WoodSell3r Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 δες λίγο τις ρυθμίσεις στο mouse and keyboard στα options, πρέπει να είχε και για αυτά από οσο θυμάμαι, έχω να ασχοληθώ με το άθλημα καιρό
skipperas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Όχι στο 1.6 δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι τέτοιο..μόνο στο source!! Παιδιά τίποτα κανείς??
stergiosL2 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Για σας παιδες εχω ενα μικρο προβλημα με το Counter Strike 1.6 , οταν το προτοεπαιξα ηταν μια χαρα , μετα απο κανα μηνα ομως κατι επαθε και αρχισε να κραταει το οπλο με το αριστερο χερι ( απελευτο) , οτι και να εχο δοκιμασει δεν μπορο να κανω να το κρατισει με το δεξι ,εχω δοκιμασει απειρες φορες να το σβισω και να το και να το ξανα εγκαταστησο αλλα τπτ , αυτο το επαθαν και οι 2 Υ/Η ο ενας με windows xp home και ο αλλος με windows7 ultimate , αν μπορειτε help σας παρακαλω. Thanks
ManisMc Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δοκιμασε in-game να πατησεις το h και θα σου βγαλει μια λιστα αριστερα. Πατα στο help και μετα το Use right hand
kebinB Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 η αλλίως κονσόλα με το ~ και πατάς cl_righthand 1 ή 0
stergiosL2 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 παιδες τα εχω δοκιμασει ολα αυτα που λετε και τπτ. Φιλε μου τι ενοης με himachi ή όχι?
mastor10 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 παιδες τα εχω δοκιμασει ολα αυτα που λετε και τπτ. Φιλε μου τι ενοης με himachi ή όχι? οταν βαζεις στο console lefthand 1-0 δεν το βαζεις ολο φανταζομαι, βαζεις ή 1 για ναι ή 0 για οχι δες και εδω http://www.counter-strike.com/commands/half_life_1/client_console_server/
pagratios Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 παιδες τα εχω δοκιμασει ολα αυτα που λετε και τπτ. Φιλε μου τι ενοης με himachi ή όχι? Βασικά ρωτάω αν κάποιος έχει παίξει lan μέσω himachi(log me in)
stergiosL2 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 παιδες το διορθοσα αυτο και thx για την βοηθεια αλλα δεν ηταν τπτ απο ολα αυτα που με βοηθησε , δεν μπορειτε να φανταστειτε τι εφτεγε !!! εκει δεν παει κανενος το μυαλο με τπτ και με την καμια !!! εφτεγε το antivirus !!! ναι οσο περιεργο και να σας φανει ! ειχα το Avg και ειπα να το αλλαξω να δο κανα αλλο , οταν εβαλα αλλο ειπα να μπο και να παιξω , ε στην τελικι κρατουσε το οπλο με το δεξι και εμεινα μ@@@σ !!!
kazantzidis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Θέλω να αγοράσω το cs source Και να παίξω Online. Αυτό εδώ φτάνει; ή χρειάζεται να αγοράσω και κάτι άλλο; μπορώ να το αγοράσω πιο φθηνά από αλλού;
Antonis3d Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Φίλε κατέβασε το STEAM και φτιάξε έναν λογαριασμό δωρεάν, μετά μπορείς να το αγοράσεις από εκεί με 15.12 Euros ή αλλιώς 19.99$ και θα μπορείς να παίζεις online σε όλους τους servers.
GamerManiac Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά απο που μπορώ να download cs1.6 και να παίζω online?pls tell me with pm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα