washcloud Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 ζμπουτσατ...... σωστόςςςςςςςςςςςςςςς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmjuju Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Τραγικός ο ‘αγώνας’ . Μισός … μισοί πόντοι… Και το show του Μπέρνι και Μαξ συνεχίζεται… μ’ αρέσει που κάποιοι ακόμα τα ρίχνουν στους κόκκινους… είπαμε συνήθεια και μίσος αλλά όχι και έτσι… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 σαν τί δηλαδή ρίχνουν ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmjuju Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 FIA= Ferrari International Assistant ; Εεεεεε οοοοο εεεε οοοο lol Υπεύθυνοι για το σόου είναι άλλοι. Και όσο αφορά τους κανονισμούς και τα παραθυράκια… κακώς υπάρχουν τόσοι πολλοί κανονισμοί. λ.χ. Κακός έχουμε υποχρεωτική χρήση πολλαπλών ελαστικών Εντωμεταξύ η Σταυρούλα τι έλεγε για όλα αυτά μιας και την παρακολούθησες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Εντωμεταξύ η Σταυρούλα τι έλεγε για όλα αυτά μιας και την παρακολούθησες? ...απευθύνεσαι......... ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 παίδες κάτι έμμεσα σχετικό. πήρε κανείς το κουπόνι συμμετοχής στο διαγωνισμό της AIG από το "Πρώτο Θέμα" ; αρχικά εντυπωσιάστικα με την ιδέα αλλά είναι τόσο καλό που φοβάμαι μήπως κρύβουν κάτι άλλο από πίσω.. μη σε μπλέξουν με τίποτα ασφαλιστικά κτλ... παρότι στους κανόνες συμμετοχής δεν φάνηκε κάτι μεμπτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 παίδες κάτι έμμεσα σχετικό.πήρε κανείς το κουπόνι συμμετοχής στο διαγωνισμό της AIG από το "Πρώτο Θέμα" ; αρχικά εντυπωσιάστικα με την ιδέα αλλά είναι τόσο καλό που φοβάμαι μήπως κρύβουν κάτι άλλο από πίσω.. μη σε μπλέξουν με τίποτα ασφαλιστικά κτλ... παρότι στους κανόνες συμμετοχής δεν φάνηκε κάτι μεμπτό Πάντως άλλο η ING και άλλο η AIG. Και δε βλέπω το λόγο να κρύβει κάτι ένας διαγωνισμός μιας πολυεθνικής που ρίχνει κάποια εκατομύρια σε χορηγία στην F1 να θέλει να πάρει τα ψωροευρώ 8 τυχερών... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilles Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 McLaren hauled in by FIA Στις 29 Απριλίου θα απολογηθεί στην FIA... Η μέγιστη ποινή η οποία μπορεί να της επιβληθεί είναι αποκλεισμός από το πρωτάθλημα... Και θέλω να δω τότε την αντίδραση της Mercedes η οποία είναι σε ρίξη με την McLaren, ενώ κατέχει το 40% της ομάδας... Ε ρε γλέντια... Και ο αγωνιστικός διευθυντής Dave Ryan είναι οριστικά παρελθόν... Ryan departure made permanent Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iron_man21 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 McLaren hauled in by FIA Στις 29 Απριλίου θα απολογηθεί στην FIA... Η μέγιστη ποινή η οποία μπορεί να της επιβληθεί είναι αποκλεισμός από το πρωτάθλημα... Και θέλω να δω τότε την αντίδραση της Mercedes η οποία είναι σε ρίξη με την McLaren, ενώ κατέχει το 40% της ομάδας... Ε ρε γλέντια... Και ο αγωνιστικός διευθυντής Dave Ryan είναι οριστικά παρελθόν... Ryan departure made permanent Για να δούμε ποσα θα πληρώσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 ...ε δε νομίζω επειδή μαλακιστήκανε στη Maclaren (πιο πολύ για συννενόηση μπουζούκι μου κάνει η όλη φάση εκεί μέσα, παρά για ίντριγκες τύπου 2007) και λέγανε άλλα αντ' άλλων, να τους αποκλείσουν κι όλας... Μάλλον όπως λέει κι ο σιδεράνθρωπος θα τους πατήσουν -λέω 'γω- ένα ωραίο βύσμα (money makes the world go round), και θα λήξει... Διότι αδιαννόητο μου φαίνεται να αποκλείσουν "κοτζάμ Μακλάρεν" (συμφέροντα, διασυνδέσεις, χορηγοί, φράγκα, φράγκα, φράγκα). Συν το ότι είναι μια ομάδα με πολλούς οπαδούς ανά τον κόσμο, και φαντάζομαι η FIA δεν έχει καμμία όρεξη να τους δυσαρεστήσει/στρέψει εναντίον της (τηλεθέαση, δημοτικότητα, φράγκα, φράγκα, φράγκα). Εδώ το 2007 που τους κόψαν' απ' το κατασκευαστών, για ΧΟΝΤΡΕΣ ΙΣΤΟΡΕΣ,,,,άφησαν τα αμάξια να τρέχουν για το των πιλότων...... (...Απ' την άλλη πάλι, ποιός ξέρει τι "σφαγές" μπορεί να γίνονται "εσωτερικά", σ' όλο το κύκλωμα δηλαδή, και ποιός θέλει να φάει ποιόν........) ....Βέβαια, έτσι όπως το άρχισε φέτος η Μακλάρεν,,,,ΚΑΛΥΤΕΡΑ να μην τρέχει, και να...συγκεντρωθεί στο 2010....... Ίδωμεν..... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:07, μιάμιση μέρα μετά ---------- Έκατσα απόψε κι έκανα το εξής : Έβαλα απ' τη μια τη μετάδοση (Μαλαισία) του ΑΝΤ1, κι απ' την άλλη του BBC (κατεβασμένες), να παίζουν παράλληλα. Μέχρι 15 γύρους απ' την αρχή που το άντεξα (...απ' τα ΠΙΟ μαζοχιστικά πράγματα που 'χω κάνει ), διαπίστωσα τα κάτωθι : Οι του μπε μπε σε, δεν τους καιγόταν καρφί όταν ο νταϊρέκτορας γύρναγε σε ονμπόρντ σάουντ : συνέχιζαν ακάθεκτοι να μιλάνε. Οι του αντένα (Τάκης και σία), με το που γύριζε το πλάνο, σα να τους έβλεπα να πιάνουν ο ένας το στόμα του άλλου μη ξεφύγει κα'να κιχ - ΟΠΩΣ και πχ πέρυσι. Αυτό, γιατί πέρυσι διάβαζα εδώ (κι αλλού), ότι οι το τρίο στούτζες του άλφα, δε σεβόταν τα ονμπόρντ (έχω τους περυσινούς αγώνες, και του 07 και πρόκειται περί συκοφαντίας ολκής με αποδείξεις). Αν και προσωπικά, το θεωρώ βλακεία που απαιτούν διάφοροι να καβλώνουν με τον onboard ήχο των μονοθεσίων, ΚΑΘΕ φορά, και να θεωρούν ιεροσυλία τα κιχς. Παρκάτω : πέτυχα μια φάση, που ο εις μπι-μπι-σης,πετάχτηκε μέχρι απάν', και σχολίασε "τον ξαναπέρασε!"........μέχρι να βγει ο άλλος και να πει "χαλάρωσε....ρηπλέυ ήτο". Άρα τις ενίοτε κοτσάνες, δεν τις έχουν προνόμιο τα δικά μας φυντάνια, κύριοι. Πατατιές γίνονται παντού. Αυτό για όσους σχολιάζουν "μα οι Τάκης και σία δεν ξέρουν τί τους γίνεται". Γενικά : η BBC εκδοχή, θα έλεγα ήταν αξιοπρεπής (χωρίς να σημαίνει ότι ΚΑΙ αυτοί δεν ουρλιάζανε σε φάσεις, όπως πχ στην εκκίνηση), και περισσότερο "περιγραφική", παρά "αναλυτική", όπως η ελληνική. Κι αυτό απ' τη μια είναι καλό, απ' την άλλη δεν αρκεί η στεγνή περιγραφή, όσο καλή κι αν είναι. ΠΙΟ πολύ εκφέρανε "γνώμη" ο Πουρναράκης και οι 2 οδηγοί που είχε μαζί του, ΧΩΡΙΣ να το κάνουν αυτό σε βάρος της περιγραφής. Συγκεκριμένα πάνω σ' αυτό, τα τελευταία 4-5 χρόνια που ξαναπαρακολουθώ f1 πιο ζέστα, μου αρέσει ακριβώς αυτή η "ανάλυση", και δη του Πουρναράκη, που δείχνει όλη την ώρα ο άνθρωπος ότι κατέχει τεχνικούς όρους, χαρακτηριστικά, και λειτουργίες - και όχι μόνο. Γενικά τον "κόσομο" της f1 τον κατέχει ΜΙΑ ΧΑΡΑ (...αυτό για κάποιο πρόσφατο σχόλιο που έγινε, "τί λέγανε οι Έλληνες περί του τάδε;"). ...Γενικώς απλά επιβεβαίωσα ότι δεν χάνω κάτι παρακολουθώντας........Πουρναράκη. Τουναντίον. Η μόνη εξαίρεση, το βρεττανικό pre-show : σαφώς πιο πλούσιο, μεγαλύτερο σε διάρκεια κατ' αρχάς, με περισσότερες συνεντεύξεις διαφόρων σχετικών, με live παρουσίες (πχ του Κούλθαρντ στα πιτς, που σχολίαζε διάφορα), με ρεπόρτερς να τρέχουν δεξιά-ζερβά μέχρι ν' αρχίσει ο αγώνας, που κάνανε "διάφορα" (ο άλλος πήγε να χώσει τη μούρη του στα της Τογιότα),,,,,,,,,,,,,,,,αλλά ολ' αυτά, δεν έχουν να κάνουν με το πόσο καλή είναι η αναμετάδοση του κυρίως αγώνα. Αυτές είναι οι δυνατότητες, των ελληνικών καναλιών, όσον αφορά τη λάιβ παρουσία στα πιτς, και τις αποκλειστικές συνεντεύξεις. Τί να γίνει. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει, πχ πλέον ο ΑΝΤ1, τα διάφορα ρεπορτάζ στο pre-show, ε. Και η 2η σημαντική εξαίρεση, οι διαφημίσεις. ...ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ : Συμπεράσματα : ....Πολλοί πάσχουν απ' το σύνδρομο του Λαλάκη Του Εισαγόμενου. Μια χαρά είναι η ελληνική εκπομπή. Άλλοι πάλι πάσχουν από σύνδρομο καταδίωξης : τους κυνηγάει ο Τάκης, ντυμένος κατά το δοκούν είτε στα χρώματα της Φεράρι, είτε στα της Μακλάρεν. Μια χαρά τα χώνει πότε στον Χάμιλτον, πότε στον Ράΐκόνέν (), πότε στον Μάσα, πότε στον Κοβαλάινεν, πότε στον Βέττελ, πότε στον Μπαρι(τσ)κέλο, πότε στον Αλόνσ(ζ)ο, και πότε στις ομάδες αυτών και ολωνών ξέχωρα. Και όποτε είναι, επαίρει τους όποιους κάνουν κάτι αξιόλογο. Σταματήστε να σας κυνηγάνε φαντάσματα. Οι μόνοι φανατισμένοι είστε οι ίδιοι. Αλλά τί ελληναράδες θα μου πείτε θα είσασταν αλλιώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 +1 σε ολο, εκτος απο εδω Αλλά τί ελληναράδες θα μου πείτε θα είσασταν αλλιώς οπου μου τα χαλας Εσυ δεν εισαι ελλην? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 ....o κλασσικός ο μαλάκας ο Έλληνας είμαι κι εγώ : όλοι οι άλλοι φταίνε εκτός από 'μενα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:39 ---------- ..."Καρτ-Ποστάλ" από Μαλαισία που λέει κι ο Τάκης..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 παλι πισινα ειναι η πιστα.... ωραιο αγωνα θα δουμε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iron_man21 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ! τι έπαθε πάλι αυτός ο ΑΛΟΝΣΟ. Μας πέθανε για αλλη μια φορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.