leftermann Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 ...για 2 μηνες μιλαμε τοση ωρα; παρτης τα σκουλαρικια και τελος, εγω στην θεση της δεν θα ηλπιζα καν για δωρο. υποκλίνομαι...
evabb Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 απο προχθες που μου την εστειλε εχω "φαει κολημα" εγω προτεινω αυτο ή αυτο... αν και μια καθημερηνη μερα ειναι ( αχχχ ) τς τς τς τι κακογουστια http://www.hunkemoller.be/core/Collection.aspx?PageID=42
thief7710 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 ηλικία 19-20ποσό εχχμμμμ... 15-20 εβρά ??πιστεύω είναι καλά.. ...................................... σκεφτόμουνα να της πάρω ένα τεράστιο αρκούδο που είδα στα jumbo ... Τεραστιο αρκουδο----->15-20 εβρα....χμμ....ΝΟΤ!
kabamaru21 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 αμάν με αυτο το thread καθε χρονο.. δεν εχουμε ιδεες ρε φιλε...
DeathBoy Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Αν και δεν πιστευώ στον 'άγιο'αν και γενικά είμαι κατά της εμπορευματοποίησης του όλου θέματος πρέπει να ψωνίσω κάτι γιάτι η κοπέλα μου μου πήρε δώρο και μου το έδωσε απο σήμερα !! (όσο αναφορά το δώρο καλό θα ήταν να λάβουμε υπ'όψιν την οικονομική κρίση) Έτσι και αλλίως φίλε μου δεν υπάρχει "Άγιος Βαλεντίνος" πουθενά στην Αγία γραφή, στην θρσησκεία που πιστεύω εγώ τουλαχιστον.
Pablo_Hasan Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 πρέπει να ψωνίσω κάτι γιάτι η κοπέλα μου μου πήρε δώρο και μου το έδωσε απο σήμερα !! τι δωρο σου πηρε;
Critter Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Α, εγώ κάποτε ήξερα μία. Ασε, και γω ηξερα μια που δεν ακουγε σκυλαδικα...Που να βρεις τετοια γυναίκα σημερα
PrimitiveSix Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 αγόρασε της έναν Iron Cross α Τάξης...και με την ευκαιρία πάρε έναν και για μένα που ψάχνω τόσο καιρο...
adamakos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Οκ Βαλεντίνο, υπάρχει λύση. Πάς το πρωί στη λαική και παίρνεις: 1 τέτοιο: 2 τέτοια: Πάνω από 20 ευρώ δεν παίζει να δώσεις ανάλογα πόσο μεγάλο θες το λούτσο. Μια χαρά δώρο, άκρως συμβολικό, και για να πάρετε δυνάμεις μετά το ολονύχτιο όργιο που σίγουρα θα ακολουθήσει την Κυριακή το μεσημέρι πετάς το λούτσο στα κάρβουνα, στίβεις και τα λεμόνια πάνω και το παίζεις και λαρτζ σεφ στο γκομενάκι ξερωγω . απλα θεος !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.