Προς το περιεχόμενο

Counter Strike 1.6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δες λίγο τις ρυθμίσεις στο mouse and keyboard στα options, πρέπει να είχε και για αυτά από οσο θυμάμαι, έχω να ασχοληθώ με το άθλημα καιρό :-)

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για σας παιδες εχω ενα μικρο προβλημα με το Counter Strike 1.6 , οταν το προτοεπαιξα ηταν μια χαρα , μετα απο κανα μηνα ομως κατι επαθε και αρχισε να κραταει το οπλο με το αριστερο χερι ( απελευτο) , οτι και να εχο δοκιμασει δεν μπορο να κανω να το κρατισει με το δεξι ,εχω δοκιμασει απειρες φορες να το σβισω και να το και να το ξανα εγκαταστησο αλλα τπτ , αυτο το επαθαν και οι 2 Υ/Η ο ενας με windows xp home και ο αλλος με windows7 ultimate , αν μπορειτε help σας παρακαλω. Thanks :)

Δημοσ.
παιδες τα εχω δοκιμασει ολα αυτα που λετε και τπτ. Φιλε μου τι ενοης με himachi ή όχι?

οταν βαζεις στο console lefthand 1-0 δεν το βαζεις ολο φανταζομαι, βαζεις ή 1 για ναι ή 0 για οχι δες και εδω http://www.counter-strike.com/commands/half_life_1/client_console_server/

Δημοσ.
παιδες τα εχω δοκιμασει ολα αυτα που λετε και τπτ. Φιλε μου τι ενοης με himachi ή όχι?

Βασικά ρωτάω αν κάποιος έχει παίξει lan μέσω himachi(log me in)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδες το διορθοσα αυτο και thx για την βοηθεια αλλα δεν ηταν τπτ απο ολα αυτα που με βοηθησε , δεν μπορειτε να φανταστειτε τι εφτεγε !!! εκει δεν παει κανενος το μυαλο με τπτ και με την καμια !!! εφτεγε το antivirus !!! ναι οσο περιεργο και να σας φανει ! ειχα το Avg και ειπα να το αλλαξω να δο κανα αλλο , οταν εβαλα αλλο ειπα να μπο και να παιξω , ε στην τελικι κρατουσε το οπλο με το δεξι και εμεινα μ@@@σ !!!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Φίλε κατέβασε το STEAM και φτιάξε έναν λογαριασμό δωρεάν, μετά μπορείς να το αγοράσεις από εκεί με 15.12 Euros ή αλλιώς 19.99$ και θα μπορείς να παίζεις online σε όλους τους servers.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...