thanasisgnr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 ok ... θα το προσπαθησω και αν δεν τα καταφερω διπλα ειναι το media markt 0xao0a0o
_BASSstarlet_ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Ε τοτε θα σου προτεινα να το αγορασετε αυθεντικο για να μπορειτε να μπαινετε στους περισσοτερους σερβερς11 ευρο κανει Η <<πλάκα>> είναι πως σε μερικούς servers δεν μπορούν να μπουν όσοι έχουν original το cs,γιατί κάποια στιγμή έκανε update το steam, ενώ οι servers όχι. Έτσι χρησιμοποιούν εκδόσεις χωρίς steam.
sno0py Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Η <<πλάκα>> είναι πως σε μερικούς servers δεν μπορούν να μπουν όσοι έχουν original το cs,γιατί κάποια στιγμή έκανε update το steam, ενώ οι servers όχι.Έτσι χρησιμοποιούν εκδόσεις χωρίς steam. Nαι ακριβως αυτο τα εχει κανει μπαχαλο η valve με την 1.6 ακομα να καταλαβει οτι πολυς κοσμος επιμενει σε αυττην την εκδοση κ η πλεοψηφια των εμπειρων παιχτων δηλαδη γιατι βγαζει τα ματια της μονη της?Εχει αφησει την 1.6 στο ελεος του θεου...
-f-o-f-o13 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 εγω παιδια παντως προτεινω να αγορασετε το cs:s.κοστιζει 16 ευρα.τα αξιζει τα λεφτα του!απο την αλλη οποιος δεν το εχει αυθεντικο ασ μου πει να του δωσω κανενα ip να παιζει online!αλλα καλυτερη λυση αγοραστε το!οσο για το 1.6 ρε παιδια ειναι πολυ παλιο!δεν μπορω να βλεπω τετραγωνακια στην οθονη!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δεν αξίζει να αγοράζεις original FPS για να παίζεις online.
kabamaru21 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 o[f]o13;2583467'']εγω παιδια παντως προτεινω να αγορασετε το cs:s.κοστιζει 16 ευρα.τα αξιζει τα λεφτα του!απο την αλλη οποιος δεν το εχει αυθεντικο ασ μου πει να του δωσω κανενα ip να παιζει online!αλλα καλυτερη λυση αγοραστε το!οσο για το 1.6 ρε παιδια ειναι πολυ παλιο!δεν μπορω να βλεπω τετραγωνακια στην οθονη! μου σκασες ενα headidi χθες ακομα ψαχνομαι..
sno0py Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 o[f]o13;2583467'']εγω παιδια παντως προτεινω να αγορασετε το cs:s.κοστιζει 16 ευρα.τα αξιζει τα λεφτα του!απο την αλλη οποιος δεν το εχει αυθεντικο ασ μου πει να του δωσω κανενα ip να παιζει online!αλλα καλυτερη λυση αγοραστε το!οσο για το 1.6 ρε παιδια ειναι πολυ παλιο!δεν μπορω να βλεπω τετραγωνακια στην οθονη! E και εμεις δεν αντεχουμε να βλεπουμε το αμπαλο το cs:s αλλα δεν μιλαμε... Οσο και να το παλεψεις οσο και να προσπαθεις να πεισεις αλλον,για εναν ανθρωπο που γνωριζει δεν θα τον πεισεις... Το 1.6 εχει by far best gameplay συγνωμη κιολας μιλας για online game και μιλας για γραφικα???Ημαρτον Αλλο επιχειρημα απο εσας που και καλα παιζετε cs:s περα απο τα καλυτερα γραφικα του sourse δεν εχω ακουσει... Καλα βρε σεις γιατι δεν παιζετε κανα crysis οnline αφου παιζουν τοσο ρολο τα γραφικα στα online games??
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Ποιος ο λόγος ρε φιλε sn0Opy να πέσει flame ξανά? Give it a rest buddy.
sno0py Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Ποιος ο λόγος ρε φιλε sn0Opy να πέσει flame ξανά? Give it a rest buddy. O λογος ειναι η επιμονη να μειωνει μεριδα users το cs 1.6 με επιμονη και χωρις καποιο λογο(δες πως ξαναξεκινησε)δηλαδη εσενα φιλος αν ερχοταν ενας σε κατι που εχεις ασχοληθει και ξερεις πολυ καλα τα πραγματα και σου λεγε παραμυθια θα κανεις τον χαζο συνεχεια?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Άμα κανεις το CS google το Source θα σου βγάλει, οποτε λογικό είναι όλοι οι νέοι να παίζουν Source, άλλωστε λίγοι το 2009 δέχονται να παίξουν game με ΗΛ1 engine. Καταλαβαίνω τι λες αλλα ειλικρινά δεν βαριέσαι να ασχολείσαι, εάν όχι τότε go on dude.
sno0py Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Άμα κανεις το CS google το Source θα σου βγάλει, οποτε λογικό είναι όλοι οι νέοι να παίζουν Source, άλλωστε λίγοι το 2009 δέχονται να παίξουν game με ΗΛ1 engine. Καταλαβαίνω τι λες αλλα ειλικρινά δεν βαριέσαι να ασχολείσαι, εάν όχι τότε go on dude. Koιτα βαριεμαι ωρες ωρες να μπω στην διαδικασια ομως τωρα που ξαναρχισα να παιζω λιγο και ειδα πως το εχουν καταντησει τα πραγματα κ απο την αλλη να προωθουν το sourse που δεν εχει καμια σχεση με ενα απο τα ωραιοτερα παιχνιδια οσο να πεις με χτυπαει ασχημα... Και ομως γιατι να πηγαινουμε προς τα πισω και οχι προς τα μπροστα γιατι με οσους cs:s players που εχω μιλησει τελικα καταλαβα το μονο που τους τραβηξε εξαρχης στο cs:s ειναι τα γραφικα και με θλιβει να υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις στο online gaming comunity(στην πορεια οσο ασχολεισαι με κατι θα βρεις πραγματα και αλλα που να σε τραβουν και καποια στιγμη γινεσαι οπαδος οπως και εγω και ολοι που ασχολουντε με ενα game καιρο). Επισης ποσο σοβαρος ειναι ενας gamer που βαζει σε μεγαλη σημασια τα γραφικα στα online games? Μηπως μονο το gameplay θα επρεπε να μας ενδιαφερει? Αρα με τον καιρο μπαινουμε σε μια διαδικασια fast food online gaming βλεπουμε το δεντρο και οχι το δασος δλδ εχουμε φτασει να μας βγαζουν σαβουρες με ωραια περιτυλιγματα(δλδ γραφικα) και να τα τρωμε αμασητα. Και δυστηχως ετσι νιωθω για την μεταβαση απο 1.6 σε sourse και η valve δεν σεβαστηκε τον λαο της καθολου! και να σου πω τι συμβαινει και τι παιχτηκε με λιγα λογια? Οι παλιοι παιχτες που παιζαν τοσα χρονια για την πλειοψηφια απο αυτους μιλαω προτιμανε να το παρατουν τελειως(οι περισσοτεροι μεγαλωσαν κιολας)το 1.6 απο το να μεταβει στο sourse...και απο την αλλη η valve δεν σκοτιστηκε καθολου για τον εξης λογο γιατι η νεα γεννια(η πιτσιρικαρια δηλαδη) που δεν εζησε και πολυ εποχες cs 1.1-1.6 θα ασχολειθει πολυ ευκολα με το sourse και ετσι σιγα σιγα ενας μυθος του online gaming τον εχουν αφησει να αργοπεθαινει και ειναι κριμα... (οχι δεν ηταν οι πιτες που εφαγε εχθες η ομαδα που με τσιγκλισε να απαντησω) Ε και εδω κλεινω νομιζω εξηγησα καποια πραγματα που ειχα στο μυαλο μου επι του θεματος.
Soundstorm21 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 (επεξεργασμένο) Koιτα βαριεμαι ωρες ωρες να μπω στην διαδικασια ομως τωρα που ξαναρχισα να παιζω λιγο και ειδα πως το εχουν καταντησει τα πραγματα κ απο την αλλη να προωθουν το sourse που δεν εχει καμια σχεση με ενα απο τα ωραιοτερα παιχνιδια οσο να πεις με χτυπαει ασχημα... Και ομως γιατι να πηγαινουμε προς τα πισω και οχι προς τα μπροστα γιατι με οσους cs:s players που εχω μιλησει τελικα καταλαβα το μονο που τους τραβηξε εξαρχης στο cs:s ειναι τα γραφικα και με θλιβει να υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις στο online gaming comunity(στην πορεια οσο ασχολεισαι με κατι θα βρεις πραγματα και αλλα που να σε τραβουν και καποια στιγμη γινεσαι οπαδος οπως και εγω και ολοι που ασχολουντε με ενα game καιρο). Επισης ποσο σοβαρος ειναι ενας gamer που βαζει σε μεγαλη σημασια τα γραφικα στα online games? Μηπως μονο το gameplay θα επρεπε να μας ενδιαφερει? Αρα με τον καιρο μπαινουμε σε μια διαδικασια fast food online gaming βλεπουμε το δεντρο και οχι το δασος δλδ εχουμε φτασει να μας βγαζουν σαβουρες με ωραια περιτυλιγματα(δλδ γραφικα) και να τα τρωμε αμασητα. Και δυστηχως ετσι νιωθω για την μεταβαση απο 1.6 σε sourse και η valve δεν σεβαστηκε τον λαο της καθολου! και να σου πω τι συμβαινει και τι παιχτηκε με λιγα λογια? Οι παλιοι παιχτες που παιζαν τοσα χρονια για την πλειοψηφια απο αυτους μιλαω προτιμανε να το παρατουν τελειως(οι περισσοτεροι μεγαλωσαν κιολας)το 1.6 απο το να μεταβει στο sourse...και απο την αλλη η valve δεν σκοτιστηκε καθολου για τον εξης λογο γιατι η νεα γεννια(η πιτσιρικαρια δηλαδη) που δεν εζησε και πολυ εποχες cs 1.1-1.6 θα ασχολειθει πολυ ευκολα με το sourse και ετσι σιγα σιγα ενας μυθος του online gaming τον εχουν αφησει να αργοπεθαινει και ειναι κριμα... (οχι δεν ηταν οι πιτες που εφαγε εχθες η ομαδα που με τσιγκλισε να απαντησω) Ε και εδω κλεινω νομιζω εξηγησα καποια πραγματα που ειχα στο μυαλο μου επι του θεματος. συμφονω φιλε...ολους οσους ξερω να παιζουν source μονο για τα γραφικα παιζουν...(ακομα και εγω)αλλα παιζω περισσοτερο cs 1.6.Ειμαι 11 χρωνων αλλα κατι κανω και εγω. Κατι αλλο.Να σας πω ρε παιδια.εχω το counter strike source & τo 1.6 και δεν μπορω να βρω servers στο ιντερνετ....κανεναν....εχω το steam,το ανοιγω παω για να ψαξω σερβερς αλλα παλι τιποτα...σας παρακαλω λιγο βοηθεια...δεν ξερω τι θα κανω Επεξ/σία 15 Απριλίου 2009 από Soundstorm21
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 συμφονω φιλε...ολους οσους ξερω να παιζουν source μονο για τα γραφικα παιζουν...(ακομα και εγω)αλλα παιζω περισσοτερο cs 1.6.Ειμαι 11 χρωνων αλλα κατι κανω και εγω. Κατι αλλο.Να σας πω ρε παιδια.εχω το counter strike source & τo 1.6 και δεν μπορω να βρω servers στο ιντερνετ....κανεναν....εχω το steam,το ανοιγω παω για να ψαξω σερβερς αλλα παλι τιποτα...σας παρακαλω λιγο βοηθεια...δεν ξερω τι θα κανω Χρησιμοποίησε το X-Fire. Πάρε και ένα σέρβερ>> 87.243.64.76:27015
PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 ήθελα να μάθω και να δω ποιοι παίζουν ακόμα το cs 1.6 γιατι μπορεί να έχει περάσει καιρός από τότε που βγήκε το cs και είχε πέσει για 1 διάστημα αλλα βλέπω tr ότι ξανά ανεβαίνει..
stefa_1 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Εγω ημουνα φανατικος αυτου του παιχνιδιου ωσπου πηρα το call of duty (2,4) επαθα μεγαλη πορωση και παρατησα το cs μια και καλη.-
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα