Προς το περιεχόμενο

Συντήρηση - Αλλαγές σε ήδη υπάρχουσα σελίδα

winmik2kx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχω αναθέσει ήδη σε γραφείο την κατασκευή μιας σελίδας αρκετά απλής, και ήδη λειτουργεί κανονικά.

Αυτό που θέλω να κάνω είναι να συντηρώ πλέον μόνος μου τη σελίδα, δηλαδή να μη χρειάζεται να μεσολαβεί ο web designer (για λόγους προφανώς αμεσότητας και κόστους). Οι αλλαγές που θα χρειάζεται να γίνουν από εδώ και πέρα θα είναι ελάχιστες, κυρίως text δηλαδή. Σε κάθε περίπτωση γνωρίζω html και έχω διάθεση να πειραματιστώ-διαβάσω αν χρειαστεί κάτι επιπλέον.

Τι χρειάζομαι να μου δώσει? Φαντάζομαι τη δομή της σελίδας και τις πληροφορίες του λογαριασμού μου στον hosting provider, σωστά? Όταν αλλάζω κάτι πώς ακριβώς γίνεται uploading της σελίδας στο host?

Κάτι άλλο που χρειάζεται να προσέξω?

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

σιγουρα χρειαζεσαι να σου δωσει τους κωδικους για το administration panel καθως και για το control panel

μετα εξαρταται απο το στησιμο της σελιδας τι αλλο θα χρειαστεις

Δημοσ.

Ρωτα και πληροφοριες οπως σε τι το στησανε το site πχ joomla, custom cms ή αν ειναι στατικο ή κατι αλλο.

Τετοιες ερωτησεις θα σε βοηθησουνε να γνωρισεις τι παραπανω να ζητησεις, οπως κωδικους κτλ!!!

Οπως και να εχει τα hosting account details θα επρεπε να στα ειχαν δωσει απο την στιγμη που εχεις πληρωσει για κατι τετοιο ανεξαρτητως αν ειχες κανει συμβολαιο συντηρησης.

Δημοσ.

Ναι το γνωρίζω, και είμαι σχεδόν βέβαιος ότι έχουν κάνει πουστι@ με το hosting. Όταν κάνω tracert προς τη σελίδα μου δεν θα έπρεπε το τελευταίο hop να είναι σε αυτήν? Στη περίπτωση μου τελειώνει σε άλλη σελίδα του ίδιου web designer. Μάλλον καταλήγω ότι σφηνώνουν περισσότερους πελάτες σε λιγότερες συνδρομές στο hosting, σωστά?

Αν ήταν στο χέρι μου θα τα έπαιρνα όλα και θα έφευγα. Αλλά δεν είμαι ο μόνος κάτοχος της σελίδας και η κατάσταση δεν είναι τόσο απλή...

Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ για τις απαντήσεις! :-)

Δημοσ.

Έχετε ακούσει κάτι για δυναμικά web sites ?

Αυτό σημαίνει ότι το Site είναι αναπτυγμένο έτσι ώστε, ο χρήστης – ιδιοκτήτης, να αλλάζει οτιδήποτε, οπουδήποτε στην δομή και στο περιεχόμενο του δικτυακού τόπου, με έναν απλό web browser, μέσω του Administration interface.

Θεωρώ πως μόλις κάνατε web site που μάλλον θα πρέπει να το αλλάξετε γρήγορα, γιατί από ότι κατάλαβα οι ανάγκες σας δεν θα ικανοποιούνται από ένα στατικό web site.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...