mooo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Αγόρασα πριν μια εβδομάδα την συγκεκριμένη οθόνη και παρατήρησα οτι κάνει έναν ήχο σαν σφύριγμα(σσσσσσ) οχι πολυ έντονο,μήπως ξέρετε τι μπορεί να φταίει?
_DiMoN_ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Αγόρασα πριν μια εβδομάδα την συγκεκριμένη οθόνη και παρατήρησα οτι κάνει έναν ήχο σαν σφύριγμα(σσσσσσ) οχι πολυ έντονο,μήπως ξέρετε τι μπορεί να φταίει? Τροφοδοτικό μάλλον αλλά δεν μπορεί και κάποιος να μαντέψει... Αν σε ενοχλεί τόσο πήγαινε την για επισκευή.
Yperaspisths Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Αγόρασα πριν μια εβδομάδα την συγκεκριμένη οθόνη και παρατήρησα οτι κάνει έναν ήχο σαν σφύριγμα(σσσσσσ) οχι πολυ έντονο,μήπως ξέρετε τι μπορεί να φταίει? Γνωστο προβλημα. 3 ειναι τα προβληματα που ειχαν οι πρωτες 2275. Οταν εβαζες dvi εβλεπες γραμμες στην οθονη,ο θορυβος απο την τροφοδοσια και το sleep mode που εμπαινε οποτε του καπνιζε. Επεστρεψε την πισω. Δεν ειναι σοβαρο το προβλημα.
mooo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις,ελπίζω να μην πέσω σε ελαττωματικό κομμάτι παλι ...αν και το έχω καθηστερήσει και πέρασαν οι 10 μέρες
mooo Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Σήμερα λοιπόν μου ήρθε η ""καινούργια οθόνη"" (ο θεός να την κάνει) η οποία έχει πάλι το πρόβλημα με τον ήχο αλλα σε πιο ήπια μορφή και ακόμη έχει και ενα καμμένο pixel αν δεν κάνω λάθος στα s-pva είναι κόκκινου χρώματος σε άσπρο φόντο....ένα έχω να πω..ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ!!!!!! :mad::mad:
mooo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Τελικά πήρα και τρίτη οθόνη! Η οποία και αυτή κάνει τον θόρυβο αλλα σε αντίθεση με την πρώτη που ακουγόταν ενα σσσσσ και γινόταν εύκολα αισθητό αυτη κάνει ζζζζζ και δεν ακούγεται εύκολα.....τι να πω...λέτε να είναι φυσιολογικό? Δεν ξέρω τι να κάνω ετσι που εμπλεξα:X:X
mooo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Ή είμαι πολύ γκαντέμης ή είναι πολυ ανεύθηνη εταιρία..ελεος δλδ 3 φορές? Έχουν κυκλοφορήσει και ποσα revιsions ...τι διορθώνουν δεν καταλαβαίνω... Έχει κανείς μήπως το συγκεκριμένο monitor?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.