nikolas_kriti Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ πάντως θα περιμένω καμιά έκπτωση και θα το χτυπήσω! !
Luxx Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 To 1.6 που παιζω τωρα τζαμπα, να φανταστω οτι ειναι non-steam; Παντως εχει χιλιαδες severs και μπαινω οπου θελω. Η μηπως ειναι χακαρισμενο steam; Παω στη console και παταω connect και την ip του server.
Peleus17 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Φίλε Luxx, αυτό που παίζεις είναι το 1.6 non steam στο οποίο ναι μεν παίζεις online δωρεάν σε εκατοντάδες servers, αλλά το cheating είναι πλέον το αυτονόητο εκεί μέσα. Θα σου πρότεινα να μην ασχοληθείς και παρά πολύ και να παίξεις ή το Source(το καλύτερο όλων των εποχών για μένα και για πολλού άλλους) ή όπως είπαν και πριν τα παιδιά να πας απευθείας στο GO.
f1vettel Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 ναι,πολλοι ακομη και μαλιστα υπαρχουν και ενεργοι ελληνικοι servers. Βεβαια οι περισσοτεροι ειναι με mods του cs,αν και υπαρχουνε και κανονικοι. Ειναι το καλυτερο game που βγηκε ποτε και δεν θα πεθανει ευκολα
Luxx Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Εμενα με ενδιαφερει να υπαρχουν πολλοι servers και οσο γινεται με λιγοτερα cheats.. Το source μπορω να το τεσταρω σε non-steam servers; Το GO;
Luxx Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Πω! Επαθα πλακα με το source! Το ελιωσα ουτε και εγω ξερω ποσες ωρες!! Κατεβασα την non-steam εκδοση και βρηκα αρκετους servers.. Απλα το μονο κακο ειναι οτι δε βρηκα ελληνικους.. Οποτε λαγκαρα στους ξενους servers.. Χιλιες φορες καλυτερο απο το 1.6! Ασε που σε αυτο μετραει πιο πολυ το skill και οχι η τυχη. Τωρα θα δοκιμασω και το go και θα πω εντυπωσεις.. Γενικα, ελληνικοι servers σε steam, υπαρχουν και για τα 3 παιχνιδια ή μονο για το 1.6; Υπαρχει καπου λιστα; Παντως εδω μου δειχνει μονο 1 server! Ενω για τον 1,6 εχει δεκαδες! https://www.gametracker.com/search/csgo/GR/
taroutatsou Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Παίζω cs χρόνια και σήμερα που έπαιζα κάποιος admin στον ελληνικό σερβερ acropolis-gaming.com θεώρησε πως έχω hack και μου έκανε κάτι που δεν ξερω τι είναι με αποτέλεσμα το cs πλέον όταν το ανοίγω να είναι πολύ αργό. Έχει συναντήσει κάποιος κάτι παρόμοιο; Απ ότι διάβασα στα γρήγορα στην κονσόλα πριν με πετάξει έγραφε κάτι του στυλ "your client was hacked by admin..." και πολλά άλλα. Μία υπόθεση που έκανα είναι πως κάποιο αρχείο μου κατέβασε ο σερβερ στο σύστημα μου αλλά δεν ξέρω πως να το βρω αν υπάρχει ήδη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Υ.Γ. Αν κάποιος mod νομίζει πως δεν ανήκει εδώ το θέμα παρακαλώ ας το μετακινήσει. Δεν ήξερα που αλλού να το ποστάρω. EDIT: Άκυρο τελικά. Βρήκα πως αυτό που μου έκανε ήταν να μου πειράξει το config file. Ας το διαγράψει κάποιος. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2014 από taroutatsou
SWtt Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 καλησπερα παιδια!Αρχικα,να τονισω οτι παιζω το συγκεκριμενο παιχνιδι απο αυτο το λαπτοπ{dell inspiron 1545 intel pentium inside}......Πως ειναι δυνατον παιχνιδι του 99' να μην μπορει να παιχθει αξιοπρεπως απο λαπτοπ του 2010..μπορειτε να μου εξηγεισετε΄?Παιζω με μαξιμουμ 30 fps και laggarw μεχρι αηδιας!Παρεπιπτοντως τα εχω δοκιμασει ολα με τις αναλυσεις{μπας και με πιο low settings δω περισσοτερα fps αλλα **** και εχω κανει και το απαραιτητο configuration sthn console}!!Τ λετε να παιζει?
LosPoulos93 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 μηπως παιζεις απο μπαταρια ή-και με εξοικονόμηση ενεργειας?
SWtt Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Είναι αυθεντικό ή από το "θείο"; αυθεντικο! μηπως παιζεις απο μπαταρια ή-και με εξοικονόμηση ενεργειας? οχι!μ εχει χαλασει και την εχω βγαλει τελειως!
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 καλησπερα παιδια!Αρχικα,να τονισω οτι παιζω το συγκεκριμενο παιχνιδι απο αυτο το λαπτοπ{dell inspiron 1545 intel pentium inside}......Πως ειναι δυνατον παιχνιδι του 99' να μην μπορει να παιχθει αξιοπρεπως απο λαπτοπ του 2010..μπορειτε να μου εξηγεισετε΄?Παιζω με μαξιμουμ 30 fps και laggarw μεχρι αηδιας!Παρεπιπτοντως τα εχω δοκιμασει ολα με τις αναλυσεις{μπας και με πιο low settings δω περισσοτερα fps αλλα αρχ***α και εχω κανει και το απαραιτητο configuration sthn console}!!Τ λετε να παιζει? ε σιγά το σύστημα που έχει το laptop αυτό..και που τρέχει με 30fps να λες ευχαριστώ. Παίζει πολύ απλά ότι το σύστημα σου δεν τραβάει με την intel vga και την ddr2,από κει και πέρα τι ανηφόρα να τραβήξει ο 2πύρινος intel μιας άλλη εποχής και ας ειναι του 2010 το λαπτοπ; --- μετά δοκίμασε να δώσεις full power στο ρεύμα,κάνε και κάποιο driver update και dx update,αλλά χλωμό!
christostz Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα, έχω ενα widescreen laptop 15.6' Και είναι δύσκολο να βρω μια σωστη ανάλυση για το συγκεκριμενο game.Έχει δοκιμάσει κανείς καμία ανάλυση της προκοπής; Οποιαδήποτε άποψη δεχτή...
frozex Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 κατέβασε το nvidia geforce experience και αυτό θα σου βρει τη βέλτιστη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα