andy12345678901 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 που μπορω να βρω το steam για το cs 1.6? ---------- Προσθήκη στις 22:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:17 ---------- που μπορω να βρω το steam για το counter strike 1.6??? εχω ψαξει τα παντα αλλα δεν βρισκω τιποτα :/
macabre_sunsets Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Μπορείς να το βρεις εδώ (αν κατάλαβα τι θες).
SpirtouLisS Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Είναι με διαφορά το καλύτερο παιχνίδι shoot em up (μην μου πείτε από πού το ξέθαψα) αλλά ξέρει κανείς τι πρέπει να κατεβάσω για το counter 1.6 για να παίζω on line και να φτιαχνω games για να μπαινουν οι φιλοι μου ? για να φτιαξεις ενα απλο σερβερ για ενα απλο παιχνιδι απλα πατας create game με το map που θες και το password που θες. αν οι φιλοι σου θα μπουν μεσω ιντερνετ και οχι lan ανοιγεις κονσολα μεσα στο game και πατας sv_lan 0 αν μπουν απο λαν το αφηνεις sv_lan 1 μετα απο μια σελιδα οπως η whatsmyip.com βλεπεις τι ip εχει ο υπολογιστης σου. εστω η ip 99.99.99.119 πατας στην κονσολα του cs status θα σου βγαλει μια διαφορετικη ip εστω χχ.χχ.χχ.χχ:ΖΖΖΖΖ απο εδω κρατας τα 5 τελευταια ψηφια και λες στους φιλους σου να πατησουν στην κονσολα connect 99.99.99.119:ΖΖΖΖΖ δηλαδη την ip που σου εδωσε το whatsmyip και μετα την ανω κατω τελεια τα 5 τελευταια ψηφια του status αν δεν μπορουν να μπουν πεστους να πατησουν απλα connect στην ip του whatsmyip χωρις τα 5 ψηφια του status τα παραπανω ισχυουν για steam αυθεντικο αλλα ισως ισχυουν για nonsteam. αν παλι δεν μπορουν να συνδεθουν ηρθε η ωρα να φτιαξεις ενα dedicated server με adminmods τα amx του και απολα!!!καλο λιωσιμο. tuturial για dedicated server εδω http://www.tutorialecstrike.com/csserver_installation.html o dedicated θα δουλεψει και με steam και nonsteam
-WISE- Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 διαβαζω,ξαναδιαβαζω τα ποστς και ενα tutorial δεν εχω βρει για 1,6 no steam. επειδη εχω φαει και γω το κολλημα παλι μετα απο 6-7 χρονια θα θελα καποιος να μου πει πως φτιαχνουμε εναν απλο σερβερ για να παιζω με φιλους..παρακαλω μεινετε on topic!
Pelargos22 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Γεια σας μάγκες..θέλω να κάνω ένα δικό μου σέρβεr στο CS1.6 έχω κάνει πολύ googlarisma Αλλά δεν έχω βρει πουθενά τπτ σχετικά με αυτό που θέλω..Καταρχήν θέλω να είναι Non-Steam και να έχει πχ το (amxmenu)Αν βρείτε κάτι καλύτερο δεν θα έχω πρόβλημα..Όποιος ξέρει και μπορεί να μου πει θα με βοηθήσει πολύ ψάχνω καιρό και δεν μπορώ να βρω πως θα τον κάνω.. Θέλω να είναι κάπως έτσι μάγκες..(62.1.34.76:27012) :fear::fear::fear::fear::fear::fear:
-WISE- Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 ειχα ακουσει οτι καπως φτιαχνεις σερβερ νο στιμ απο τον φακελο του cs και το αρχειο hlds.exe
kostastnt Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Σήμερα σας δουλεύει το counter το γνήσιο με Steam?? Δεν μπαίνει με τίποτα...
kostastnt Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Σήμερα σας δουλεύει το counter το γνήσιο με Steam?? Δεν μπαίνει με τίποτα...
Darth_Fanis Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Είναι με διαφορά το καλύτερο παιχνίδι shoot em up (μην μου πείτε από πού το ξέθαψα) αλλά ξέρει κανείς τι πρέπει να κατεβάσω για το counter 1.6 για να παίζω on line και να φτιαχνω games για να μπαινουν οι φιλοι μου ? Συγγνώμη φίλε αλλα και απο εσάς τους υπόλοιπους αλλα μεγαλύτερη π@π@ρια απο το CS δεν υπάρχει. Απορώ πως το παίζουν ακόμα άτομα. Kαλύτερα να παίξεις Call MW2 και battlefield. Αλλα επειδή είναι άτοπο να το συγκρίνεις με νεότερα παιχνίδια ας πάιξει κάποιος καλύτερα Call 1 η 2. Εκει φαίνεται πόσο καλός είσαι στα FPS.
Darth_Fanis Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Είναι με διαφορά το καλύτερο παιχνίδι shoot em up (μην μου πείτε από πού το ξέθαψα) αλλά ξέρει κανείς τι πρέπει να κατεβάσω για το counter 1.6 για να παίζω on line και να φτιαχνω games για να μπαινουν οι φιλοι μου ? Συγγνώμη φίλε αλλα και απο εσάς τους υπόλοιπους αλλα μεγαλύτερη π@π@ρια απο το CS δεν υπάρχει. Απορώ πως το παίζουν ακόμα άτομα. Kαλύτερα να παίξεις Call MW2 και battlefield. Αλλα επειδή είναι άτοπο να το συγκρίνεις με νεότερα παιχνίδια ας πάιξει κάποιος καλύτερα Call 1 η 2. Εκει φαίνεται πόσο καλός είσαι στα FPS.
skipperas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδιά αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι.. Παλιά έπαιζα source και είπα να δοκιμάσω και λίγο 1.6 ! Ολα οκ μου φαίνονται..αλλα μόνο ένα πράγμα με ξενερώνει αφάνταστα.. Ότι δεν μπορώ να αλλάξω με την ροδέλα τα όπλα..χωρίς να χρειαστεί να κάνω το χαρακτηριστικό click!Στο source υπήρχε τέτοια επιλογή οπότε οκ..εδω όμως???? Ξέρετε πως μπορεί να γίνει αυτό?? Όχι το Q δεν με βολεύει.. Όχι το hud_fastswitch 1 δεν βοηθάει.. Όχι κάτι hltv models επίσης δεν βοηθάνε.. :p Έψαγα και στο google αλλά δεν βρήκα καμια άκρη ps.δεν ξέρω αν ποστάρω στο σωστό σημείο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα