kagel4 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μπορεί να με βοηθήσει κανείς???Έχω πάρει το Linksys WAG200G και παω να συνδεθώ με την διεύθυνση 192.168.1.1 και μου ζητάει το Όνομα χρήστη και Κωδικό πρόσβασης...βάζω στο Όνομα χρήστη : admin και στον Κωδικό πρόσβασης : admin και δεν κάνει τπτ... Βασικά εβαλα πρώτα τους drivers που και εκεί μου εμφάνησε πρόβλημα...Όταν μου ζήτησε να βάλω user name και pass της πύλης...τα έβαλα έκανε το ίδιο πράγμα...τπτ...μου ξαναέβγαλε να βάλω τα ίδια ενώ είναι τα σωστά Τι να κάνω help me.....
flik Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μου φαίνεται περίεργο που ενώ είναι σωστά δικτυωμένο ώστε να μπαίνει στην gateway του, δεν δέχεται τους κωδικούς. Κάνε ένα reset πατώντας παρατεταμένα το ομώνυμο κουμπί και δοκίμασε ξανά.
skous Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Συνδέεσαι με το ethernet καλώδιο ε;;; Διότι εάν πάς wireless δεν θα σε αφήνει την 1η φορά...
athns Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μήπως είχες το wireless χωρίς ασφάλεια?Γιατί μπορεί να μπεί κάποιος και να σου αλλάξει username και password.Να κλειδώνετε το ασύρματο πάντα!! Αν και τώρα βλέπω πως ίσως να μην το έχεις δουλέψει καθόλου ακόμα,επομένως είμαι άκυρος!!!
100 010 00 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Τι εννοεις εβαλες τους drivers. Δε χρειαζεται drivers για να παιξει
poulinos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 a. to cd δεν χριαζεται καθολου.β.πατας το κουμπι απο πισω για 4-5 seconds θα σβησουν ολα τα λαμπακια και θα αναψουν ξανα και θα εχει χασει τα παντα οποτε μετα βαζεις admin admin. meta οταν μπεις μεσα θα πας στην καρτελλα wireless και απο εκει στο security αν θυμαμε καλα απεξω και θα βαλεις κλειδωμα wpa2 και ενα κωδικο οστε να μην μπορει να μπει κανενας γειτονας.
100 010 00 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Ασε μας ρε πουλινακο με τα speedtouch σου
Spiros83 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα, μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω κι εγώ, μιας και βρήκα έτοιμο το topic. Έκανα πριν ένα μήνα νέα σύνδεση ΟΤΕ 24MBPS. Είμαι σε απόσταση <300m από τον κόμβο και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με τις ταχύτητες που πιάνω, πλην όμως, θέλω να αλλάξω το Thomson 585v7 που έδινε ο ΟΤΕ δωρεάν, με το παλιό μου Linksys WAG200G. Το πρόβλημα είναι πως το WAG200G δείχνει να μην αναγνωρίζει ότι υπάρχει ADSL γραμμή, μιας κ το λαμπάκι του DSL δεν ξεκινάει καν να αναβοσβήνει. Ενημερώθηκα για τις ρυθμίσεις που έπρεπε να κάνω στο WAG200 από ένα τηλέφωνο που μου έδωσαν από τον ΟΤΕ, αλλά το πρόβλημα παραμένει, μόνο το Thomson μπορεί να συνδεθεί, το Linksys δεν μπαίνει στον κόπο να συγχρονίσει... Ξέρει κανείς τί μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ...
poulinos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 το speedtouch το θεωρω καλυτερο απο το linksys wag200 παντως αν και το 200 σε καλη γραμμη ισως κλειδωσει λιγο πιο ψηλα.μηπως ειναι για isdn to linksys wag200 .αν το βυσμα που βαζεις το τηλεφωνικο ειναι 8αρι τοτε ειναι isdn.αλλιως περνα κανα νεο firmware.h ektoς αν εχει χαλασει.
Spiros83 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Αυτο φοβαμαι, πως ισως εχει χαλασει. Το linksys, έχει υποδοχή για 8άρι, αν και στο προηγούμενο σπίτι το δούλευα με 4άρι καλώδιο. Θέλω να αλλάξω τα router, διότι 7 στις 10 περιπτώσεις που ανοίγω το thomson, κλείδωνει στα 8,128 mbps, έχω βαρεθεί τα restart, ώστε να κλειδώσει το router σε "καλή" τιμή (~21,000 mbps). Ίσως το linksys να συγχρονίζει καλύτερα, απλά να το δω θέλω. Frimware δοκίμασα, χωρίς αλλαγές. Αν το router είναι χαλασμένο, μπορώ να το δουλεύω κανονικά μέσω του μενού του? Ή μήπως τελικά παίζει ρόλο το ότι έχει 8άρα υποδοχή? Αν ναι, πως λειτουργούσε στο παλιό σπίτι? Υ.Γ.: ΧαΧα, διάβασα το μήνυμά μου, για τυχόν λάθη και μετά αμέσως διάβασα και το sig μου. Για κάτι τύπους σαν κι εμένα πρέπει να ειπώθηκε αυτή η αττάκα...
100 010 00 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Ειναι μαλλον anneb και το βαζεις σε pstn γραμμη. Κριμα.... πολυ καλο ρουτερ. Σαφως θα σου χρονιζε καλυτερα αν και κατι usr(9107 + 9108) που δοκιμασα τελευταια, σε οσα εχει βγει καινουργιο firm, χρονιζουν και αυτα ψηλα και σταθερα, οσο και το wag200 με το 08 firm
Spiros83 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δυστυχώς στη μετακόμιση έχασα το κουτί του, το οποίο θυμάμαι είχε όλες τις πληροφορίες πάνω. Όντως κρίμα, ήμουν πολύ ευχαριστημένος με το συγκεκριμένο router.
poulinos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Αυτο φοβαμαι, πως ισως εχει χαλασει. Το linksys, έχει υποδοχή για 8άρι, αν και στο προηγούμενο σπίτι το δούλευα με 4άρι καλώδιο. Θέλω να αλλάξω τα router, διότι 7 στις 10 περιπτώσεις που ανοίγω το thomson, κλείδωνει στα 8,128 mbps, έχω βαρεθεί τα restart, ώστε να κλειδώσει το router σε "καλή" τιμή (~21,000 mbps). Ίσως το linksys να συγχρονίζει καλύτερα, απλά να το δω θέλω. Frimware δοκίμασα, χωρίς αλλαγές. Αν το router είναι χαλασμένο, μπορώ να το δουλεύω κανονικά μέσω του μενού του? Ή μήπως τελικά παίζει ρόλο το ότι έχει 8άρα υποδοχή? Αν ναι, πως λειτουργούσε στο παλιό σπίτι? a.to 8αρι σημαινει isdn.και και σε isdn 4 κλιπ θα βαλεις και στην πραξη απο τα 8 η τα 4 τα δυο σε νοιαζουν γιατι δυο ερχονται απο τον οτε.ετσι ξεχωριζεις τα λinksys.επειδη δεν γραφουν κατι αλλο πανω το isdn φοραει 8αρι Κlip.ωστε και να χασεις συσκευασια το βλεπεις απο εκει.η τεσσαρι βαλεις η 8αρι η διαφορα ειναι οτι απλα το 8 αρι παταει καλυτερα.δοκιμασε κανα firmware update sto thomson γιατι δνε στεκει τοσο μεγαλη διαφορα στα κλειδωματα εκτος αν η γραμμη σου εχει θεμα τρελο.μπορει ενα ρουτερ να ειναι χαλασμενο να μπενεις στο μενου του απλα να εχει καει πχ το chip που κανει το sync. Δυστυχώς στη μετακόμιση έχασα το κουτί του, το οποίο θυμάμαι είχε όλες τις πληροφορίες πάνω. Όντως κρίμα, ήμουν πολύ ευχαριστημένος με το συγκεκριμένο router. πιο πανω η απαντηση. οποτε για τα λinksys για να το ξερεις. adsl over isdn 8 αρι Κlip πανω στο λινσυς θα δεις adsl over pstn 6 αρι ειναι στην πραξη.και λειπουν και μερικα σιδερακια.
100 010 00 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Οντως δε γραφουνε, μονο απο το βυσμα τα ξεχωριζεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.