Προς το περιεχόμενο

ΑΓΟΡΑ case ΚΑΙ fans

cavetroll

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπεριζω το forum σας..

1) θα ηθελα να μου πειτε γνωμες για το καλυτερο κουτι εως 90 ευρω αφου το coolermaster 690 δεν ειναι διαθεσιμο απο πλαισιο..

2) επισης θα ηθελα μια προταση για την καλητερη ψυκτρα (για εναν q9550) που να μην χεπερναει τα 53 ευρο, ειμαι μεταξυ της ninja 2 και της thermalight 120 true black..

3) και απο ανεμιστηρια δεν θα με χαλαγε να βαλω 4 επιπλεων

4) Επισης θα ητν καλο νομιζω να βαλω και ενα extra cooler για την vga (sapphire 4870 1gb), τι λετε?

Σας πηρα μονοτερμα αλλα εχω μπλεχτει:confused:

δεν τον μπορω και πολυ τον θορυβο και γιαυτο θελω τα παραπανω.. ολες οι γνωμες ειναι καλοδεχουμενες:-)

Δημοσ.
1. Το εχει το e-shop http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806669

2. Εννοειται τη thermalright μεταξυ των δυο.Και μεταξυ ολων θα ελεγα...

1) ναι οντως το εχει αλλα με τοσα που εχω ακουσει για το e-shop δεν το πολυβλεπω.. αλλα ειναι μονοδρομος

2)τι ανεμιστηρι πρεπει να βαλω πανω στην thermalight? τι προτεινεις?

Δημοσ.
1) ναι οντως το εχει αλλα με τοσα που εχω ακουσει για το e-shop δεν το πολυβλεπω.. αλλα ειναι μονοδρομος

Ενταξει κουτι ειναι δεν ειναι hardware.;)

2)τι ανεμιστηρι πρεπει να βαλω πανω στην thermalight? τι προτεινεις?

Με ενα τετοιο καλα θα εισαι.

Σε πιο ακριβο αυτο που εχει και led για φιγουρα:P.

Δημοσ.

ωραια... θα το παρω απο e-shop..

βλεπω τωρα και την Xigmatek HDT-RS1283 Red Cpu Cooler με την οποια γλυτωνω ενα 20αρικο πανω κατω.. τι γνωμη εχεισ για αυτην?

και τι λεσ για vga cooler? too much e?

Δημοσ.

βλεπω τωρα και την Xigmatek HDT-RS1283 Red Cpu Cooler με την οποια γλυτωνω ενα 20αρικο πανω κατω.. τι γνωμη εχεισ για αυτην?

Ισως η καλυτερη μετα τη thermalright και το καλυτερο value for money, συν οτι εχει και καλο ανεμιστηρακι μαζι.

και τι λεσ για vga cooler? too much e?

Δεν εχω να σου προτεινω καποια ψυκτρα αλλα μπορεις να παρεις αυτη πχ που εχει απο μανα πολυ καλη ψυξη.;)

Κι αν δε θες e-shop.. http://www.skroutz.gr/s/67010/Gainward-Radeon-HD4870-1GB-Golden-Sample.html

Δημοσ.

ναι αυτη ειναι.. μαλλων προς την Xigmatek HDT-S1284C-Achilles Cpu Cooler το βλεπω γιατι με το cooler της vga βγαινουμε λιγο εκτος budget..

ευχαριστω για τις συμβουλες :-)

Δημοσ.
τι εννοεις καλητερη? αφου ειναι οι αλλη ενα level πιο καινουργια.

Δέν είναι level βρε σύ:-).Το 1284 αναφέρεται στα 4 direct touch heatpipes που έχει σε σχέση με τα 3 που έχει το 1283 μοντέλο.Επειδή είναι λίγο στριμωγμένα στην βάση,έχουν τοποθετηθεί εναλλάξ και δέν κάνουν τέλεια επαφή με το καπάκι του επεξεργαστή.

Δημοσ.

:lol: σορρυ για την ασχετοσυνη μου αλλα κατι τετοιο εννοουσα και γω

δλδ να παω για την 1283 ?

-----Προστέθηκε 12/2/2009 στις 08 : 03 : 47-----

φιλε tenshi αποτι βλεπω το ιδιο συστημα εχουμε πανω κατω.. απο θορυβο πως τα πας? λογω αυτου δες τα παραπανω που γραφω και συμβουλεψε τπτ και εμενα τον ασχετο. :-D

Δημοσ.

Αν ήταν να διαλέξω μεταξύ των δύο (1283 & 1284),θα διάλεγα αυτή με τα 3 heatpipes.Η απλή έκδοση της 1283 είναι λίγο καλύτερη και απο την Red Scorpion.Η τελευταία έχει χρωμιομένα heatpipes,τα οποία ρίχνουν λίγο την απόδοση της ψύκτρας.

Απο θόρυβο μπορώ να πώ οτι τα πάω πολύ καλά,απο ρευστό υπάρχει -πλέον- πρόβλημα.Σειρά έχουν οι σκληροί δίσκοι που θα αλλαχτούν με SSD...κάποτε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...