Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με τα video games

21george21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα τελευταία κάτι έχει πάθει το pc μου και δεν μπορώ να παίξω παιχνίδια που εγκαθιστώ τώρα (αυτά που είχα εγκαταστήσει παλιά παίζουν κανονικά)για την ακρίβεια παθαίνω το εξής :εγκαθιστώ το παιχνίδι χωρίς κανένα πρόβλημα,μετά μου δείχνει το μενού τα βιντεάκια κτλ και την ώρα που πρέπει να παίξω κολλάει με βγάζει έξω και μου λέει ότι το πρόγραμμα σταμάτησε να λειτουργεί και μου λέει να επιλέξω ή να κάνω ηλεκτρονικό έλεγχο (κανένα αποτέλεσμα) ή να κλείσω το πρόγραμμα ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ????

:cray: :cray: :cray: :cray: HELP!!!!!!!!!!!!! :cray: :cray: :cray: :cray:

Δημοσ.

Mα αφού λέει ότι τα games που έχει ήδη στον υπολογιστή του παίζουν μια χαρά αυτά που πάει να γράψει τώρα (παλιά και καινούργια από ότι κατάλαβα) δεν παίζουν, οπότε αν είχαν οι drivers του πρόβλημα δε θα εμφανιζόταν και σε κάποια από τα games που έχει ήδη περασμένα?

Δημοσ.
Μπορεί να φταίει κάποιος ιός έκανες κανένα scan για ιούς?

δεν νομίζω να είναι ιος γιατί κάνω scan κάθε βδομάδα με kaperky 9 και Dr Web...

Mα αφού λέει ότι τα games που έχει ήδη στον υπολογιστή του παίζουν μια χαρά αυτά που πάει να γράψει τώρα (παλιά και καινούργια από ότι κατάλαβα) δεν παίζουν

ναι σωστά κατάλαβες

Δημοσ.
Mα αφού λέει ότι τα games που έχει ήδη στον υπολογιστή του παίζουν μια χαρά αυτά που πάει να γράψει τώρα (παλιά και καινούργια από ότι κατάλαβα) δεν παίζουν, οπότε αν είχαν οι drivers του πρόβλημα δε θα εμφανιζόταν και σε κάποια από τα games που έχει ήδη περασμένα?

Αντί να λες μόνο...Δε ρίχνεις και καμιά ιδέα; :o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...