Straw Hat Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Έχω στο σπίτι σύνδεση 2mbps και δυο router ένα philips της conn-x(ένα μικρό που σου δείνει όταν κάνεις σύνδεση) και ένα d-link dsl 2640b wireless.Όταν συνδέω το philips η ταχύτητα μου είναι πολύ γρήγορη (σε σχέση πάντα με την σύνδεση μου) αλλά όταν συνδέω το d-link χάνω εσθητά ταχύτητα πχ για να κατεβάσω ένα βιντεάκι με το philips μπορεί να κάνω 3 λεπτά ενώ με το d-link 10.Μήπως ξέρει κανείς τι φταίει αν πρέπει να ρυθμήσω κάτι στο d-link για να είναι το ίδιο γρήγορο?? ps:έχω το τελευταίο firmware για το dlink.
euler Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 μηπως δεν το εχεις κλειδωσει και στο "κλεβει" καποιος απο τριγυρο??
euler Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 δε ξερω τι αλλο,δε μπορω να σκεφτω τωρα,εχω καταναλωσει και λιγο αλκοολ,και ειναι δυσκολο.ανοιγε το αλλο ρουτερ,το κον-χ..
poulinos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 kai ta 2 να ειναι pppoe και llc.μετα δοκιμασε και με τα 2 με καλωδιο και δες αν κατεβαζουν σωστα.μηπως το προβλημα ειναι κατι με το ασυρματο.
atrias Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 πιθανότατα θα έχουν διαφορετικά chipset το καθένα και το ένα από τα δύο συνεργάζεται καλύτερα με το DSLAM που συνδέεσαι
_DiMoN_ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Από που το κατεβάζεις το video? Π.χ. αν είναι από P2P δίκτυοο ίσως δεν πολυσηκώνει πολλές συνδέσεις και τα παίζε. Καλό είναι να δοκιμάσεις από κάτι σταθερό.
Straw Hat Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Tα έχω δοκιμάσει και τα δυο με καλώδιο και σε διαφορετικές συνδέσεις και πάντα βλέπω ότι το ένα αποδίδει καλύτερα άπό το άλλο. @Artias δλδ αν ισχύει αυτό που λες δεν μπορώ να κάνω τπτ έτσι?
_DiMoN_ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μήπως κατεβάζει από torrent και το ένα έχει port forwarding Που λειτορυργεί ενώ το άλλο όχι?
Straw Hat Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Όχι δε λέω για torrent αν και και τα δυο έχουν port forwarding.Το πιο απλό πχ όταν θέλω να δω βιντεάκι από κάπου σαν το youtube ή και στο ίδιο το youtube κάνει το διπλάσιο και παραπάνω χρόνο.
poulinos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Tα έχω δοκιμάσει και τα δυο με καλώδιο και σε διαφορετικές συνδέσεις και πάντα βλέπω ότι το ένα αποδίδει καλύτερα άπό το άλλο.@Artias δλδ αν ισχύει αυτό που λες δεν μπορώ να κάνω τπτ έτσι? den μπορεις να κανεις τιποτα αλλο an yπαρχει ασυμβατοτητα να το πω ετσι με το dslam που πεφτεις η αμα η γραμμη σου εχει πολλα παραξενα και παιζει καλυτερα με το ενα απο οτι με το αλλο..σιγουρα ιδιες ρυθμισεις pppoe με Llc?
Straw Hat Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Nαι ίδιες είναι το έλεγξα. Τι να πω αφού δεν γίνεται τπτ thx για την βοήθεια σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.