!:shifty::shifty::shifty::mrgreen:

Washcloud (και ναι όταν ξεκινώ πρόταση με το όνομα σου αναφέρομαι σε εσένα), επαναλαμβάνω ότι συνεχίζεις να αδικείς τους συνομιλητές σου και σε αυτό το ποστ σου.

Λες θάψιμο το

"πολύ καλό παιδί, αλλά δε συγκρίνεται με Walker

OYAOY! Αυτό και αν ήταν θάψιμο!

Έχω λιώσει στα γέλια.

Βλέπω πως σχολιάζεις και τη χρήση της λέξης Αράπης… πλακίτσα.

Αλλά εγώ όπως φωνάζεις ΚΑΚΟΣ χαλιέμαι με τη γλώσσα σου.

Όλα καλά.

tmjuju, προσπερνάω την παρένθεση στην αρχή του ποστ σου - αν και είναι εμφανές ότι κάτι υποννοείς- καθώς αδυνατώ να καταλάβω με ποιά αφορμή την έγραψες, όσο κι αν τσέκαρα προηγούμενά μας ποστ.

Διότι το ουσιώδες είναι αυτό που ακολουθεί.

Λοιπόν :

...Λυώσε στα γέλια,

κοίτα με στραβά,

βάλε μου ταμπέλα "για 'μενα ο τύπος είν' αυτός από 'δω και πέρα...τέλος"

εκφράσου κι ελεύθερα...αλλά...

...απλά να ξέρεις ότι το

Για να δούμε όμως : είπα ότι ΕΣΥ τον θάβεις; (έψαξα και τα ποστ μου)

....Τσουκ.

Την τελευταία φορά που παρέθεσα ποστ σου, απλά είπα πως δεν είμαι ΕΓΩ που αδικώ - αλλά γενικά τρώει (άδικο) θάψιμο ο Πουρναράκης, για όσα εν γένει του "καταλογίζονται". Και ΕΙΝΑΙ άδικο, γιατί την μετάδοση του καθεαυτού αγώνα, μια χαρά την κάνει. Άμα φταίει το γαϊδούρι (ελληνικά κανάλια= διαφημίσεις/"φτωχή" κάλυψη), τι βαράτε το σαμάρι ; Όπως και γενικά είχες πει εσύ πως "αδικώ κόσμο", έτσι απάντησα με αφορμή αυτό, οτί "δεν είμ' εγώ που αδικώ". Εσύ, άλλωστε, είχες πει "πολύ καλό παιδί, αλλά δε συγκρίνεται με Walker".

ΔΕΝ σήμαινε αυτό που κατάλαβες.

Οκ, δεν θα πιαστώ για να πω διάφορα, μιας και όντως θα μπορούσες να το εκλάβεις από την ανάποδη. Απ' την μια βέβαια μου έκανε μεγάλη έκπληξη που το πήρες όπως το πήρες - απ' την άλλη πάλι το αντιλαμβάνομαι : ΚΑΙ τα "προσόντα" τα έχει για να το πάρεις έτσι, και "οκ, από αυτό θα πιαστούμε τώρα;" το βλέπω, και υποθέτω ότι όπως είπα και πριν, μια και "δεν κάνουμε χωριό" ως φαίνεται, δεν είναι και πολύ δύσκολο πλέον το να με πάρεις στραβά.

Δεν στο "καταλογίζω" λοιπόν - αλλά ούτε και σε 'μένα έχω να καταλογίσω κάτι, που το έγραψα έτσι.

Για την ιστορία πάντως, το παραπάνω quote στα γραφόμενά μου, αν το ξαναδείς, είναι η εξήγησή μου για το ότι ΔΕΝ πιστεύω πώς ΕΣΥ θάβεις τον Πουρναράκη. In other words, σου έξηγούσα "μην το τραβάς, δεν είπα κάτι τέτοιο για 'σενα".

Το οποίο έκλείνα, ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ πως "Εσύ, άλλωστε, είχες πει πολύ καλό παιδί, αλλά δε συγκρίνεται με Walker" (εξ' ου και τα πρώτα 2 κόμματα...). In other words και πάλι, πώς να σε κατηγορήσω για ΘΑΨΙΜΟ, όταν έχεις πει "δεν του καταλογίζω πολλά, καλός, αλλά έχει και καλύτερους".

(...)

Τεσπα όπως είπα νόημα πολύ δεν έχει, όταν έχεις δηλώσει πως "άλλο άθλημα βλέπουμε". Καταλαβαίνω από διαχωριστικές - απλά για την ιστορία ήθελα να στο εξηγήσω όπως είπα. Ψοφάω να εξηγούμαι γαρ - όχι ν' απολογούμαι, γιατί "φροντίζω" να μην έχω κάνει κάτι γι' ν' απολογηθώ (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί και να κάνω μαλακία, την οποία αν συνειδητοποιήσω ότι την έκανα, ή μου την υποδείξουν, θα κάνω μετά το κορόϊδο. Απλά "δόλο" δεν έχω - κακόβουλος δεν είμαι).

Κατά τ' άλλα...μια χαρά θα κοιμηθώ.

...Για το τελευταίο τώρα, τα περί "ρατσισμού" που πρόλαβε να κοτσάρει ο "χαριτωμένος", ήδη εξηγήθηκα στο προηγούμενο ποστ.

Αν εσύ νομίζεις ότι έχω κανένα ζόρι να λέω "πο πο ρε παιδιά, πλακίτσα, πλακίτσα, το παίρνω πίσω"........τί να σου πω περισσότερο από τα εξής :

ΝΑΙ, το "στυλάκι" μου έτσι μου βγήκε εκείνη τη στιγμή (...για συγκεκριμένους μάλιστα λόγους όπως είπα και πριν),

ΟΧΙ δεν έχω κάτι "να πάρω πίσω" - γι' αυτό και έτσι μένει εκείνο το ποστ,

ΟΧΙ δεν έχω κανένα πρόβλημα με το χρώμα του δέρματος του Χάμιλτον, την καταγωγή ή τον γενετικό του κώδικα,

ΔΕΝ με πολυνοιάζει όποιος το πήρε "κάπως αλλιώς" - όπως είπα και πριν.

Όποιος ΘΕΛΕΙ, ας ρωτήσει, "washcloud, μήπως είσαι ρατσίστα ρε;" και θα πάρει την απάντηση, ΑΝ δεν έχει καλυφθεί μετά απ' όσα είπα, αν θέλει να του δώσω και την ερμηνεία του ρατσισμού, και το τί πιστεύω εγώ για τον διαχωρισμό και τη στοχοποίηση με βάση το δέρμα, την εθνικότητα, και άλλα μεμονωμένα γνωρίσματα.

Το να μη γουστάρει κανείς τον τρόπο/"χιούμορ" μου, είναι άλλο καπέλο, και με γειά του με χαρά του, αλλά απέχει πολύ από το να μου κολλήσει...ρατσιστικά, ρατσιστικές ταμπέλες. Αν το κενό μεταξύ αυτών των δυο το γεφυρώσει με κόμπλεξ για να του βγει η πασιέντζα, πρόβλημά του κι όχι δικό μου.

...Ξαναγυρνώντας στο "προσωπικό", tmjuju (για να μη νομίσεις ότι πετάω σπόντες για 'σενα),

θα σου πω και εγώ

..."Καλά ρε μαν....Όλα καλά".

...για πάμε λίγο τώρα στα hardcore :-)

Δηλαδή εκτός απο άσχετος....δεν γνωρίζεις και να διαβάζεις.

..Έχομε και λέμε : ο "όμορφος" από 'δω, έχει :

α) βγάλει το συμπέρασμά του : εγώ ο άσχετος.

β) ...το περιφέρει μην το ξεχάσει ο κόσμος.

γ) ...το έβγαλε βασιζόμενος σε αντράνταχτα στοιχεία.

δ) ...το "κράτησε πολύ μέσα του αλλά δεν πάει άλλο"

ε) ...ΔΕΝ περίμενε απλά αφορμή για ν' αρχίσει να το κάνει καραμέλα.

στ) ...έχει την εντύπωση ότι (το συμπέρασμά του) έχει αξία

η) ...έχει την εντύπωση ότι με νοιάζει.

(tmjuju, κάτι έλεγες περί στοχοποίησης......ε; Κι εγώ είπα "υπερβάλλεις"......ε; Απλά τώρα το ξαναθυμήθηκα...)

...ΕΠΙΣΗΣ :

Έχει -ο "όμορφος" πάντα- βγάλει το "συμπέρασμα" ότι "δεν γνωρίζω ΚΑΙ να διαβάζω", λέει.

Δηλαδή πάμε μια ακόμα τα προηγούμενα "7 σημεία", συν το καραγκιοζιλίκι ενός καταπιεσμένου συνδρόμου (του να ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ τον άλλον, ειδικά με γενικεύσεις - πόσο μάλλον προτρέχοντας, και δη με αφορμές που λέγαμε). Major trashing με λίγα λόγια.

Τί να πω ρε "όμορφε" (κατα το "Honda"), ίσως να είναι ορμονικό, και να μπορεί κανείς να πει "τι φταις κι εσύ...".

(από την άλλη ο αυτοέλεγχος σε ώριμες ηλικίες είναι μαστ και δείγμα πολιτισμού - ενώ η απουσία του ένδειξη έλλειψης του τελευταίου).

...για πάμε και παρακατ' όμως (διότι ΕΧΕΙ και παρακατ'...) :

Και ναι επιμένω για το ρεζιλίκι σου, διότι με διορθώνεις (οτι και καλά ο briatore δεν είναι απο το 88 στην F1) και λες οτι είναι απο το 98 στην Renault.

Προσπαθείς δηλαδή (το κάνω λιανά γιατί εκτός των άλλων αντιμετωπίζεις και πρόβλημα να καταλάβεις κιολας)

...pause, για επισήμανση των "7+1 σημείων" : πλέον, στον κατάλογο των

α) άσχετος

β) αγράμματος;

αναλφάβητος;

δυσλεκτικός;

ολ οφ δη αμπάβ ;

αν-ντιφάϊντ

...έχει προστεθεί το

γ) "με δυσκολίες στην αντίληψη" (...καλά που δε με είπε βλάκα δηλαδή, βλήμα, τουντς, γκαγκά, μαλάκα ακόμα, γιατί μετά θα ετίθετο και θέμα κανονισμών και θα μπλεκόντουσαν πολύ τα μπούτια μας...Ίσως τελικά, να ξέρει να κρατιέται...)

Σημείωση : το "ρεζιλίκι" μου (τράσινγκ ντιτέκτιτ), καλά -επίσης- κρατεί..

...Τώρα θα μου πεις, μια σπόντα του έρριξες εσύ, μια "διόρθωση" του έκανες, ένα "τεσπα, technicallity, πάμε παρακάτω" είπες (δεν πήγες να τον βγάλεις μογγόλο, ώστε να γίνεις και ρεζίλι όταν παρακάτω αποδειχτεί ότι άλλο έγραψε αυτός, άλλο όμως διάβασες πα' στη βιασύνη σου εσύ)...αλλά δε γαμείς; "ΑΚΟΥ" τα τώρα, διότι ο "όμορφος" εκτός από το σύνδρομο, έχει και μια ανεπάρκεια αβροφροσύνης, κι άμα πάρει φόρα, ούτε Πουρναράκης στη θέση σου...

...Του κάκου επίσης λες "οκ, μαλακία μου, το διάβασα γρήγορα, δεν είδα F1, Renault είδα, γι' αυτό η επισήμανση"....όχι όμως, ΕΚΕΙ αυτός. ...Εμ βέβαια θα μου πεις, σιγά μην το αφήσει. ...Άσε που σου λέει, "θ' αφήσω τώρα τον βλάκα να με βγάλει βλάκα;" (...διότι όπως ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ,,,,,,είμαι -το λιγότερο- βλαξ)

....πάαααμε όμως και πάλι παρακατ' :

να με διορθώσεις οτι δεν είναι απο το 88 (που είναι) και λες οτι είναι απο το 98, σε διορθώνω δεύτερη φορά (υποδεικνύοντας yet again το πόσο άσχετος είσαι), και μετά μου λές οτι "είχες μείνει με την εντύπωση - λες και τα είπα προφορικά και δεν μπορούσες να τα ξαναδιαβάσεις- οτι έγραφες για την Renault απο το 88".

...Εδώ τί έχουμε;

Κατ' αρχάς επανάληψη του ότι ο Μαλακοτέτοιος ΕΙΝΑΙ στην F1 απ' το '88 (το ότι εξηγηθήκαμε πριν, ασ' το - χεσ' το, είπαμε),

κατά 2ο λόγο μια ψιλομαλακιούλα, που αν το αφήσουμε έτσι, θα "μείνει", και θα 'χει να το λέει (...βασικά θα συνεχίσει μάλλον να έχει να λέει, τ' αφήσουμε-δεν τ' αφήσουμε, αλλά σιγά μη απλά γράφουμε για να τον πείσουμε κι όλας) : "με διόρθωσε 2η φορά", λέει,

ενώ διόρθωση υπήρξε μία και μόνη :

Επιμένω,απο το 88 είναι Managing Director της Benetton, look it up για να μην γίνεσαι ρεζίλι. Και ναι είναι technicality μεν, αλλά δείχνει πόσο παρακολουθείς το σπορ.....

...στην οποία μιλάει για τα ρεζίλια μπλαμπλα, "συμφωνεί" με το "techincality" ναι μεν - αλλά δεν χάνει ευκαιρία να "σημαδέψει" (κάτι στο στυλ που κάνουν οι σκύλοι κι άλλα ζώα, "μαρκάροντας" την "περιοχή τους" με ούρα) μέρος των "αποδείξεων" της ασχετοσύνης μου (...με το σπορ...τουλάχιστον!) - ΑΛΛΑ ΟΚ, ψιλή είπαμε είναι.

(για την ιστορία : αυτό που καταλαβαίνει μάλλον, ως "πρώτη διόρθωση", είναι η αρχική δήλωση -και ουχί απάντηση/διόρθωση σε κάτι- πως "είναι 20 χρόνια στο χώρο, δικαιούται να μιλάει")

ΠΑΡ' ΟΛ' ΑΥΤΑ, αυτός πατάει ακόμα μία χαρακιά στο ρεβόλβερ του, "υπενθυμίζοντας yet once again πόσο άσχετος είμαι" (...για να ΜΗΝ ξεχνιόμαστε, που λέγαμε...).

Στη συνέχεια μου κάνει μια έμμεση επιπληξούλα, πως δεν τα ΕΙΠΕ...τα ΕΓΡΑΨΕ, και μπορούσα να τα διαβάσω ξανά.

Το ότι δηλαδή ΚΑΚΩΣ, ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ, ΚΑΚΙΣΤΑ, ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΟΥ - και το δήλωσα με μπολντ- διάβασα "ό,τι να 'ναι" για μία λέξη

(..."έμεινα με την εντύπωση", είναι ΑΚΟΜΑ πιο ακριβές, κι αν ακόμα ήθελα να κλαφτώ θα έλεγα "ε για Ρενώ και τον Εξαποδώ λέγαμε, φυσιολογικό είναι σχεδόν να γίνει και μια παραδρομή, όσο κι αν εγώ φταίω κι όχι εσύ, τί το παίρνεις και το κάνεις παντιέρα", αλλά επειδή ακριβώς δε μ' αρέσει να κλαίγομαι, είπα ασ' το ΜΠΑΣ και απλά το αξιολογήσει από μόνος του έτσι)

και το ότι πού να φανδαστώ εγώ το άλλα αντ' άλλων μου (αν το φανταζόμουν, ΔΕΝ θα το ξανατσέκαρα; ) ...........δεν του είπε μία.

Αντιθέτως όπως είπαμε, προτιμάει να μην αφήσει "τέτοια ευκαιρία", και ν' αρχίσει τα περί "ασχετοσύνης, αναλφαβητισμού, και μειωμένης αντίληψης". Συν το ότι ΙΣΩΣ υπαινίσσεται με την ευκαιρία, πως ΠΑΠΑΡΙΕΣ έλεγα και λέω : είμαι ΑΚΟΜΑ μάλλον με την εντύπωση ότι ο Σιχτιρισμένος είναι στην F1 μόλις απ' το '98 (λες και θα μου έπαιρνε πολύ ένα σερτς για να το επιβεβαιώσω - ή λες και τον έχω αφ' ενός για βλάκα κι άσχετο και δεν θα το κάνει αυτός ΑΝ το χρειάζεται, ώστε να με ρουμπώσει - το δε γεγονός είπαμε ότι άλλ' αντ' άλλων διάβασα και το δήλωσα, ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΜΕ). Καλώς.

Μαγκιά του ρε πούστη μου, μαγκιά του !

....παρακάτ' ! :

Άρα δηλαδή την πρώτη φορά που με διόρθωσες μου έλεγες οτι ο Briatore είναι απο το 98 στην Renault!

...ναι, και είναι "στη Ρενώ" (η οποία έμεινε εκτός f1 ως team από το '98) (από τη στιγμή που έφαγε σουτ από το κολλητάρι του τον Μπένετον -άλλο καλό κουμάσι- το '97, "για τα μάτια του Ρίτσαρντς") "από το '98", όταν αρχικά έκανε συμφωνία μαζί της ως Supertec, πουλώντας "κινητήρες της", με προοπτική να ξανα-αναλάβει πόστο νταϊρέκτορα με το που θα ξαναγύρναγε η Ρενώ στην F1, αρχικά εξαγοράζοντας την "παλιά" του αγαπούλα τη Μπένετον το 2000, οπότε και επέστρεψε ( δεν έσπαγε το πόδι του; ) ο Αστέρας.

Eπειδή όμως αυτά είναι για 'σενα, για να την βγάζεις και να τη μετράς, δεν επεκτείνομαι, ούτε "για χάρη σου θα γίνω James Σωτηρακόπουλος".

Ανάθεμα την ώρα στη "διόρθωση" που πήγα να σου κάνω, απ' την οποία πιάστηκες κι έχτισες ολάκερο πύργο, ταμπουρώθηκες μέσα, κι άρχισες επίδειξη αυτού που έλεγα πως συμβαίνει με τις ελληνικές μεταδόσεις και τον Πουρναράκη.

Απ' την άλλη.........καλό ίσως να ήταν, έτσι για ν' αναδειχτεί το ταλέντο αυτό, και άλλες "ομορφιές".

ΟΚ! Άρα να υποθέσω (μιας που ασχολείσαι με το άθλημα) οτι εσύ το 98 που "παρακολουθούσες" F1 έβλεπες να τρέχει η Renault.

Γιατί εγώ (και φαντάζομαι και ο υπόλοιπος κόσμος - που ασχολείται- ) άρχισα να παρακολουθώ την Renault από το 2001 και μετά. Γιατί? πολύ απλά γιατί τότε (ξανα)ξεκίνησε να τρέχει στην F1.

...μην προτρέχεις να υποθέτεις κι άλλο, για να με βγάλεις κουτσοπόδαρο, ώστε να μη με παίζουν τ' άλλα παιδάκια, γιατί εδώ ΔΕΝ έχει κάτι να πιαστείς.

Διότι δε μου λες κάτι νέο (όπως νομίζεις), και προτρέχεις (προσφιλές άθλημα το τρέξιμο ε; ), μόνο και μόνο για μια ακόμη χαρακιά. Αμ δε, "όμορφε".

Άμα θέλεις "πλήρες βιογραφικό παρακολούθησης φου1", να σε το στείλω πασακαμ'.

Να σου πω και πού κατουρούσα και τί έβλεπα το '85, το '96, το '98, το 2002 (όπου η Renault επέστρεψε "και στα χαρτιά", και το λόγκο "Μπένετον" το έφαγε η μαρμάγκα της Ιστορίας για πάντα) - μιας και αρέσκεσαι (πολύ όμως ρε πούστη μου...) στη σημειολογία, χωρίς αυτό σε καμμία περίπτωση να σημαίνει ότι διεκδικώ δάφνες ειδήμονα - απλά για να μην υποθέτεις.

(...κάπου εδώ αναρωτήθηκα αν έχει καμμιά αξία να πιαστώ περί "2001" και ν' αρχίζω το "στόλισμα" και 'γω - όχι τίποτ' άλλο, αλλά για να του δείξω πόσο φάλτσο είναι το να πιάνεσαι, αλλά μετά λέω, εδώ δεν το έκανα που είπε "απο το 88 είναι Managing Director της Benetton", δεν το 'κανα πριν που είπαμε πως είπε για τις "2 διορθώσεις", δεν το 'κανα για το "20 χρόνια" και ποιός μετέδιδε και ποιός σχολίαζε και πόσα χρόνια είχε ο Σταθάκης και πόσα έχει ο Πουρναράκης, τώρα να το κάνω; )

Για τα άλλα πραγματικά μην περιμένεις απάντηση (γιατί τα κόκκινα γράμματα κουράζουν),

...Τη μία σκέφτηκα να τη "χαρίσω" στα ματάκια σου, και να κάνω "quote σαν άνθρωπος" - την άλλη είπα από μέσα μου "...μπα...Εκτός του ότι φαίνεται πως το χρώμα του είναι το κίτρινο (πολλαπλοί συμβολισμοί χοροπηδάνε εδώ), ΑΣΕ καλύτερα να κάνουμε το σκηνικό με το κόκκινο, ΜΠΑΣ και δεν μπει στη διαδικασία να διαβάσει/απαντήσει (...βρε λες να μην σχολιάζει "τα άλλα" ΚΑΙ για κανέναν άλλο λόγο ;! χμμ), γιατί μετά πάλι με βλέπω να λυώνω στο πληκτρολόγιο για χάριν της "ομορφιάς" του..." :P

δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ με έναν άσχετο, που νομίζει οτι ξέρει κάτι και τελικά αποδεικνύει (περίτρανα) οτι δεν ξέρει που πάνε τα 4. Για το χιούμορ σου δεν έχω να πω κάτι πέραν του οτι είναι υποδιέστερο ακόμα και απο την ικανότητά σου να διαβάζεις και να αντιλαμβάνεσαι κάποια πράγματα.

...αυτός ήταν και ο επιπόστιος ρόγχος......ουφ!

Έκλεισε το καπάκι.

Το υποδεέστερό μου χιούμορ, ελπίζω να μην ξανακάνεις το λάθος να το ανεχτείς πάντως, γιατί το ζήτημα χιούμορ στον άνθρωπο είναι μεγάλη ιστορία, δίνει ή παίρνει χρόνια ζωής.

Μη πάθεις και τίποτα....κρίμα είναι.

πολύ περισσότερο όμως κουράζει ο "βλαχοκαουμπόυκος τρόπος γραφής σου - χιούμορ φυσικά, το ξέρω-

...δεν το 'λεγες πιο νωρίς...............;

rodeo.jpg

χιουμοράκι κάνομε, ε, μην αρπαχτείς

κατά τ' άλλα.....

[ΟΝΤΟΠΙΚ]

Καλή σας μέρα και καλό σας Μπαχρέιν...με Τάκη και Νεροβραστούλα.

[/ΟΝΤΟΠΙΚ]

@Washcloud

Talk to the hand mate

@Everyone else

Κορυφαία τα καινούρια πλάνα της παρασκευής (αυτό με την μία εικόνα "πάνω" στην άλλη) που σου έδειχναν πως έμπαιναν τα μονοθέσια της Brawn GP σε μια στροφή σε σχέση με τα Maclaren και τις Ferrari.Μπράβο τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...