Προς το περιεχόμενο

Τι προβληματα ειναι αυτα ???

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω πως το hdmi ειναι κατι για το χαϊ ντεφινιτιον και το αλλο δε ξερω ,κατι για κατι που εχεις συνδεσει σαν σκληρος δισκος..

Δημοσ.

Γιάννη καλημέρα. Για το ΑΤΑ πιστεύω αν κάνεις update στους drivers (της motherboard) θα είσαι οκ. Αν και έτσι να το αφήσεις δν έχεις πρόβλημα. Τα vista το παρουσιάζουν καμιά φορά μετά από ενημέρωση των update της MS. Για το άλλο πιστεύω είναι κάτι παρόμοιο.

Δημοσ.

Σας ευχαριστω.Με το αρχειο του φιλου Finn διορθωθηκε η διενεξη στο hdmi.

Για το αλλο αν και εβαλα το cd με τους drivers της Asus δεν αλλαζει κατι.Αλλα δεν φαινεται να κανει και προβλημα....

Δημοσ.
Σας ευχαριστω.Με το αρχειο του φιλου Finn διορθωθηκε η διενεξη στο hdmi.

Για το αλλο αν και εβαλα το cd με τους drivers της Asus δεν αλλαζει κατι.Αλλα δεν φαινεται να κανει και προβλημα....

Το cd δεν έχει μέσα τους τελευταίους drivers. Πήγαινε στο Site της Asus και κατέβασε τους τελευταίους. Απλά πρόσεξε να μην έχουν την ένδειξη Beta πάνω:-)

Δημοσ.
Το cd δεν έχει μέσα τους τελευταίους drivers. Πήγαινε στο Site της Asus και κατέβασε τους τελευταίους. Απλά πρόσεξε να μην έχουν την ένδειξη Beta πάνω:-)

Ευχαριστω αλλα drivers για ποιο κομματι της ???

Δημοσ.
Ευχαριστω αλλα drivers για ποιο κομματι της ???

Αυτό δεν το ξέρω:o Αν δεν απαντήσει κάποιος άλλος που να ξέρει ποιον αρκιβώς driver να βάλεις, μπορείς να κάνεις update όλους τους drivers:-D Καλό θα σου κάνει. Μόνο το BIOS μην πειράξεις, γιατί είναι περίεργη ιστορία. :-)

Δημοσ.
Αυτό δεν το ξέρω:o Αν δεν απαντήσει κάποιος άλλος που να ξέρει ποιον αρκιβώς driver να βάλεις, μπορείς να κάνεις update όλους τους drivers:-D Καλό θα σου κάνει. Μόνο το BIOS μην πειράξεις, γιατί είναι περίεργη ιστορία. :-)

Ευχαριστω.

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Κατεβασα οτι βρηκα εδω

http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=P5KC

δοκιμασα ενημερωση προγραμματος οδηγησης αλλα τιποτα....Αφου δεν κανει προβλημα δεν πειραζει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...