Προς το περιεχόμενο

Άγιος Βαλεντίνος-καμιά ιδέα για δώρο??

Xaralambos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η λύση του τσίπη: τσακωθείτε σήμερα και ξαναβρείτε τα μεθαύριο.

Εναλλακτικά, αν είστε καιρό μαζί, δωράκι αεροπορικά εισιτήρια για κάνα δίμηνο από τώρα. Βλέπω εδώ, 16-22 Μαρτίου, 118 ευρώ aller-retour για Πράγα. Δώρο και στον εαυτό σου -και αν κάτι έχει στραβώσει ως τότε, ξέρουμε όλοι ΤΙ ΕΧΕΙ Η ΠΡΑΓΑ.

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Η λύση του τσίπη: τσακωθείτε σήμερα και ξαναβρείτε τα μεθαύριο.

Εναλλακτικά, αν είστε καιρό μαζί, δωράκι αεροπορικά εισιτήρια για κάνα δίμηνο από τώρα. Βλέπω εδώ, 16-22 Μαρτίου, 118 ευρώ aller-retour για Πράγα. Δώρο και στον εαυτό σου -και αν κάτι έχει στραβώσει ως τότε, ξέρουμε όλοι ΤΙ ΕΧΕΙ Η ΠΡΑΓΑ.

Ποτάμι? :rolleyes:

Δημοσ.

Εγώ πάντως δώρο στον εαυτό μου στολή νοσοκόμας και σε εκείνη strap-on.

Αφού μου τον φοράει όλο το χρόνο γιατί να αλλάξει κάτι στις 14 του Φλεβάρη?

Δημοσ.
αν ειναι η πρωτη επετειος αγ.βαλεντινου που κανετε μαζι μην της παρεις τιποτα.

αν δεις οτι στο ριχνει διπλωματικα,και εξυπνα κανε της μετα το δωρο,αν σου αρχισει

παραξενιες και γκρινιες διωξε την και θα εχεις σιγουρα γλιτωσει απο μελλοντικα

προβληματα.good test.:-)

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!! :lol:

Όντως αμα θα ναι καλή κοπέλα θα το παραβλέψει! Βασικά όχι έτσι!

Μια καλή παραλαγή είναι να πάρεις το δώρο και να το δώσεις μετά απο μερικές μέρες...

να κάνεις ότι το ξέχασες ξέρω εγώ,

να δεις έτσι αν θα σου κρεμάσει μούτρα. :mrgreen:

Ρε Lucifier πριν να τον συμβουλευεις για ταξιδια δεν τον ρωτας σε τη φάση είναι. Αμα είναι φοιτητής δεν είναι πολύ καψούρικο να κάνει τέτοια έξοδα?

Δημοσ.

1ον Είμαι φοιτητής ,άρα ταξιδάκια κτλ τα ξεχνάμε λόγω οικονομικών,αμα θέλω ταξιδάκι κατεβαίνω Αθήνα-Σαλλόνικα να δω κολλητούς τη να την κάνω τη κοπέλα μαζί μου??!!!)

2ον Δεν παίζει να μην της πάρω κάτι γιατί γιατί μετά απο σχετική σηζήτηση πιστεύει στο

έθιμο αυτό και μάλιστα χαίρετε πολύ που θα περάσει μαζί μου την μέρα αυτή :rolleyes:

3ον σε λίγα λεπτά θα κάνω άλλη μια βόλτα στην αγορά γιατί απ ότι παρατήρησα της αρέσουν πολύ τα μεγάλα σκουλαρίκια αυτά με μπιχλιμπίδια επάνω κτλ..

πάω αγορά και θα δείξει..

Δημοσ.
1ον Είμαι φοιτητής ,άρα ταξιδάκια κτλ τα ξεχνάμε λόγω οικονομικών,αμα θέλω ταξιδάκι κατεβαίνω Αθήνα-Σαλλόνικα να δω κολλητούς τη να την κάνω τη κοπέλα μαζί μου??!!!)

Έχεις απόλυτο δίκιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...