Προς το περιεχόμενο

Περίεργο πρόβλημα! Ε5200 που ότι και να κάνω μένει στους 47 βαθμούς...

john6945

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλυτερα να τσεκαρεις και την θερμοαγωγιμη....αν εβαλες παραπανω.......καλα να παθεις:P

αν δεν ειναι τπτ απο αυτα μαλλον σενσορας.Και αν δεν κανω λαθος δεν καλυπτεται απο την εγγυηση

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλυτερα να τσεκαρεις και την θερμοαγωγιμη....αν εβαλες παραπανω.......καλα να παθεις:P

αν δεν ειναι τπτ απο αυτα μαλλον σενσορας.Και αν δεν κανω λαθος δεν καλυπτεται απο την εγγυηση

Η θερμοαγώγιμη ήταν τοποθετημένη πάνω στην ψύκτρα άρα αυτό που λες δεν ισχύει...

Είσαι και εσύ μάλλον από από τους "τυχερούς" (όπως και εγώ...) με πρόβλημα στο dts!

To περίεργο είναι ότι έχουμε σχεδόν την ίδια μητρική και το ίδιο chipset, λες να είναι απλή σύμπτωση;;;;;

Δημοσ.
Η θερμοαγώγιμη ήταν τοποθετημένη πάνω στην ψύκτρα άρα αυτό που λες δεν ισχύει...

Εγω σου προτεινω να πας να αγορασεις μια θερμοαγωγιμη(4-5 ευρω κανει) και να κανεις μια δοκιμη αν και εγω υποψιαζομαι οτι κατι παιζει με σενσορα που ειναι και το πιθανοτερο.

Δημοσ.

Mπα δεν πρέπει να είναι θέμα chipset, ουτε bios... Τουλάχιστον εγώ έχω περάσει το τελευταίο.

Α και όσον αφορά την εγγύσηση καλύπτεται κανονικότατα (έστειλα mail στην intel για να το τσεκάρω).

Εγώ πάντως δεν τον έχω επιστρέψει. Τον ανέβασα στα 3,2 ghz και μέχρι τώρα όλα καλά! Α και αν κάποτε τα φτύσει (3 χρόνια εγγύηση έχει), μακάρι μέχρι τότε να έχει καταργηθεί το μοντέλο για να πάρω πιστωτικό και να πάρω τίποτα καλύτερο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...