Προς το περιεχόμενο

Άγιος Βαλεντίνος-καμιά ιδέα για δώρο??

Xaralambos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και δεν πιστευώ στον 'άγιο'

αν και γενικά είμαι κατά της εμπορευματοποίησης του όλου θέματος

πρέπει να ψωνίσω κάτι γιάτι η κοπέλα μου μου πήρε δώρο και μου το έδωσε απο σήμερα !!

(όσο αναφορά το δώρο καλό θα ήταν να λάβουμε υπ'όψιν την οικονομική κρίση):o

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μπορείς να το επιστρέψεις πίσω και να πάρει αυτή τα λεφτά της, οπότε εσύ να μη χρειαστεί να ξοδεψεις μία. Σκέψου το. Και επειδή σου πήρε δώρο τι σημαίνει? Οτι κατ' ανάγκη πρέπει και συ να ανταποδώσεις? Συμβόλαιο υπογράψατε?

Δημοσ.
Μπορείς να το επιστρέψεις πίσω και να πάρει αυτή τα λεφτά της, οπότε εσύ να μη χρειαστεί να ξοδεψεις μία. Σκέψου το. Και επειδή σου πήρε δώρο τι σημαίνει? Οτι κατ' ανάγκη πρέπει και συ να ανταποδώσεις? Συμβόλαιο υπογράψατε?

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:,,

Δημοσ.

Η με τα λεφτα της επιστροφης να της παρεις κατι και αν σου μεινουν κιολας χτυπα κανα πιττογυρο!!!:-)

Δημοσ.
Αν και δεν πιστευώ στον 'άγιο'

αν και γενικά είμαι κατά της εμπορευματοποίησης του όλου θέματος

πρέπει να ψωνίσω κάτι γιάτι η κοπέλα μου μου πήρε δώρο και μου το έδωσε απο σήμερα !!

(όσο αναφορά το δώρο καλό θα ήταν να λάβουμε υπ'όψιν την οικονομική κρίση):o

Όταν μας ζητάει κάποιος στο insomnia να του προτείνουμε δώρο για κοπέλα, είθισται να δίνουμε μία universal απάντηση:

Δονητή.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ανάλογα την ηλικία, τα οικονομικά σου και τη σχέση, γιατί όχι ένα απλό κόσμημα - από το FOLI - FOLLIE για παράδειγμα;

Όταν μας ζητάει κάποιος στο insomnia να του προτείνουμε δώρο για κοπέλα, είθισται να δίνουμε μία universal απάντηση:

Δονητή.

Το ορθό είναι να επαναλαμβάνουμε το ανέκδοτο: Της κάνεις δώρο ένα ζευγάρι παντόφλες κι έναν δονητή. Αν δεν της αρέσουν οι παντόφλες, να πάει να ...

Δημοσ.

χαχαχαχα......

Δημοσ.

αν ειναι η πρωτη επετειος αγ.βαλεντινου που κανετε μαζι μην της παρεις τιποτα.

αν δεις οτι στο ριχνει διπλωματικα,και εξυπνα κανε της μετα το δωρο,αν σου αρχισει

παραξενιες και γκρινιες διωξε την και θα εχεις σιγουρα γλιτωσει απο μελλοντικα

προβληματα.good test.:-)

Δημοσ.
αν ειναι η πρωτη επετειος αγ.βαλεντινου που κανετε μαζι μην της παρεις τιποτα.

αν δεις οτι στο ριχνει διπλωματικα,και εξυπνα κανε της μετα το δωρο,αν σου αρχισει

παραξενιες και γκρινιες διωξε την και θα εχεις σιγουρα γλιτωσει απο μελλοντικα

προβληματα.good test.:-)

χαχαχααχαχαχαχ

σωστοοοοος!!!

crash test!!!

Δημοσ.

1.Βγαλε την εξω να της κανεις το τραπεζι σε κανα καλο εστιατοριο. Αν δεν θες να δωσεις πολλα λεφτα σε αυτο το θεμα, πηγαινετε την σε κανα la pasteria που ειναι ωραια εστιατορια και θα τη βγαλεις με κανα 60αρι.

2.Συννενοησου με 1 φιλο που θα εχει free το σπιτι και οργανωσε εκει σκηνικο (φευγει απο το σπιτι 10 λεπτα πριν φτασεις εχοντας αφησει ανοιχτη μουσικη, τραπεζι με κερια και φαγητο και.....καθαρα σεντονια)...Οχι τπτ σουβλακια για φαγητο ε?.

3.Στειλτην για κανα μασαζ κτλ...50€ θα σου κοστισει..

4.Εισιτηριο για τη συναυλια των AC/DC :P..Αλλα θα ξεφραγκιαστεις.

Δεν μπορω να ακουω άλλο για εσωρουχα και ενα σωρο κλασικα. Υπαρχουν αμετρητα μη υλικα δωρα να κανεις που στις γυναικες αρεσουν περισσοτερο.

Δημοσ.

Το τετράπτυχο Lacta+Τριαντάφυλλο+Λούτρινο+Προφυλακτικό, θεωρείτε ξεπερασμένο ε;

"Ζώον Tenshi, σε ποιόν αιώνα ζείς;;;;"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...