makedonas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Ξαφνικά σήμερα που άνοιξα το pc μου, μετά απο λίγο μου έκανε επανεκίνηση αλλά χωρίς να ανοίξουν τα τα windows. Mετά απο άνοιξε κλείσε κάποια στιγμή άνοιξαν τα windows αλλά σε 2 λεπτά ξανά ρεστάρτ. Τώρα κάνει ρεστάρτ μόλιs πάει να ανοίξει τα win Οι θερμοκρασίες καλές Το AVAST δεν είχε βρεί κάτι
nickarmy Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 μιπος δεν εχεις κουμπωσει καλα τπτ επάνω στην μητρική ?σου λέει κανενα σφαλμα πριν κανει ρεασταρτ?
Manos83 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Ξαφνικά σήμερα που άνοιξα το pc μου, μετά απο λίγο μου έκανε επανεκίνηση αλλά χωρίς να ανοίξουν τα τα windows.Mετά απο άνοιξε κλείσε κάποια στιγμή άνοιξαν τα windows αλλά σε 2 λεπτά ξανά ρεστάρτ. Τώρα κάνει ρεστάρτ μόλιs πάει να ανοίξει τα win Οι θερμοκρασίες καλές Το AVAST δεν είχε βρεί κάτι Φίλε μου το τροφοδοτικό σου έχει παραδώσει το πνεύμα του...
ilias_t Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Φίλε μου το τροφοδοτικό σου έχει παραδώσει το πνεύμα του... lol... Ή ίσως κάποια από τις μνήμες σου... Checkαρε τροφοδοτικό και τρέξε και κανέναν memory test.
makedonas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 μου βγάζει ΄΄floppy disk fail'' αλλα εγώ δεν έχω floppy και είναι εκτός και απο bios
notios7 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 μου βγάζει ΄΄floppy disk fail'' αλλα εγώ δεν έχω floppy και είναι εκτός και απο bios βγαλε την μπαταρια κανα 15λεπτο να ξεμπλοκαρει το μπιος και βλεπουμε υστερα.
makedonas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 βγαλε την μπαταρια κανα 15λεπτο να ξεμπλοκαρει το μπιος και βλεπουμε υστερα. την έβγαλα, για να δούμε. Το τροφοδοτικό πάντως είναι σχετικά καινούριο και καλούτσικο 550 w (100 ευρώ) ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Τώρα κάθε φορά πριν ανοίξουν τα win βγάζει floppy fail πατάω F1 και ανοίγουν κανονικά Μέχρι τώρα , 10 λεπτά δεν έχει κάνει πάντως ρεσταρτ ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** το τροφοδοτικό είναι απο πλαίσιο ακριβώς 13 μηνών.Ισχύει εγγύηση ή είναι για 1 χρόνο? ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** το τροφοδοτικό είναι απο πλαίσιο ακριβώς 13 μηνών.Ισχύει εγγύηση ή είναι για 1 χρόνο ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** το τροφοδοτικό είναι απο πλαίσιο ακριβώς 13 μηνών.Ισχύει εγγύηση ή είναι για 1 χρόνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.