manelys Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Γειά χαρά σε όλους! Έχω μερικές ερωτήσεις και παρακαλώ αν μπορούν να βοηθήσουν όσοι έχουν τα ίδια προβλήματα.. 1.Έχω το 1ο χβοχ και θέλω να δώ mkv.Γίνεται; 2.Αν πάρω το καινούριο χβοχ θα μπορώ να βλέπω mkv;Το 360 έχει media center όπως έχει το παλιο;(ακόμα βγαίνουν εκδόσεις) 3.Το ps3 τα κάνει τα παραπάνω; Όπως καταλαβαίνετε θέλω κάτι πρώτα για media center και μετά για παιχνίδια.
lak10 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 δεν ειμαι σιγουρος αν μπορει να χρησιμοποιηθει σαν media center το πρωτο xbox:rolleyes: παντως το 360 και το ps3 μπορουν σιγουρα εγω χρησιμοποιω το ps3 ως media center και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
pavlos77 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παιδια να σας ρωτησω κατι?Τι ειναι το mkv?
StaPas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 ειναι κάτι παρομοιο με το avi για να το πουμε απλοικα, απλα ειναι σε high definition!
pavlos77 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Και εχουν βγει τετοιες ταινιες σε μορφη mkv γιατι εγω μονο σε avi τις βλεπω?
basilis5 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 απο οσο γνωριω το ΧΒΟΧ 1 εχει συνδεση με τηλεοραση με απλο καλωδιο scart επομενος και να μπορουσε να αναπαραγει βιντεο υψηλης αναλυσης,δεν μπορει να μεταδοση τετοιο σημα σε οπτικη πηγη. σιγουρα παντως μπορει να γινει media centre αν δεν κανω λαθος με λινουξ και σκληρο δισκο,και μαλιστα εχω διαβασει πως ειναι και πολυ καλο. το ps3 δεν μπορει να αναπαραγει αρχεια mkv αλλα με ειδικα προγραμματα μπορεις να τα καψεις σε απλα dvd9 και να τα δεις κανονικα χωρις προβληματα συμπιεσης.επισης το ps3 διαβαζει μονο αρχεια ~ 3,κατι γιγα επειδη εχει δισκο fat32 και αναγνωριζει επισης μονο τετοιους δισκους
darklordvader77 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 επισης το Xbox1 έχει τον XBMC (xbox media center) που ειναι βασισμενος στον MPlayer, δηλ. ολα τα σφαζει, ολα τα μαχαιρωνει! (δηλ. τα παντα παιζει, ακομη κ avi+srt)
cassidy Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Το xbox με xbmc είναι καλό ως media center, αλλά δεν παίζει HD υλικό λόγω cpu.
vk13 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά δηλαδή το πρώτο xbox μπορεί να παίξει και mkv;
polydoroskatharakis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Το 1ο ΧΒΟΧ δεν έχει αρκετά ισχυρό επεξεργαστή για να αποκωδικοποιήσει τα x264 hidef videos που συνήθως περιεχουν τα matroska (.mkv) αρχεία. Δυστυχώς... Εγώ πάντως έδωσα 200€ και πήρα το Popcorn hour A-110 που παίζει τα πάντα - και σε hidef και δουλεύει και σαν torrent client....
manelys Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Το xbox1 το έχω σαν media center στο σαλόνι και βλέπω ταινίες,ακούω μουσική από το δίκτυό μου.Είμαι πολύ ευχαριστημένος.Με auto installer cd που τα κάνει όλα μόνο και διαλέγεις και σε διάφορα dashboards.... Απλά τα mkv έχουν πληθύνει γιαυτό ρωτάω. Άρα polydoroskatharakis,παίζεις mkv με αυτό; Μου είπε ένας ότι υπάρχει τρόπος να παίξεις mkv αλλά είναι επικίνδυνο να καεί το xbox360. ( πώς μπορώ να κάνω το θέμα να το παρακολουθώ
cassidy Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Το xbox1 το έχω σαν media center στο σαλόνι και βλέπω ταινίες,ακούω μουσική από το δίκτυό μου.Είμαι πολύ ευχαριστημένος.Με auto installer cd που τα κάνει όλα μόνο και διαλέγεις και σε διάφορα dashboards....Απλά τα mkv έχουν πληθύνει γιαυτό ρωτάω. Άρα polydoroskatharakis,παίζεις mkv με αυτό; Μου είπε ένας ότι υπάρχει τρόπος να παίξεις mkv αλλά είναι επικίνδυνο να καεί το xbox360. ( πώς μπορώ να κάνω το θέμα να το παρακολουθώ Eφόσον έχεις απαντήσει στο θέμα, το παρακολουθείς κιόλας. Το εξήγησαν ήδη άλλα παιδιά, το .mkv σκέτο δε λέει τίποτα. Αν είναι HD ή H264 το περιεχόμενο του mkv, όχι δεν παίζει. Η λύση που σου είπαν φαντάζομαι είναι να βάλεις άλλη cpu επάνω και παραπάνω μνήμη. Αν δεις τα ανάλογα tutorials, όχι δεν είναι εύκολο. Καλύτερα να πάρεις τον media player της WD γι' αυτή τη δουλειά, στα 100€ είναι.
bakass Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 θα μπλεξεις με xbox360 για αναπραγωγη mkv.θα πρεπει να ενσωματωνεις υποτιτλους καθε φορα και μετα να κανεις το streaming μιας και δεν εχει επιλογη αν δεν κανω λαθος για να κοτσαρεις υποτιτλους ξεχωριστα.(ελπιζω να μη σε παιρνω στο λαιμο μου μιας και αυτα ισχυαν πριν κανα χρονο που ασχοληθηκα με 360 και mkv).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.