Προς το περιεχόμενο

Φεστιβαλ κινηματογραφου μεσω ιντερνετ!!!

logo15

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρω,ξέρω, θα μου πείτε ότι ήδη υπάρχει κάτι αντίστοιχο ...

Όμως αυτό δεν έχει σχέση με αντίστοιχα.

Είναι αποκλείστηκα για ταινίες και μάλιστα όχι οτιδήποτε όπως στο Youtube.

Πρώτα περνάνε από επιτροπή με σκοπό να τις εγγράψει και να διαλέξει τις καλύτερες.

Οπότε όχι σαβούρες ;)

Δεύτερων είναι ανοιχτές προς το κοινό να τις βαθμολογήσει και να αναδείξει την καλύτερη.

Τρίτων οποίος πιστεύει ότι η ταινία του μπορεί να κερδίσει μπορεί να γίνει μέλος και να πληρώσει 7,50 ευρώ. Με αυτά τα 7,50 ευρώ μπορεί να ανεβάσει 3 ταινίες του. Αυτές οι ταινίες δεν θα είναι ελεύθερες στο κοινό. Άλλα μην φανταστείτε ότι θα πρέπει να πληρώσετε και τίποτα για να τις δείτε. Άπλα 0,80 ευρώ!!!:shock::shock::shock:

Με αυτό το ευρώ βλέπετε 10 ταινίες. Στη συνέχεια ανάλογα με τα views που έχετε καθημερνά παίρνετε ένα ποσοστό 70%. Αν Δηλαδή έχετε 10 viewers αυτό σημαίνει ότι θα βγάλετε 0,56 ευρώ! ;) Δεν είναι και λίγα αν το καλοσκεφτείς...

Τώρα... Η όλη επιχείριση έχει γίνει στην Ινδία. Μην σας ξενίζει αυτό :-) Το παιδί που το σκέφτηκε είναι πολύ αισιόδοξο και ήδη έχει γύρο στα 400 άτομα που περιμένουν να ανοίξει το site.

To site αυτό στοχεύει όχι μόνο τοπικά αλλά και διεθνείς. Οπότε τα έργα σας απλά χρειάζονται αγγλικό υπότιτλο και είστε οκ B)

τεσπα... το site είναι το wimmonline.com οποίος θέλει και πιστεύει ότι μπορεί να συναγωνιστεί μπαίνει.

Ανοίγει στις 14 του μήνα

Επίσης Θα έχει και άλλες δυνατότητες παραπλήσιες του facebook.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...