thanasisgnr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Είναι με διαφορά το καλύτερο παιχνίδι shoot em up (μην μου πείτε από πού το ξέθαψα) αλλά ξέρει κανείς τι πρέπει να κατεβάσω για το counter 1.6 για να παίζω on line και να φτιαχνω games για να μπαινουν οι φιλοι μου ?
konstantinos77 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 πρεπει να βαλεις το steam .εγω επαιζα το source.απιστευτες εμπειριες με αυτο το παιχνιδι και ξενυχτια .δεν μπορεις να φανταστεις .
-f-o-f-o13 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 λοιπον εχω ενα 1.6 στο οποιο μπορεισ να φτιαξεις και server ετσι ωστε να παιζεις με τους φιλους σου!το θεμα ειναι οτι για παιξεις στο internet σε αλλους servers υπαρχουν servers ου δεν χρειαζονται steam αλλα το θεμα ειναι οτι κυκλοφορει πολυ cheat σε αυτους!συνιστω να αγορασεις το counter strike source το οποιο το θεωρω πολυ καλυτερο αν και λιγο πιο αργο!μπορεις να το αγορασεις απο εδω:http://www.e-shop.gr/search_main.phtml?offset=10&category=FPS&table=PCG.ειναι φτηνο σχετικα και εχεις και steam.εγω παντως ετσι εκανα!
XronisR Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 o[f]o13;2565962']λοιπον εχω ενα 1.6 στο οποιο μπορεισ να φτιαξεις και server ετσι ωστε να παιζεις με τους φιλους σου!το θεμα ειναι οτι για παιξεις στο internet σε αλλους servers υπαρχουν servers ου δεν χρειαζονται steam αλλα το θεμα ειναι οτι κυκλοφορει πολυ cheat σε αυτους!συνιστω να αγορασεις το counter strike source το οποιο το θεωρω πολυ καλυτερο αν και λιγο πιο αργο!μπορεις να το αγορασεις απο εδω:http://www.e-shop.gr/search_main.phtml?offset=10&category=FPS&table=PCG.ειναι[/url'] φτηνο σχετικα και εχεις και steam.εγω παντως ετσι εκανα! Το source ειναι κατηγοριες πανω απο το 1.6..Αγορασε το και θα καταλαβεις online cs..
Wolfidis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Nα παίξεις 1.6 για συναισθηματικούς λόγους, να πω οκ. Εκτός και αν έχεις τόσο παλιό μηχάνημα που δεν σηκώνει τίποτα παραπάνω.
sno0py Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 @@οfftopic - Παλι τα ιδια 1.6 vs cs:s οσο και να το προσπαθησετε DEEEEN!Πως να το κανουμε δεν το εχει ακομα το cs:s εχει πολλα καρβελια ακομα να το πλησιασει... @@ontopic - Koιτα για να παιξεις με τους φιλους σου cs σχετικο ειναι πως θα το καταφερεις για τι μιλαμε για no steam ή για steam? μπορεις να φτιαξεις server αν μιλαμε steam αλλα θα σηκωνει ping λογικα... Η πιο ακριβη λυση αν ειστε πορωμενοι ειναι η αγορα ή δανεισμος server δεν το συνιστω ειναι ακραια λυση... btw ξαναρχισα να παιζω τις τελευταιες μερες cs για τον χαβαλε σε public maps και ζητημα να συναντησα εναν το πολυ δυο cheaters σε διαστημα πανω απο μια βδομαδα οπου ηταν περαστικοι στον server που ετυχε να παιζω... Το κλασικο πιπιλημα κ βρισιμο για αλλους παιχτες οτι ειχαν cheats απο την nooboκρατορια που πλητει την Ελλαδα δεν ελλειπε δλδ οτι δεν το φτανεις το βγαζεις cheats και τον κραζεις.....καταντια
thanasisgnr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 λπν γουσταρω το cs 1.6 γιατι ειναι πολυ ωραιο παιχνιδι και ειναι το πρωτο game που επαιξα... και για την παρεα ειναι τελειο.... εχω το non steam αλλα δεν σκαμπαζω καποια βλακιεα γινεται και δεν μπορω αν φτιαξω πιστα (αυτο με το ip κλπ κλπ ) κσερεις τπτ? :S ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** το non steam ειναι αυτο που μπορεις να το κατεβασεισ και να παιξεις τζαμπε ενο στο steam πρεπει να το αγορασεις ? @@οfftopic - Παλι τα ιδια 1.6 vs cs:s οσο και να το προσπαθησετε DEEEEN!Πως να το κανουμε δεν το εχει ακομα το cs:s εχει πολλα καρβελια ακομα να το πλησιασει... @@ontopic - Koιτα για να παιξεις με τους φιλους σου cs σχετικο ειναι πως θα το καταφερεις για τι μιλαμε για no steam ή για steam? μπορεις να φτιαξεις server αν μιλαμε steam αλλα θα σηκωνει ping λογικα... Η πιο ακριβη λυση αν ειστε πορωμενοι ειναι η αγορα ή δανεισμος server δεν το συνιστω ειναι ακραια λυση... btw ξαναρχισα να παιζω τις τελευταιες μερες cs για τον χαβαλε σε public maps και ζητημα να συναντησα εναν το πολυ δυο cheaters σε διαστημα πανω απο μια βδομαδα οπου ηταν περαστικοι στον server που ετυχε να παιζω... Το κλασικο πιπιλημα κ βρισιμο για αλλους παιχτες οτι ειχαν cheats απο την nooboκρατορια που πλητει την Ελλαδα δεν ελλειπε δλδ οτι δεν το φτανεις το βγαζεις cheats και τον κραζεις.....καταντια
sno0py Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Aκριβως με λιγα λογια σε ρωταω αν εχετε αγοραστα αcount για το cs ή παιζετε τζαμπα?
thanasisgnr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 προσπαθουμε δλδ .... τζαμπα.... αλλα ... δεν... θελω φωτα
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 απλα απιστευτο παιχνιδι.... ειμαι 22 και θυμαμαι τον εαυτο μου πριν πεντε - εξι, και μαλλον πολλα περισσοτερα, χρονια να ζηταω απο την μαμακα μου χιλιαρικο για να παω να καω στο internet cafe.... ο δεικτης του δαχτυλου μου να παθαινει "αγκυλωση" να μην μπορω να το λυγησω αλλα εγω εκει... αααχχ που πηγε το 1.6 και που πηγαν τα χιλιαρικα.... καταραμενα €€€€€
sno0py Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Ε τοτε θα σου προτεινα να το αγορασετε αυθεντικο για να μπορειτε να μπαινετε στους περισσοτερους σερβερς 11 ευρο κανει Απο εκει και περα μπορω να σου δωσω κανα guide για το πως στεινει σερβερ
thanasisgnr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 δλδ απο ιντερνετ δεν γινετε ... ? απο κανενα τορρεντ και τετοια λεω...
sno0py Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 οχι φιλος δεν γνωριζω τι παιζει σε non steam κατασταση.Αν το αγαπατε το game δεν ειναι πολλα τα 10-11 ευρο
XronisR Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 οχι φιλος δεν γνωριζω τι παιζει σε non steam κατασταση.Αν το αγαπατε το game δεν ειναι πολλα τα 10-11 ευρο Ακριβως..Σε non-steam servers τα πραματα ειναι μαλλον λιγο χλωμα οσο αναφορα τον τζαμπα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα