Προς το περιεχόμενο

Counter Strike 1.6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω κατεβάσει και εγκαταστήσει το Counter strike 1.6 στον υπολογιστή. Το ανοίγω και παίζει κανονικά. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι κρατάει το όπλο στο αριστερό χέρι και όταν προσπαθώ να το βάλω στο δεξί δεν κάνει τίποτα συνεχίζει να το έχει στο αριστερό γνωρίζει κάποιος τι φταίει? Ευχαριστώ. 

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αλλαγή ρυθμίσεων στην οθονη στο counter strike 1.6

αλλαξα τις ρυθμισεις στην οθονη και εβαλα καταλαθος fullscreen  και δε μπορω να τις αλλαξω διοτι το παραθυρο ειναι ζουμαρισμενο πολυ και δε μπορω να παω στις ρυθμισεις τι μπορων κανω για το αλλαξω απο την κονσολα η καποιο αλλο τροπο

δοκιμασα διαγραφη αλλα τπτ

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Υπάρχει καποιο καναλι στο mirc να παιζονται ακομα gathers στο 1.6? Ειχα εγκαταλειψει το παιχνιδι καιρό και σήμερα είπα να θυμηθω τα παλια και προς λύπην μου είδα ότι πλέον δεν υπάρχει κανένα καναλι στον σερβερ GrNet του irc που να διοργανώνει gathers 5x5. Μέχρι και πριν 2-3 χρονια υπηρχαν 2-3 κανάλια με αρκετούς παικτες (καλά πριν 10 χρονια υπήρχαν πάνω απο 10 καναλια gather 1.6 με πάνω απο 1000 παιχτες ειδικά τα βράδια να αναμένουν τη σειρά τους για gatherακια).

Δημοσ.

Υπάρχει καποιο καναλι στο mirc να παιζονται ακομα gathers στο 1.6? Ειχα εγκαταλειψει το παιχνιδι καιρό και σήμερα είπα να θυμηθω τα παλια και προς λύπην μου είδα ότι πλέον δεν υπάρχει κανένα καναλι στον σερβερ GrNet του irc που να διοργανώνει gathers 5x5. Μέχρι και πριν 2-3 χρονια υπηρχαν 2-3 κανάλια με αρκετούς παικτες (καλά πριν 10 χρονια υπήρχαν πάνω απο 10 καναλια gather 1.6 με πάνω απο 1000 παιχτες ειδικά τα βράδια να αναμένουν τη σειρά τους για gatherακια).

Αν βρεις απαντησε εδω γιατι ψαχνω και γω :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...