Προς το περιεχόμενο

Counter Strike 1.6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Counter-Strike 1.6. Παιζει κανεις πλεον;

Παιζει κανεις πλεον online; Εαν ναι, ειναι δωρεαν; Και πως γινεται να παιξω; Ακομα και σε ξενους servers, οχι μονο ελληνικους. Πριν κατι χρονια θυμαμαι γινοταν χαμος..

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κοίτα εγώ παίζω..!!Αρκετά χρόνια..!!

Το "εζησα" και στα καλα του!!!

Τωρα απλά εχει πέσει πολύ το επίπεδο.!!

Πολλά παιδάκια,φορτωμένα,και εχω ξενερωσει.!!!

Πλεον μπαινω που και που μαζί με κατι φιλαρακια και παιζουμε κανα mxd.!!!

Δημοσ.

Πολύ λίγος κόσμος παίζει γενικά , σχεδόν όλοι οι ελληνικοί servers δεν υπάρχουν πιά ..

Δημοσ.

Βασικά στο steam είναι συνήθως στην 12-15 θέση στα most played every day και κάνει peak στους 30Κ-40Κ με average γύρω στους 15Κ παίχτες. Δεν θα έλεγα ότι είναι άσχημα αλλά θα σου πρότεινα να περιμένεις steam sales να αγοράσεις το CS:GO με 2.74 που είναι το most played από όλα τα CS και αυτό στο οποίο ρίχνει το βάρος η Valve.

Δεν είναι όμως free το CS 1.6 πρέπει να το έχεις αγοραστό 

post-155453-0-34591600-1393224832_thumb.png

Δημοσ.

Η μιση μαγεια του CS ( ακομα και οταν παιζεις μονο για χαβαλε) βρισκεται στον ηχο, πριν 1 χρονο ακριβως οι καφροι βαλανε στην goldsrc (HL1 engine) raw input ( +1 ) αλλα βγαλανε το EAX και υποστηριξη για surround ( -1000 ) με την δικαιολογια οτι τα παιχνιδια θα παιζονται πλεον και σε linux :S

Το cs go απλα δεν το λες " 1.6 HD ", και 128tick να βαλουνε στο matchmaking θα παραμενει πολυ διαφορετικο στην αισθηση απο τα προηγουμενα για διαφορους λογους, ο μονος αξιος "διαδοχος" κατα την γνωμη μου ειναι το CSP το οποιο ομως εχει μεινει χωρις updates  1μιση χρονο τωρα :(

Απο το να παιζει κανεις παντως την αθλιοτητα το ghosts και το αλλο το νουμποπαιχνιδο το BF4 που την μιση ωρα ασχολεισαι μονο με στατιστικα unlocks και battlepacks ειναι καλυτερη επιλογη παντως, βγαινεις και λιγοτερο "μαλθακος" σαν player :P

Οριστε ενα αρκετα καλο  aiming guide απο τον μικρο μου padawan  για οποιον θελει να "χτισει" muscle memory  ευκολα και (σχετικα) γρηγορα.

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=226858518

edit : ξεχασα να πω πως το CSP ειναι και θα ειναι 100% δωρεαν http://cspromod.com/ 

Δημοσ.

και καλά θα κάνεις. εγώ το πήρα σε sale 2.74ευρώ και έχω δαπανήσει 136 ώρες. Value for money λέμεεεεε

Πως το πήρες τοσο φθηνο!!!

Και γω θελωωωω.!!!

Δημοσ.

Παντως κατεβασα εχθες το 1.6 και παιζω τζαμπα. Απλα παταω στην κοσνολα connect και την Ip του server.

Υπαρχει καποιος τροπος να παιξω το cs go για να το δοκιμασω; Επισης, θελει να αγορασω και κατι αλλο, για να παιζω online; Μονο 10 ευρω κανει.

Δημοσ.

Όχι δεν θες κάτι άλλο. Δίνεις 8-10 ευρώ που κάνει και τα έχεις όλα. Δεν έχω παίξει το 1.6, αλλά εντάξει είμαστε στο 2014 και από όσα ακούω το go δεν είναι δα και το πιο άθλιο cs. Αντιθέτως ολοένα και αποκτά μεγαλύτερο κοινό. Το μόνο αρνητικό είναι οι 64 tick servers. Πάντως εγώ το πήρα τον Ιούνιο 5 ευρώ και μετράω 721 ώρες. Στην αρχή, μη έχοντας ασχοληθεί με άλλο cs στην ζωή μου, έλεγα τι μ@@@@ια είναι αυτή και πήγα να το διαγράψω, αλλά όσο πιο πολύ έπαιζα τόσο πιο πολύ μεγάλωνε μέσα μου το game :P

Και όντως ισχύουν τα παραπάνω που ειπώθηκαν. Ούτε BF4 ούτε εννοείται Ghosts μπορούν να φτάσουν το skill level και την ανταγωνιστικότητα του cs. Και πάλι αξίζει με χίλια η αγορά του! ;)

Δημοσ.

Ειναι smooth το gameplay με 32 ατομα ή θα κολλαει; Επισης, τι γινεται με τα cheats; Και πως το αγοραζω μεσω steam; Με paypal;

Δημοσ.

Το παιχνίδι τρέχει νεράκι. Cheaters έχω πετύχει ελάχιστες φορές. Μετρημένες στα δάκτυλα, ειδικά αν αναλογιστείς  τον κόσμο που παίζει. Μπορείς να το αγοράσεις είτε με paypal-visa-mastercard αλλά και με μια paysafe από το περίπτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...