Προς το περιεχόμενο

μετα απο virus δεν μπαινω Ιντερνετ..

MasterX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το φορητό της αδελφής μου, βρεθηκε χωρις αντιβιοτικό (δεν ξέρω πως το καταφερε αυτό...)

Με τα πολλά καταφερα πριν καιρό να καθαρίσω καποιον ιο που ειχε μολύνει πανω απο 1000 αρχεία, αλλά δεν θυμάμαι τι ηταν, καθώς αναγκαστικα να χρησιμοποιήσω διάφορα αντιβιοτικά για να καθαρίσω ενα δευτερο virus που το έπαιζε δυσκολο. Αυτό το δεύτερο ειναι το Virus.Win32.AutoRun.mg το οποιο βρισκονταν στο C:\System Volume Information σε ενα inf αρχείο και επισης στο root του D: σε ενα autorun.inf

Το κυρίως προβλημα που παραμένει, ειναι το οτι δεν εχω προσβαση στο Internet (ουτε και το F-Secure για ενημερωση).

Ο Firefox ανοιγει με τα tabs του αδεια, ενω πριν ειχε απο μια διευθυνση το καθενα απο το τελευταια sessions και αν του πληκτρολογησω μια νεα διεύθυνση δεν κανει τιποτα..

Ο Internet Explorer μολις του δινω μια διευθυνση και παταω enter μου τη γυρναει σε http:///

Καμιά ιδέα για να μην παω σε φορματ?

Δημοσ.

Δοκίμασε να κανεις <<Επαναφορα συστήματος>> να γυρισεις δηλαδη τον χρόνο τον ρυθμίσεων 1-2 μηνες πισω απο τα <<Εργαλεια συστηματος>>

Δημοσ.

Δοκίμασε με avast και την λειτουργία boot-time scan που προσφέρει. Και μετά (αν έχει παραμείνει κάτι) δοκίμασε malwarebytes antimalware για συμπλήρωμα. Και τα δυο free.

Δημοσ.
Το φορητό της αδελφής μου, βρεθηκε χωρις αντιβιοτικό (δεν ξέρω πως το καταφερε αυτό...)

Με τα πολλά καταφερα πριν καιρό να καθαρίσω καποιον ιο που ειχε μολύνει πανω απο 1000 αρχεία, αλλά δεν θυμάμαι τι ηταν, καθώς αναγκαστικα να χρησιμοποιήσω διάφορα αντιβιοτικά για να καθαρίσω ενα δευτερο virus που το έπαιζε δυσκολο. Αυτό το δεύτερο ειναι το Virus.Win32.AutoRun.mg το οποιο βρισκονταν στο C:\System Volume Information σε ενα inf αρχείο και επισης στο root του D: σε ενα autorun.inf

Το κυρίως προβλημα που παραμένει, ειναι το οτι δεν εχω προσβαση στο Internet (ουτε και το F-Secure για ενημερωση).

Ο Firefox ανοιγει με τα tabs του αδεια, ενω πριν ειχε απο μια διευθυνση το καθενα απο το τελευταια sessions και αν του πληκτρολογησω μια νεα διεύθυνση δεν κανει τιποτα..

Ο Internet Explorer μολις του δινω μια διευθυνση και παταω enter μου τη γυρναει σε http:///

Καμιά ιδέα για να μην παω σε φορματ?

Μην κάνεις format , κοίτα αυτό !! :devil:

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=214514

Δημοσ.

αν και το βασικο μου προβλημα που ειναι η μη προσβαση στο Ιντερνετ δεν θα λυθει με αυτα..

Δοκίμασες να δεις???Κάνε αυτά που σου είπε ο flik!!Κάνε full scan με αυτά που σου είπε!!Εάν δεν πιάσει δοκίμασε και το SuperAntiSpyware ή το Spybot - Search & Destroy

Δημοσ.

Καλημέρα,

Αν και έμπαινα συχνά χωρίς πρόβλημα στο νετ, εδώ και 2 μέρες τίποτα..

'Server not found' στον Mozilla και 'Cannot find web page' στον Εxplorer.

Δοκίμασα (3) διαφορετικά προγράμματα για trojan removal όπως AdAware, Super antispy prof, Malware Anti-Malware αλλά δεν λύθηκε το πρόβλημα.. Εξακολουθώ

να ΜΗΝ έχω πρόσβαση στο Ιντερνετ..

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Καλημέρα,

Αν και έμπαινα συχνά χωρίς πρόβλημα στο νετ, εδώ και 2 μέρες τίποτα..

'Server not found' στον Mozilla και 'Τhe page cannot be displayed' στον Εxplorer.

Δοκίμασα (3) διαφορετικά προγράμματα για trojan removal όπως AdAware, Super antispy prof, Malware Anti-Malware αλλά δεν λύθηκε το πρόβλημα.. Εξακολουθώ

να ΜΗΝ έχω πρόσβαση στο Ιντερνετ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...